This version of the page http://www.kyiv-obl.gov.ua/ua/press-center/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-10. The original page over time could change.
Київська Обласна Державна Адмiнiстрацiя - Прес-служба - Новини
 
Облдержадміністрація
Регіон
Нормативні документи
Прес-служба
Пріоритетні напрями
Зворотній зв'язок
Київщина туристична
Інвестиційні проекти
Євро 2012 в Україні
Україна для людей
 
Анонси подій
 
Правила акредитації представників ЗМІ
 
Привітання та звернення
 
ЗМІ про нас
Новини
Регіональні ЗМІ
 
Огляд регіональної преси
 
Фотогалерея
 
Відео
 
Корисні посилання
Державні закупівлі
 
Центр законодавчих ініціатив
 
Комітет з економічних реформ
 
Сприяння розвитку громадянського суспільства
 
 

Новини

Головна
Прес-служба
Новини
 

Новини

 
09 лютого 2011
Створено громадську раду з питань інформації та свободи слова при голові Київської обласної державної адміністрації
За ініціативи журналістів області при голові Київської облдержадміністрації створено громадську раду з питань інформації та свободи слова.
 
 
08 лютого 2011
Міжнародна співпраця
У приміщенні Київської облдержадміністрації відбулася зустріч голови облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка з головою правління Silvia Quandt Bank in Frankfurt/Deutschland Йоахім Піч, головою правління компанії "MAGNAT Real Estate AG" доктор Марк-Міло Лубе, директором ТОВ "Квадрат Україна Менеджмент Консалтінг" І.Невожаєм. Під час зустрічі обговорено перспективи залучення інвестицій іноземних компаній в економіку Київської області.
 
 
08 лютого 2011
Київщина зустрічає Чемпіонат світу
Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час робочої поїздки у м. Вишгород провів робочу нараду з керівництвом району.
 
 
08 лютого 2011
ВІЛ – не вирок
На початку лютого в Києво-Святошинському районі та місті Бровари відбулися зустрічі з громадянином Німеччини Буркхардом Гільдебрандом. Основна мета таких зустрічей – показати на власному прикладі, що діагноз ВІЛ і, навіть, СНІД - це далеко не кінець життя.
 
 
08 лютого 2011
Робочий візит до Республіки Польща
Заступник голови Київської облдержадміністрації Євген Головін у складі української делегації, яку очолив Президент України Віктор Янукович, взяв участь в українсько-польському форумі самоврядування та 10-му Економічному саміті Польща-Україна, що проходили у Варшаві. Заходи відбулися за участі Президентів обох країн.
 
 
08 лютого 2011
Діяльність дорадчих органів
Узалі засідання Славутицького міськвиконкому відбулося засідання громадської ради з розвитку міста.
 
 
07 лютого 2011
На Київщині врегульовано черговий земельний конфлікт
Майже шість років чекали мешканці сіл Троєщина і Погреби, що поблизу столиці, на виділення земельних паїв. Аби привернути увагу попередньої влади до своєї проблеми, селяни встановили пікет на узбіччі Столичного шосе. Проте й цей вимушений крок не змінив стану справ: можновладці їздили у бік Конча-Заспи до дачних маєтків, дивились на людей, іноді щось їм обіцяли, а здебільшого відверто залякували.
 
 
07 лютого 2011
Обговорення пенсійної реформи
Незадовільний стан пенсійної системи в Україні свідчить про необхідність проведення пенсійної реформи, обговорення якої зараз проводиться серед населення країни.
 
 
07 лютого 2011
Про підготовку проекту Порядку формування обласних цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання
За результатами проведеної головним управлінням економіки інвентаризації регіональних цільових програм станом на 01.01.2011 залишились діючими 34 регіональні програми і завершився термін дії 24 програм. Хоча у порівнянні з попереднім роком кількість діючих регіональних програм скоротилася з 58 до 34 або на 41%, управління розробляють проекти нових 26 програм.
 
 
04 лютого 2011
Засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії
На Київщині посилюється ветеринарно-санітарний контроль для забезпечення стабільної епізоотичної ситуації в регіоні.
 
 
04 лютого 2011
У Васильківському районі визначено переможців конкурсу
«Гордість Васильківщини» - саме таку назву мав конкурс із вшанування кращих представників різних галузей, які своєю наполегливою працею сприяють соціально-економічному розвиткові Васильківського району.
 
 
04 лютого 2011
«Я – Київщини гордість і надія!»
На Київщині під патронатом губернатора Анатолія Присяжнюка розпочинається творчий конкурс «Я – Київщини гордість і надія!» Учасниками конкурсу можуть стати учні обласних загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, а також студенти вишів. Конкурс проходитиме з 15 лютого по 7 березня (районний, міський етап) та з 14 по 18 березня (обласний етап).
 
 
03 лютого 2011
Здійснення контролю за вмістом ГМО в харчових продуктах і продовольчій сировині санепідслужбою Київської області
В області, як і в Україні, у сфері безпечності та якості харчових продуктів на перший план виходять проблеми, пов’язані з безпекою харчових продуктів, створенням стійких, комплексних систем безпеки харчових продуктів побудованих на оцінці ризиків, пов’язаних з мікробіологічними, хімічними факторами, визначених впровадженням нових технологій.
 
 
02 лютого 2011
Анатолій Присяжнюк: „Кожного дня працюємо на благо людей”
На базі Миронівської райдержадміністрації відбулося виїзне засідання колегії облдержадміністрації.
 
 
02 лютого 2011
Газифікація області триває
На Київщині підключено черговий об’єкт до газопостачання – блакитний вогник запалав у житлових будинках садового масиву «Дніпро» міста Вишгород. В урочистостях з цієї нагоди взяли участь перший заступник голови Київської облдержадміністрації Ярослав Москаленко, голова Вишгородської РДА Олександр Приходько та міський голова Віктор Решетняк, керівник районної філії ВАТ Київоблгаз Микола Нікулін, численна місцева громада.
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47