This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=51 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-05. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  05.12.2010 11:52:44 олександр
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  що робити . мені продали квиток на 04.01 а потрібно було на 04.12 на потяг 042 львів-т.шевченко.зайшовши в потяг провідник взяв квиток все добре.як вияснелось пізніше місце зайняте.поїзд рушив.провіривши все вияснелось шо в мене білет на 04.01...провідник сходивши кудись і прийшовши сказала можна сплатити суму білета доїхати а дома просто цей квиток повернути...я сплатив набілети поставили 52 місце...квитанцій не дали.в черкасах на касі відмовляють у повернені квитка..не коректно ведуть себе ....які мої дії?
  Відповідь: Шановний Олександре Сергійовичу! Ваше звернення щодо повернення коштів за невикористаний проїзний документ на 04.01.2010 розглянуто керівництвом пасажирської служби. Інформуємо Вас, що повернення коштів за проїзні документи проводиться на підставі “Правил перевезення пасажирів…“, затверджених наказом МТЗУ від 27.12.2006 №1196. У випадках двічі оформлених проїзних документів операція повернення можлива тільки при пред’явленні оригіналів обох проїзних документів. У зв’язку з тим, що у Вашому зверненні не зазначено конкретної інформації щодо придбання проїзного документу та здійснення поїздки, провести детальне службове розслідування не уявляється можливим. Приймаючи до уваги, що поїзд №42 “Трускавець-Дніпропетровськ” є поїздом формування Придніпровської залізниці, пропонуємо Вам звернутися до керівництва пасажирської служби даної залізниці за адресою: 49600, м.Дніпропетровськ, пр. К.Маркса,108.

  05.12.2010 08:50:26 Виталий
  Інше
  Добрый день. Скажите пожалуйста, какие категории граждан имеют право на разовый годичный бесплатный проезд в обе стороны по территории Украины и по территории стран-участниц СНГ? Заранее спасибо за ответ.
  Відповідь: Шановний Віталіє ! Ваше звернення розглянуте в пасажирській службі Придніпровської залізниці. Повідомляємо, що відповідно до Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про статус народного депутата України» та Міжурядової Угоди про взаємне визнання прав на пільговий проїзд для інвалідів та учасників ВВВ, надається право безкоштовного проїзду раз на рік ( туди і назад) наступним категоріям громадян. По країнам СНД: Героям Радянського Союзу; особам нагородженим орденами Слави трьох ступенів; інвалідам ВВВ І та ІІ груп. По території України: Героям Соціалістичної праці, Героям України, повним кавалерам ордена Трудової Слави; особам нагородженим чотирма і більше медалями «За відвагу»; інвалідам війни І та ІІ груп; народним депутатам України та особам, що супроводжують депутата – інваліда 1 групи (1 особа).

  04.12.2010 23:06:15 Валентитин
  Інше
  Согласно Положению об организации работы постов безопасности на Одесской ж.д., утв. пр. НР от 22.08.2008 года знак "пост безпеки" должен устанавливаться таким образом, чтоб при подходе к такому посту машинист поезда мог видеть этот знак, т.е. в профиль. Причём виден знак должен быть как для машинистов чётных поездов, так и нечётных. Однако почти на всех станциях Одесской дороги знаки установлены в единственном экземпляре, непосредственно возле поста ЭЦ, плоскость знака расположена параллельно станционным путям и зачастую его не видно из-зи наличия препятствий(деревья, строения...). Т.о. теряется смысловая информация и соответственно результат. Прошу содействовать в установке знаков ПБ, в соответствии с их логическим предназначениям.
  Відповідь: Шановний пане Валентине ! Інформуємо, на Одеській залізниці 22.08.08р наказом начальника залізниці № 227/Н затверджено та введено в дію з 01.09.08 «Положення про організацію роботи «Постів безпеки» на Одеській залізниці». Дане Положення регламентує умови встановлення та виконання робіт по утриманню знака «Пост безпеки» в належному стані (встановлення, фарбування, заміна на новий, тощо). У разі виявлення конкретних випадків встановлення знака «Пост безпеки» з порушенням вимог вищевказаного Положення, прошу Вас повідомити на нашу адресу: 65012 м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 19, в.о. головного інженера служби вагонного господарства Васильєву С.В., e-mail: 7273917@list.ru.

