This version of the page http://uz.gov.ua/?lng=ru (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-06. The original page over time could change.
Официальный веб-сайт УкрЗализныци
Всё об УЗИнформацияУслугиСоциальная политикаИнтерактивное общение
Новости
Главные новости
Региональные новости
Анонсы событий
СМИ про Укрзализныцю
Пресс-центр
Для пассажиров
Расписание движения
Резервирование, приобретение проездных документов
Опоздание поездов
Цены и наличие мест по ст.Киев-пасс.*
Нормативная база
Нормативная база
Тарифная политика
Для грузоперевозок
Слежение за вагонами
Правила перевозок
Предложения
Вопросы-ответы
Продажа и заказ билетов через Интернет

расширенный поиск
Поиск
03680 МСП г.Киев-150, ул.Тверская,5
Вход
Написать веб-мастеру
e-mail: Пресс-центр УЗ
 
 
 
 
  ******         Официальный Веб–сайт "Укрзализныци" по прийому обращений грузоотправителей http://cargo.uz.gov.ua          ******       Услуги для пассажиров: заказ билетов «е-квиток»,      расписание движения, цены и наличие мест по ст.Киев-пас. и прочее

Государственная администрация железнодорожного транспорта Украины "УКРЗАЛИЗНЫЦЯ"

Услуги, предоставляемые Украинскими железными дорогами.

Генеральный директор "Укрзализныци"
Михаил Костюк.

Новости

[04.02.2011] Упродовж січня 2011 року Укрзалізниця навантажила майже 617 тис. тонн зернових вантажів

    За перший місяць 2011 року залізниці України навантажили 616,8 тис. тонн зернових, зокрема на експорт – 445,6 тис. тонн.
»»»

[01.02.2011] Укрзалізниця посилила заходи безпеки в поїздах та на вокзалах

    З метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій в поїздах, на вокзалах та на інших об’єктах залізничного транспорту Укрзал
»»»

[01.02.2011] Україна і Туреччина розвиватимуть пряме вантажне залізнично-поромне сполучення

    Україна і Туреччина розвиватимуть пряме вантажне залізнично-поромне сполучення . Це прописано в міжурядовій угоді, яку підписано
»»»

[31.01.2011] На залізничному вокзалі м. Дніпропетровськ шукали вибухівку

    31 с ічня о 12:00 до УМВС м. Дніпропетровська зателефонував невідомий з інформацією про замінування Центрального залізничного вокзалу у м. Дніпропетровськ.
»»»

[27.01.2011] Упродовж 2010 року залізниці України перевезли 432,9 млн тонн вантажів

    Упродовж 2010 рокузалізниці України перевезли 432,9 млн тонн вантажів, що на 10,6 % більше, ніж за попередній рік.
»»»

[26.01.2011] Михайло Костюк: „Укрзалізниця розробляє семирічну програму системного впровадження прискорених денних поїздів”

    Михайло Костюк: „Укрзалізниця розробляє семирічну програму системного впровадження прискорених денних поїздів”
»»»

Телеграммы

Коэффициенты к Сборнику тарифов

Оголошення та анонси

Шановні пані і панове!

Державна адміністрація залізничного транспорту України запрошує фірми, підприємства та рекламні агентства до співпраці в області популяризації та просування власного бізнесу серед необхідної аудиторії по всіх регіонах України.

Пропонуємо розміщення рекламної інформації на об’єктах залізничного транспорту України: вокзалах, станціях, пасажирських та моторвагонних поїздах, мостах, шляхопроводах, смузі відведення, будівлях та спорудах а також WEB – сайтах Укрзалізниці та залізниць України та відомчих газетах.

Укрзалізниця має широкі можливості для проведення загальнонаціональних та регіональних рекламних кампаній.

Залізничний транспорт має ефективне географічне покриття всіх регіонів країни з оптимальним охопленням рекламної аудиторії та можливістю її сегментування за соціальними та географічними ознаками. Сотні мільйонів споживачів рекламної інформації знаходяться тривалий час в обмеженому для інших носіїв реклами просторі , що і обумовлює фективність реклами на залізни ці.

Тісна співпраця з залізницями та підприємствами збільшить популярність і престиж Вашої компанії та забезпечить збільшення об’єму продаж вашої продукції.

