This version of the page http://www.datagroup.ua/ua/partners/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-09. The original page over time could change.
Партнери :: Датагруп. Оператор рішень
рус
укр
eng
Рішення для офісу
Рішення для дому
Рішення для відпочинку

Партнери

Airspan Airspan займає лідерські позиції на ринку безпроводових рішень і стоїть біля витоків розробок безпроводових стандартів IEEE 802.16d/e. Є засновником Wimax Форуму. Системи Airspan засновані на радіотехнології, що забезпечує значну зону охвату, високу безпеку й стійкість до завмирань. Системи Airspan, при обґрунтовано розумній вартості, можуть швидко розвертатися, являючи собою привабливу альтернативу для традиційних систем провідних комунікацій.


http://www.airspan.com/
ALCATELКомпанія Alcatel-Lucent постачає комунікаційні рішення, які надають можливість операторам зв'язку, сервіс-провайдерам і корпоративним користувачам надавати послуги, пов'язані з передаванням голосу, даних і відео, для своїх замовників і співробітників.


http://www.alcatel-lucent.com
Allied Telesis Зареєстрована у 1987 році компанія випускає прості, потужні та надійні стандартизовані мережеві пристрої.


http://www.alliedtelesyn.com/
CISCOCisco Systems - світовий лідер у галузі мережених технологій. Рішення Cisco дозволяють отримувати та передавати інформацію, незалежно від місця, часу та комп'ютерних систем, що використовуються. Cisco Systems виробляє апаратні засоби захисту, які використовуються для побудови інформаційних мереж.


http://cisco.com/
Comptel Comptel - це провайдер функціональних рішень у сфері OSS-систем операційної підтримки та BBS-систем підтримки бізнесу.


http://www.comptel.org/
Ericsson Великий світовий постачальник телекомунікаційного обладнання та професійних послуг для систем мобільного та фіксованого зв'язку.


http://www.ericsson.com/
EUTELSAT Створена у 1997 році компанія займає перше місце в Європі та третє у світі серед операторів супутникового зв'язку. Супутникова мережа EUTELSAT охоплює всю земню кулю, через їхні супутники транслюється 2500 каналів і підключено понад 500 000 терміналів VSAT у більш ніж 120 країнах.


http://www.eutelsat.org
Huawei Huawei Technologies — світовий лідер з поставок телекомунікаційних мереж нового покоління, наразі обслуговує 35 з 50 провідних світових операторів, поряд з одним мільярдом користувачів по усьому світі. Huawei Technologies займає міцні позиції у світі з випуску телекомунікаційного устаткування для інтеграції широкосмугових й інтелектуальних мереж зв’язку, а також оптичних мереж.


http://www.huawei.com/
HUGHES HUGHES Network System LLC - світовий лідер у технологічних рішеннях та послугах у галузі широкосмугових та бездротових систем.


http://www.hughes.com
iDirect


http://www.idirect.net/

Версія для друку

© ПрАТ "Датагруп", 2000 – 2011
Інтернет-партнер
Супутниковий ІнтернетADSLПередача даних
Безпроводовий доступТелефоніяДата-центр
EthernetКаталог сайтівSIPІнтернет