  04.12.2010 21:32:46 вадим
  Зміни графіка руху
  Почему отменили по днепродзержинску приг. поезд днепродзержинск-днепропетровск отправлением в 6.30 ? Заполняемость электрички только по станции была как мин 500 чел. Получается, люди ,которые купили билеты должны стоять час до днепропетровска т.к электричка пятихатки-днепропетровск приб. 6.38 приезжает уже заполненная .
  Відповідь: Шановний Вадиме! Приміський електропоїзд № 6012 сполученням Дніпродзержинськ-пас. – Дніпропетровськ відмінено тимчасово. На період відміни зазначеного поїзда з 30.11.2010 призначено курсування приміського поїзда № 6007/6006 сполученням Сухачівка-Дніпропетровськ. Як відомо, пасажирські залізничні перевезення є збитковими, тільки за 10 місяців 2010 року залізниця по Дніпропетровській області має збитки від перевезення пасажирів у приміському сполученні близько 100,0 млн.грн. Проведеним аналізом встановлено, що на поїзд № 6012 сполученням Дніпродзержинськ-Пас.-Дніпропетровськ квитковими касами вокзалу станції Дніпродзержинськ-пас. оформлюється в середньому за добу 70 - 80 квитків, а виручка складає в середньому 200 – 250 грн., таким чином пасажир квиток оформлює в касі до найближчої станції. Тим самим зростає збитковість приміських перевезень на залізничному транспорті. Треба відмітити, що на дільниці Дніпродзержинськ-Пас. – Дніпропетровськ в даний період часу курсує електропоїзд № 6008 сполученням П’ятихатки-Дніпропетровськ, відправленням зі станції Дніпродзержинськ-Пас. о 6.42. Також, в сторону Дніпропетровська курсує електропоїзд № 6254 сполученням Дніпродзержинськ-Лівобережний – Дніпропетровськ, відправленням зі станції Баглій (межа міста Дніпродзержинськ) о 6.03. Виходячи з вищезазначеного, з метою збільшення доходних надходжень від приміських перевезень, виключення безквиткового проїзду пасажирів, до особливого розпорядження, відміно курсування електропоїзда № 6012, ще раз підкреслюю дана міра вимушена та носить тимчасовий характер.

  04.12.2010 17:41:45 Анастасия
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Здравствуйте, меня интересует стоимость отправки контейнера из Днепропетровска в Сочи(Россия). И какие бывают грузовые перевозки по объему(меньше контейнера)?
  Відповідь: Шановна Анастасіє! Для перевезення вантажів приналежних громадянам (домашніх речей) використовуються контейнери, вантажопідйомністю 3-5 і 20 тон. Тариф за перевезення 3-х тонного контейнера до прикордонної станції з доріг України становить 90 грн. По території РЖД тариф оплачується на станції призначення при одержанні контейнера. Крім тарифу на станції відправлення стягується додаткові збори за надання послуги (комплект перевізних документів ЗПУ, митний збір, послуги автотранспорту). Більш докладну інформацію можна отримати на ст. Дніпропетровськ - Ліски по телефону 36-49-56. У вантажному господарстві найменші відправлення здійснюються в 3-х тонних контейнерах.

  04.12.2010 17:20:19 татьяна
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Почему в кассах проезд группой детей берут дополнительные 20грн. за билет? Почему создают такие проблемы, что родители не могут купить билеты без проблем? Надо приехать группой 20 человек?
  Відповідь: Прокоментувати Вашу ситуацію немає можливості тому, що ситуацію у повідомленні не розкрито. На майбутнє радимо детальніше описувати випадок, як приклад: коли та де стався випадок, до кого звертались, кількість проїзних квитків та куди Ви хотіли придбати, наявність документів тощо.

