This version of the page http://dpa.lg.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-09. The original page over time could change.
Головна сторінка
В органах ДПС області працюють консультаційні центри з питань роз'яснення норм Податкового кодексу України. Консультаційні центри працюють з подовженим робочим днем та у вихідні. Шановні громадяни! Запрошуємо Вас задекларувати свої доходи до 1 травня! Інформаційно-довідковий департамент ДПА України надає відповіді на запитання платників податків з усіх регіонів України за телефоном 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів). У вас є інформація про факти корупції, телефонуйте - 55-11-97. Податкова звітність через Інтернет – швидко, вигідно, зручно!  
Новини


Якщо Ви звертались з письмовими зверненнями до органів державної податкової служби, то Ви:

- задоволені відповіддю
- не задоволені відповіддю
- частково задоволені
Результати

 

 

 
08.02.11  Президент, як і обіцяв, підписав Закони України «Про доступ до публічної інформації» та «Про внесення змін до Закону України «Про інформацію»
Президент України Віктор Янукович підписав Закони України «Про доступ до публічної інформації» та «Про внесення змін до Закону України «Про інформацію».
 
 Докладнiше>>>
 
08.02.11  Віталій Захарченко: „Суть нової податкової політики – відкритість для платників податків та стимулювання економічного зростання”
Голова ДПС України Віталій Захарченко зустрівся з представниками Американської Торгівельної Палати в Україні. Зустріч пройшла за участі в.о. Першого заступника Голови ДПА України Сергія Лекаря, керівників структурних підрозділів ДПА України, президента Американської Торгівельної Палати в Україні Хорхе Зукоскі, керівника відділу стратегічного розвитку Палати Ярослава Войтка та керівників відділів Американської Торгівельної Палати в Україні.
 
 Докладнiше>>>
 
08.02.11  Шановні платники податків!
Фахівці Державної податкової адміністрації України візьмуть участь у семінарі Міжнародного центру фінансово-економічного розвитку на тему «Податковий кодекс України: практика застосування».
 
 Докладнiше>>>
 
08.02.11  Консультаційні центри в органах ДПС Луганської області
В податкових органах Луганської області працюють консультаційні центри з надання роз’яснень положень Податкового кодексу України.
 
 Докладнiше>>>
 
08.02.11  До уваги платників податків!
В Державній податковій адміністрації в Луганській області працюють телефон довіри (0642) 55-11-97, на який ви можете повідомляти про неправомірні дії співробітників податкових органів; телефон (0642) 50-77-94, куди ви можете звертатися з інформацією про факти виплати зарплати в «конвертах» та про інші порушення при виплаті доходів громадянам; телефон (0642) 50-76-13, по якому ви можете отримати консультації з будь-яких питань податкового законодавства України.
 
 Докладнiше>>>
 
08.02.11  Студенти навчалися декларувати доходи
Фахівці Краснодонської об’єднаної державної податкової інспекції зустрілися зі студентами місцевого інженерного факультету Донбаського державного технічного університету, з якими обговорили нагальне питання сьогодення – декларування доходів громадян.
 
 Докладнiше>>>
 
08.02.11  Податковий кодекс – це рівність усіх платників податків перед законом
Фахівці державної податкової інспекції в м.Первомайську на семінарі роз’яснювали представникам бізнесу Податковий кодекс України.
 
 Докладнiше>>>
 
08.02.11  У Луганську вилучено 10 гральних автоматів вартістю 250 тис. грн.
Співробітники відділу податкової міліції Ленінської міжрайонної державної податкової інспекції у м.Луганську спільно з працівниками управління державної служби боротьби з економічною злочинністю встановили факт порушення законодавства в сфері грального бізнесу.

 
 Докладнiше>>>
 
08.02.11  Людмила Хворостян: «Від правильного застосування норм Податкового кодексу залежить рівень надходжень податків і зборів»
Заступник начальника Старобільської міжрайонної державної податкової інспекції Людмила Хворостян і приватні нотаріуси Старобільського, Новопсковського та Новоайдарського районів за «круглим столом» обговорили Податковий кодекс
 
 Докладнiше>>>
 
08.02.11  Поновлено розділ “Податкові роз’яснення”
Поновлено розділ “Податкові роз’яснення” підрозділи “Плата за землю” та “Податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів”, два повідомлення.
 
 Докладнiше>>>
 
08.02.11  Поновлено розділ “Нове у законодавстві”
Поновлено розділ “Нове у законодавстві” підрозділ “Загальнодержавні податки” рубрику “Акцизний податок ”, два повідомлення.
 
 Докладнiше>>>
 
07.02.11  Микола Азаров: У 2010 році Уряд досяг макроекономічної стабільності
У 2010 році Уряду вдалося досягти макроекономічної стабільності. Про це Прем’єр-міністр Микола Азаров поінформував Керівника місії Міжнародного валютного фонду Атанасіоса Арванітіса під час першої у поточному році зустрічі.

 
 Докладнiше>>>
 
07.02.11  Заступник Голови ДПА України Олексій ЛЮБЧЕНКО: «Господарські відносини суб’єктів підприємництва збалансовано»
Початок 2011 року ознаменувався набранням чинності Податковим кодексом — документом, на який влада й суспільство чекали ледь не впродовж усього періоду незалежності України. Документом, яким має бути встановлено справедливість в оподаткуванні: ставки податків поступово знижуватимуться, але сплачувати їх повинні всі.
 
 Докладнiше>>>
 
07.02.11  Через централізовану систему ДПС України прийнято 655 тис. електронних звітів платників податків
У січні місяці 2011 року через централізовану систему ДПС України прийнято 655 тис. звітів від 135 тис. платників податків, що значно більше, ніж у попередніх періодах 2010 року.
 
 Докладнiше>>>
 
07.02.11  Важливо – не допустити корупційних діянь в органах державної податкової служби
Серед головних складових роботи податкової служби Луганської області є такі, що формують не тільки основу діяльності податкових органів, але й суттєво впливають на імідж державної служби. Насамперед - це суворе дотримання чинного законодавства фахівцями податкової служби, за чим ретельно слідкує відділ внутрішньої безпеки при ДПА в Луганській області УВБ ДПА України. Його робота охоплює питання кримінальної, адміністративної та дисциплінарно-профілактичної площини.
 
 Докладнiше>>>
 


Дізнайся більше про свого бізнес-партнера

Європейська та Євроатлантична інтеграція України

Концепція реформування податкової системи України


"Операція "Бюджет"

Відшкодування ПДВ шляхом оформлення ОВДП

 

 
Навігатор платника податку

Консультаційний центр



Урядова телефонна "гаряча лінія"

Форум ДПА України


Телефони довіри

Податкова звітність в електронному вигляді

 

Оновлення ПЗ "Податкова звiтнiсть"


Email:


Державна служба



При використанні матеріалів посилання на сайт ДПА в Луганській області обов'язкове © 2001-2010 ДПА в Луганській області