This version of the page http://vilne.org.ua/index.php?limitstart=4104 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-07. The original page over time could change.
Вільне життя

РУБРИКИ

ДЛЯ ЖІНОК І ПРО ЖІНОК

АРХІВ НОМЕРІВ

Loading...
Дві протилежні сили | Друк |
Середа, 13 січня 2010 10:23

Вибір

В Україні я бачу нині дві яскраво виражені протилежні сили. Це регіонали зі своїми прибічниками лівого спрямування, які хочуть бачити Україну разом з Москвою. І демократичні помаранчеві команди, які воліють бачити Україну самостійною і незалежною: це «Наша Україна», БЮТ, «Фронт змін» та інші. Але біда в тому, що кожен лідер з демократичних сил вперто йде на вибори сам і відстоює свій курс. Таке роз’єднання і суперництво до добра не доведуть.

Детальніше... Додати коментар
 
Для яких людей Україна? | Друк |
Середа, 13 січня 2010 10:22

З листів дня. Є запитання

Який канал не увімкнеш, двічі, а то й тричі протягом однієї рекламної паузи звучить «Україна для людей», а «ефективний лідер» В. Янукович у супроводі своїх охоронців крокує усміхнений з піднятими руками. Ніби на крилах хоче піднестися, виголошуючи свої обіцянки. Але чому не заїкнеться, для яких людей Україна, бо вони поділяються на вибраних і на трударів. Якщо їм гарантуються рівні права, то чи не означає це, що після виборів, коли президентом стане В. Янукович, кожен виборець отримає земельну ділянку в 140 гектарів з престижною дачею і надійною охороною?

Детальніше... Додати коментар
 
Ще б йому вірних побратимів... | Друк |
Середа, 13 січня 2010 10:19

З листів дня. Вибір

Сердечно вітаю вас, шановні добрі люди — тернополяни, з новим 2010 роком! Щиро бажаю вам, по духу моїм побратимам, доброго здоров’я і мудрості у виборі нашого щасливого життя.

Хтось може сказати: а кого ж вибирати? Серед кандидатів у президенти немає ні Мазепи, ні Залізняка, ні Коновальця, ні Петлюри, а найголовніше — немає славного Степана Бандери.

Детальніше... Додати коментар
 
Куди ти йдеш, державо? | Друк |
Середа, 13 січня 2010 10:18

Голос народу

Україно, нене дорога, що з тобою: куди завели тебе прокляті вороги? Моя любко, у майбутнє крокували величаво, хоч терниста зла доля твоя. На кусень тебе шматували, під копитами важкими душу й серце тобі розривали, але ти не змирилася з тим. Мов квітка з-під каменя, до сонця тагнулася. Нене, ти перенесла триста літ у чужому ярмі, все стерпіла. Чого ж в’янеш тепер у журбі, чом з колін не можеш піднятися?

Детальніше... Додати коментар
 
Нам обіцяють рай, а ведуть у нове ярмо | Друк |
Середа, 13 січня 2010 10:17

Точка зору

Слухаю передвиборчі обіцянки В. Януковича і не надивуюся: і заощадження поверне, і роботу кожному дасть, і через десять років нас знову буде 50 мільйонів... Виходить, цей «проффесор», наче Господь Бог, і вислухає, і вилікує, і будемо, як у раю, тільки б дожити до цього дня.

Детальніше... Додати коментар
 
Як оподаткують «солодкі» подарунки | Друк |
Середа, 13 січня 2010 10:15

Цікаво знати

Чи оподатковуються суми, виділені на дитячі святкові подарунки?

Детальніше...
 
Знову країна у великому стрибку. І, як завжди, — без парашута | Друк |
Середа, 13 січня 2010 10:14

Фінансовий огляд

Ще кілька днів — і гасла та запевнення кандидатів у президенти в безкорисливій любові до нас усіх і кожного окремо перестануть тиснути на психіку пересічного українця — перший тур виборів визначить принаймні двох лідерів перегонів. Далі — простіше, бо кожен обиратиме, як кажуть, із двох зол менше. А поки, як з рогу достатку, на нас сипляться обіцянки зробити наше життя щасливим і заможним.

Детальніше... Додати коментар
 
Побарабанимо | Друк |
Середа, 13 січня 2010 10:13

На повен голос

Без барабанів не можна уявити жодну пристойну групу. Перкусіоніст задає та підтримує ритм пісні. Його завжди чути, навіть якщо не завжди видно з-за барабанної установки.

Про особливості ударної «діяльності» я поспілкувалася з барабанщиком гурту «Холодне сонце», студентом Тернопільського музичного училища ім. Соломії Крушельницької Романом Літинським.

Детальніше... Додати коментар
 
Гороскоп на 18-24 січня | Друк |
Середа, 13 січня 2010 10:11

Не вірите — перевірте

СІЧЕНЬ. Сприятливий час для здійснення планів, проте краще робити те, в чому ви маєте досвід, і не брати участі в авантюрних і випадкових справах. Романтичні захоплення можуть тільки розчарувати, тому закцентуйте увагу на матеріальних проблемах.

Детальніше... Додати коментар
 
Заглянемо в рейтинг-лист | Друк |
Середа, 13 січня 2010 10:09

Над шахівницею

Міжнародна шахова федерація (ФІДЕ) опублікувала рейтинг-лист за станом на 1 січня 2010 року. В світову сотню входять 10 шахістів України. Це гросмейстери Василь Іванчук (8 місце; 2749 пунктів), Руслан Пономарьов (13; 2737), Павло Ельянов (14; 2736), Андрій Волокитін (42; 2692), Євген Мірошниченко (45; 2686), Олександр Мойсеєнко (50; 2677), Олександр Арещенко (56; 2670), Захар Єфименко (71; 2657), Володимир Баклан (81; 2654) і Антон Коробов (91; 2648).

Детальніше... Додати коментар
 

ПОШУК ПО САЙТУ

ВХІД / РЕЄСТРАЦІЯ

(Реєстрація тільки для передплатників електронної газети. Детальніше)

Що читає Тернопільщина

Січень 2011 року порадував колектив «Вільного життя плюс» звісткою про те, що наша газета і далі залишається незаперечним лідером на ринку друкованої періодичної продукції Тернопільщини. Шістдесят п’ять тисяч 891 передплатник продовжив їй свій кредит довіри. Стабільною залишилася обласна читацька аудиторія, а кількість тих, хто бажає отримувати видання в інших регіонах, навіть дещо зросла.

«ВЖ плюс» №9

«ДОМАШНЯ ГАЗЕТА» №5

ж. «ТЕРНОПІЛЬ»

ДЛЯ КОЛЕКЦІОНЕРІВ

Магазин антикваріату
Телефон: +38 (0352) 23-59-55 Бульвар Шевченка, 25, м. Тернопіль.

ПОГОДА



«Вільне життя плюс», 2009-2011.