This version of the page http://vilne.org.ua/index.php?limitstart=2976 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-07. The original page over time could change.
Вільне життя

РУБРИКИ

ДЛЯ ЖІНОК І ПРО ЖІНОК

АРХІВ НОМЕРІВ

Loading...
«Арсенал» із часів війни | Друк |
Середа, 28 квітня 2010 09:11

Фотоінформація

Квітневого дня в полі поблизу села Млинівців Зборівського району піротехніки МНС вилучили із землі 56 німецьких боєприпасів часів Другої світової війни, серед яких 52 реактивні міни калібром 158,5 міліметра, три артснаряди калібром 76 мм та один – 152-міліметровий. За словами місцевих мешканців, на одну із мін під час сільськогосподарських робіт натрапив трактор. Селяни розповіли про знахідку селищному голові, а той — рятувальникам МНС. Піротехніки ж, обстежуючи ділянку, виявили решту боєприпасів.

Детальніше... Додати коментар
 
Гороскоп на 3-9 травня | Друк |
Середа, 28 квітня 2010 09:07

Не вірите — перевірте

СІЧЕНЬ. Загалом вдалий тиждень, адже будете отримувати задоволення від усього, за що б не взялися. Постарайтеся навести лад як у квартирі чи офісі, так і в думках. Це дозволить почуватися затишно за будь-яких обставин.

Детальніше... Додати коментар
 
ДАІ лазером «закручує гайки». Поки що на Київщині, але й тернопільські радари не безробітні | Друк |
Середа, 28 квітня 2010 11:30

Про це говорять

Дискусії навколо скандально відомих «Візирів» можуть відійти в минуле — на горизонті вітчизняних доріг замаячіла новація. Мабуть, увагу багатьох водіїв привернуло повідомлення управління ДАІ ГУМВС України в Київській області про експеримент на тамтешніх автошляхах. Для нагляду за дорожнім рухом почали використовувати лазерний вимірювач швидкості «TruCAM» виробництва США, що пройшов державну метрологічну атестацію України та має відповідне свідоцтво.

Детальніше... Додати коментар
 
І з математики призер, і волейболіст хороший | Друк |
Середа, 28 квітня 2010 08:40

Спортивні ігри школярів

Завершилися волейбольні змагання за програмою ХІV спортивних ігор учнівської молоді Тернопільщини. Першими визначили лауреатів команди сільських шкіл І-ІІ ступенів. Перемогли юнаки з Вищих Луб’янок Збаразького району. Варто визнати — цілком заслужено. Не один рік у цьому селі успішно навчає дітей волейболу Ігор Боднар. Другими стали очолювані Ігорем Чорним бережанці. А вихованці Степана Стеця з Теребовлянщини здобули бронзові нагороди.

Детальніше... Додати коментар
 
За що боролися… на те й напоролися? | Друк |
Середа, 28 квітня 2010 08:39

Український футбол - Прем’єр-ліга

Зрозуміти реалії українського футболу (зокрема, те, що відбувається в ньому під час весняної частини чемпіонату в прем’єр-лізі) простому смертному, мабуть, не завжди дано. Як, зрештою, і все те, що запам’яталося в ньому після настання «епохи» Суркіса-старшого. Не розумієте, про що я? Тоді на цю тему поспілкуймося…

Детальніше... Додати коментар
 
Позитивні зрушення вже є, результату ще нема | Друк |
Середа, 28 квітня 2010 08:38

Український футбол - Перша ліга

Після завершення поєдинку 26 туру між тернопільською «Нивою» та «Олександрією», в якому господарі поступилися супернику з рахунком 0:2, наставник «Ниви» Едуард Павлов відзначив позитивні зрушення в грі своїх нових підопічних. Незважаючи на все ще незадовільну фізичну їх форму, що призвело до двох голів, забитих суперником на 80 хвилині з одинадцятиметрового, призначеного за досить сумнівного порушення правил у штрафному майданчику господарів, і на 88-й. З цього приводу згадалися два прислів’я: «Кожен кулик своє болото хвалить» і «Мовчання — знак згоди». Перше, ви розумієте, кого стосується. Друге — автора цих рядків та ще, коли не помиляюся, трьох його молодших колег.

