This version of the page http://vilne.org.ua/index.php?limitstart=1224 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-09. The original page over time could change.
Вільне життя

РУБРИКИ

ДЛЯ ЖІНОК І ПРО ЖІНОК

АРХІВ НОМЕРІВ

Loading...
Популяризатори поезії | Друк |
П'ятниця, 10 вересня 2010 10:11

А що у вас?

Уже другий за щойно минуле літо мистецький вечір відбувся в Чорткові. Організатор заходу — Олександр Медяник, поет, композитор, пісняр.

Детальніше... Додати коментар
 
Немає «у відповідності» | Друк |
П'ятниця, 10 вересня 2010 10:10

Мова на щодень

В усній мові можна почути: «Згідно наказу», «Згідно правил». Непоодинокі випадки, коли і в газетах на таке надибуємо. Автори цих висловів забувають або не знають, що після «згідно» обов’язково треба вживати прийменник «з». А вже «згідно з» вимагає орудного відмінка. Отож правильно буде: «Згідно з наказом», «Згідно з правилами».

Детальніше... Додати коментар
 
Народила вдома, плід викинула на смітник | Друк |
П'ятниця, 10 вересня 2010 09:59

Жах

Днями поблизу одного з будинків по вулиці Тарнавського в Тернополі жителі багатоповерхівки виявили мертве новонароджене немовля. Повідомили працівників міського відділу міліції. За чотири дні розшуківці знайшли жінку, яка викинула в сміттєвий контейнер недоношене дитинча.

Детальніше... Додати коментар
 
Сільський голова вимагав 35 тисяч доларів | Друк |
П'ятниця, 10 вересня 2010 09:58

Кримінальний ракурс

У Заліщицькому районі оперативники обласного УБОЗу затримали за вимагання та отримання хабарів одного із сільських голів. Чиновника підозрюють у збиранні «данини» з тих, хто хотів одержати землю в рекреаційній зоні Дністровського водосховища. Тільки під час однієї такої оборудки державний службовець мав намір покласти до кишені 35 тисяч доларів.

Детальніше... Додати коментар
 
Злочинця розшукували в кількох областях | Друк |
П'ятниця, 10 вересня 2010 09:53

Ситуації

Того серпневого дня в родині, яка проживає в одному із сіл Збаразького району, знали, що їхня донька поїхала до Рівного здавати документи у вищий навчальний заклад, і очікували на її повернення. Дівчина їхала додому з приємною новиною про вступ до вишу. Вона вийшла з автобуса на зупинці. Далі без будь-якої боязні хотіла пішки добратися до села. Оглянувшись навкруги, нікого зі знайомих не побачила. На лавці сидів чоловік, якого дівчина не знала. Звернула увагу, що він не голений.

Детальніше... Додати коментар
 
До школи прийшов генерал | Друк |
П'ятниця, 10 вересня 2010 09:46

Допомога шефів

Учням та вчителям з невеличкого села Доброводів Монастириського району День знань запам’ятається тим, що в їхній школі побував керівник обласної міліції Федір Бортняк. Гості приїхали до школярів з подарунками — комп’ютером, шкільним приладдям та солодощами.

Детальніше... Додати коментар
 
Нагріли руки на стихії | Друк |
П'ятниця, 10 вересня 2010 09:45

Такі справи

Минуло вже два роки, як сильні зливи, що прокотилася областю липневими днями, зруйнували хати та дороги. Будинки відбудували, шляхи відремонтували, а кількість охочих нажитися на біді не зменшилась і досі.

Детальніше... Додати коментар
 
Завершилася операція «Зброя та вибухівка» | Друк |
П'ятниця, 10 вересня 2010 09:31

Штрихи до теми

На території області вона проводилася в серпні. Працівники міліції здійснили комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на виявлення і вилучення з нелегального обігу незареєстрованих зброї, набоїв і вибухівки. Це не тільки позитивно вплинуло на стан криміногенної ситуації, але й дало можливість запобігти ймовірним нещасним випадкам, пов’язаним з необережним поводженням зі зброєю.

Детальніше... Додати коментар
 
Сюрпризи для перевізників | Друк |
П'ятниця, 10 вересня 2010 09:29

Громадський транспорт

Ще місяць залишився до того, як Тернопільська міськрада розпочне конкурс серед перевізників. За ідеєю, після цього на маршрутах повинні би залишитися найкращі водії та найкращі автобуси. А на тих, хто залишиться в цьому бізнесі, чекатимуть зміни в маршрутній мережі. Зміни як якісні, так і кількісні.

Детальніше... Додати коментар
 
Справжні професіонали, талановиті лікарі | Друк |
П'ятниця, 10 вересня 2010 09:20

Подякуй, газето!

Ми — молоде подружжя із Заліщиків. Сім’я наша інтернаціональна, чоловік за національністю індієць. Тривалий час ми прожили в Англії.

Детальніше... Додати коментар
 

ПОШУК ПО САЙТУ

ВХІД / РЕЄСТРАЦІЯ

(Реєстрація тільки для передплатників електронної газети. Детальніше)

Що читає Тернопільщина

Січень 2011 року порадував колектив «Вільного життя плюс» звісткою про те, що наша газета і далі залишається незаперечним лідером на ринку друкованої періодичної продукції Тернопільщини. Шістдесят п’ять тисяч 891 передплатник продовжив їй свій кредит довіри. Стабільною залишилася обласна читацька аудиторія, а кількість тих, хто бажає отримувати видання в інших регіонах, навіть дещо зросла.

«ВЖ плюс» №10

«ДОМАШНЯ ГАЗЕТА» №5

ж. «ТЕРНОПІЛЬ»

ДЛЯ КОЛЕКЦІОНЕРІВ

Магазин антикваріату
Телефон: +38 (0352) 23-59-55 Бульвар Шевченка, 25, м. Тернопіль.

ПОГОДА



«Вільне життя плюс», 2009-2011.