Детальну інформацію щодо рекламних послуг залізничного транспорту України, Ви зможете отримати звернувшись до:

  • Центру реклами Укрзалізниці за телефонами:

(044) 465-37-91; 465-37-92; 465-35-16 та на офіційному сайті Укрзалізниці у рубриці Послуги

Начальник відділу організації
рекламно – інформаційної
діяльності –Центр реклами
Г.С. Довганчин

 

Повідомлення про повторне оприлюднення проекту регуляторного акта

 

Проект наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення змін до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги» розроблено відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2009 № 1392 «Про забезпечення прозорості державної тарифної політики щодо перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України» та плану графіка реалізації Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки за напрямом «Розвиток транспортної інфраструктури», затвердженого протокольним рішенням Комітету з економічних реформ при Президентові України від 7 липня 2010 року.
Проект наказу Мінінфраструктури «Про внесення змін до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги» та аналіз регуляторного впливу розміщено на сайтах Міністерства інфраструктури України (www.mtu.gov.ua) та Державної адміністрації залізничного транспорту України (www.uz.gov.ua).

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Мінінфраструктури «Про внесення змін до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги» приймаються від зацікавлених юридичних та фізичних осіб, в письмовому та електронному вигляді, за адресою - Державної адміністрації залізничного транспорту України: вул. Тверська, 5, м. Київ -150 03680 Україна, за факсом (044) 465-14-32 або в електронному вигляді за адресою cmtt@lotus.uz.gov.ua.

 

Заступник генерального директора                                                       В.В. Чорний


Детально про проект регуляторного акта

Завантажити проект регуляторного акта


Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

          Проект наказу Міністерства транспорту та зв’язку України до наказу Міністерства транспорту та зв’язку України «Про внесення змін до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги» розроблено відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2009 № 1392 «Про забезпечення прозорості державної тарифної політики щодо перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України» та плану графіка реалізації Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки за напрямом «Розвиток транспортної інфраструктури», затвердженого протокольним рішенням Комітету з економічних реформ при Президентові України від 7 липня 2010 року.
          Проект наказу Мінтрансзв’язку «Про внесення змін до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги» та аналіз регуляторного впливу розміщено на сайтах Міністерства транспорту та зв’язку України (www.mtu.gov.ua) та Державної адміністрації залізничного транспорту України (www.uz.gov.ua).
          Зауваження та пропозиції до проекту наказу Мінтрансзв’язку «Про внесення змін до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги» приймаються від зацікавлених юридичних та фізичних осіб протягом місяця, в письмовому та електронному вигляді, за адресами: Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва: вул. Арсенальна,9/11, м. Київ, 01011, за факсом (044) 254-43-93 та Державної адміністрації залізничного транспорту України: вул. Тверська, 5, м. Київ -150 03680 Україна, за факсом (044) 465-14-32 або в електронному вигляді за адресою cmtt@lotus.uz.gov.ua.

Заступник генерального директора
В.В. Чорний

21 жовтня 2010 року Національна комісія регулювання електроенергетики України затвердила економічні коефіцієнти нормативних технологічних витрат електроенергії в мережах Придніпровської залізниці (постанова №1379) і тарифи на передачу електроенергії місцевими (локальними) електромережами, а також тарифи на постачання електричної енергії за регульованим тарифом (постанова №1358) для ДП «Придніпровська залізниця», що надає реальні перспективи для залізниці на закупівлю електроенергії з Оптового ринку.


Шановні пані і панове!

Державна адміністрація залізничного транспорту України продовжує пошук компанії щодо організації послуги із забезпечення харчуванням пасажирів у фірмових поїздах залізниць України. Вимоги до компанії - досвід роботи в сфері громадського харчування, можливість організації повного циклу від виробництва продуктових наборів до надання їх безпосередньо пасажиру. Наявність філій та представництв у Донецьку, Луганську, Львову, Ужгороді, Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сімферополю.

З повагою

Заступник начальника Головного управління

І.Д. Карпяк

Шановний пасажир!

Укрзалізниця пропонує Вам взяти участь в анкетуванні, метою якого є виявлення переваг пасажирів при виборі виду транспорту для здійснення поїздки, а також більш повне врахування побажань пасажирів щодо організації їх транспортного і сервісного обслуговування.
Тексти анкет
Анкети надсилати: clr6@lotus.uz.gov.ua

Дякуємо за активну участь в анкетуванні. Бажаємо Вам приємної подорожі залізницею!


Шановні пані і панове!

Для приємної поїздки Ви можете скористатися послугою Південно-Західної залізниці та замовити вагон-салон з сучасним рівнем сервісного обслуговування.
Детальну інформацію Ви можете дізнатися за тел. (044) 465-46-82, 465-46-85.



При Генеральному директорові Укрзалізниці цілодобово працює телефон довіри:
залізничний 5-14-65;
міський (044)-465-1-465.

Керівництво Укрзалізниці буде вдячне Вам за активну участь в покращенні роботи залізничного транспорту України.

 

 
 
Дизайн и разработка НВФ "ТМСофт"   © 2003-2006