Детальніше... Додати коментар
 
Нотатки про їх достатки | Друк |
Середа, 28 квітня 2010 08:38

Фінансовий огляд

Після чергової кампанії декларування доходів в Україні суспільство вже, здається, без подиву дізналося, що попри економічну кризу й публічні розмови, що країна — у фінансовій небезпеці, негаразди не заважають проростанню на українському грунті все більшої кількості мільйонерів. Рейтинг «200 найбагатших людей України», який проводить журнал «Форбс», поповнився 61 новим ім’ям, сім з яких потрапили в першу півсотню. Сумарна вартість активів 20 найбагатших українців, як підрахували зацікавлені, — 30 млрд. доларів. Ця сума дорівнює дохідній частині українського держбюджету за 2009 рік.

Детальніше... Додати коментар
 
Обласний військовий комісар Олег ДОВГАЛЮК: «В армію тернополяни йдуть охоче. Найбільше прагнуть в аеромобільні війська» | Друк |
П'ятниця, 23 квітня 2010 12:15

Цими днями в обласному військовому комісаріаті урочисто провели в армію наших юних краян-призовників. Урочистості збіглися з історичною віхою — відбулися напередодні святкування 66-ї річниці визволення Тернополя від німецько-фашистських загарбників. 67 призовників того дня почали сходження до вершин військових вишколів. Бо невдовзі, уже в армійському строю, їм доведеться оволодіти знаннями і навиками, необхідними для проходження служби в Збройних силах України, стати справжніми захисниками миру та спокою свого народу, рідної землі.

Детальніше... Коментарі (1)
 
З Тернополя до Києва полетять літаки | Друк |
П'ятниця, 23 квітня 2010 12:05

Летовище оживе /p>

Уже в травні з летовища в Тернополі піднімуться перші літаки, які здійснюватимуть авіарейси «Київ — Тернопіль» і «Тернопіль — Київ».

Є реальні перспективи, що такі рейси будуть регулярними, що оживить регіон, дасть йому поштовх для розвитку. Днями до Тернополя спеціально прибув директор авіакомпанії «Мотор Січ» Геннадій Маслов, щоб обговорити це питання. Авіакомпанія «Мотор Січ» створена в 1984 році та є одним з підрозділів у складі ВАТ «Мотор Січ».

Детальніше... Коментарі (1)
 
Вони прославляють свій край | Друк |
П'ятниця, 23 квітня 2010 12:04

Рівняйся на кращих

У першому кварталі 2010 року, за інформацією управління освіти і науки облдержадміністрації, навчальні заклади краю брали участь у міжнародних, всеукраїнських та регіональних природоохоронних акціях.

Так, інформує прес-служба ОДА, ученицю 9 класу навчально-виробничого комбінату «Великобірківська ЗОШ І-ІІІ ст. — гімназія ім. С. Балея» Тернопільського району, вихованку місцевого будинку творчості школярів Христину Стрілковську нагороджено грамотою МОН України як переможця фінального етапу Всеукраїнського конкурсу досягнень юних зоологів і тваринників.

Детальніше... Додати коментар
 

ПОШУК ПО САЙТУ

ВХІД / РЕЄСТРАЦІЯ

(Реєстрація тільки для передплатників електронної газети. Детальніше)

Що читає Тернопільщина

Січень 2011 року порадував колектив «Вільного життя плюс» звісткою про те, що наша газета і далі залишається незаперечним лідером на ринку друкованої періодичної продукції Тернопільщини. Шістдесят п’ять тисяч 891 передплатник продовжив їй свій кредит довіри. Стабільною залишилася обласна читацька аудиторія, а кількість тих, хто бажає отримувати видання в інших регіонах, навіть дещо зросла.

«ВЖ плюс» №9

«ДОМАШНЯ ГАЗЕТА» №5

ж. «ТЕРНОПІЛЬ»

ДЛЯ КОЛЕКЦІОНЕРІВ

Магазин антикваріату
Телефон: +38 (0352) 23-59-55 Бульвар Шевченка, 25, м. Тернопіль.

ПОГОДА



«Вільне життя плюс», 2009-2011.