  04.12.2010 13:14:18 Леонид
  Інше
  Моя бывшая жена и мой сын - граждане РФ, проживают в Москве. Мой сын будет на зимних каникулах у меня в Киеве. Какие документы и разрешения у него должны быть на руках, чтобы я его мог посадить одного на поезд Киев-Москва и чтобы ребёнок спокойно переехал 2 границы? Заранее спасибо за ответ!
  Відповідь: Шановний Леоніне Леонідовичу! Повідомляємо, що для отримання інформації з питання перетину кордонів дитиною (до 16-ти років) без супроводження дорослих Вам необхідно звернутися до прикордонної та митної служб України.

  04.12.2010 12:49:03 Олександр
  Інше
  Добрый день! Подскажите какой тип вагонов в поезде 179/180 Харьков-Луганск? Где можно найти схему расположения мест? Возможно ли перевозка велосипеда в вагоне данного поезда (упакован в чехол, колеса сняты)? Спасибо
  Відповідь: В поїзді №179/180 Харків – Луганськ курсують вагони 2 класу з місцями для сидіння. Схему розташування місць можливо отримати у квиткового касира. Згідно п. 15.5 Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України «дозволяється перевозити при собі за рахунок норми ручної поклажі (36 кг) велосипеди в розібраному та впакованому стані (не більше одного) та інші речі, які за своїми розмірами можуть бути розташовані у вагонах на місцях, призначених для ручної поклажі.

  04.12.2010 09:03:16 Валерий
  Інше
  Добрый день. Сколько кассовый сбор за возврат билета в кассу, как его рассчитать? в положении указано что возвращается все кроме кассового сбора. и плюс снимается сбор за возврат билета. а сумма не указана.
  Відповідь: Уважаемый Валерий Эдуардович! Согласно п. 19.11, 19.14 раздела 19 «Правил перевозок пассажиров, багажа, грузобагажа и почты ж.д. транспортом Украины»: во всех случаях возврата проездных документов пассажир вносит в билетную кассу плату за услуги (комиссионный сбор за операцию возврата), не возвращается также комиссионный сбор, оплаченный при покупке проездных документов. На Донецкой ж.д. комиссионный сбор за операцию возврата проездных документов составляет 9,00 грн., за продажу проездных документов - 8,50 грн. Это фиксированные ставки. Кроме того, существуют удержания с тарифной части проездного документа, которые зависят от сроков предъявления проездных документов к возврату. В случаях, если пассажир отказался от поездки по личным причинам в сроки: - не менее чем за 24 часа до отправления поезда, то ему выплачивается полная стоимость билета и плацкарты; - от 24 до 6 часов до отправления поезда, то ему выплачивается полная стоимость билета и 50% стоимости плацкарты; - менее чем за 6 часов до отправления поезда, но не более чем через 3 часа после его отправления – выплачивается только стоимость билета, а стоимость плацкарты не выплачивается. Суммы билета и плацкарты уазываются в верхней строке проездного документа, соответственно в графе «квиток» и «плацкарта».

  04.12.2010 00:42:07 Алена
  Інше
  Здравствуйте, объясните пожалуйста, почему стоимость билета на поезд №038 вагон СВ на вашем официальном сайте по состоянию на текущую дату- 485грн, а в справочной 721грн. спасибо!
  Відповідь: Шановна Олена! Ваша скарга розглянута та прийнята до уваги. Повідомляю, що в автоматизовані системі пасажирських перевезень Укрзалізниці існують поїзди з різними коефіцієнтами фірмовості на різні вагони. Конкретно по вказаному Вами поїзду № 038 Київ-Донецьк на різні номери вагонів встановлено окремі коефіцієнти. В зв'язку з цим на офіційному сайті Укрзалізниці існує попередження: " Шановні відвідувачі, ціни на квитки приведені у даному розділі можуть не повною мірою відповідати дійсності через неоднозначність урахування підвищуючого коефіцієнту фірмовості. Будьте пильні та уважні". Про більш достовірну інформацію щодо вартості квитків та наявності вільних місць по окремих вагонах пропоную звертатися на сайт www.e-kvytok.com.ua/wps/portal. Також на цьому сайті Ви можете замовити та оплатити квитки через мережу Інтернет. З повагою,
1... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ...1117