This version of the page http://www.sdip.gov.ua/ua/ogolosh10.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-05. The original page over time could change.
Офіційний веб-портал Державної служби інтелектуальної власності України / Заходи Стартова сторінка Мапа сайту Написати нам
УКР ENG
 

Заходи - Конкурси - Всеукраїнський конкурс "Винахід року" (2002-2010) - "Винахід-2010" - Оголошення про конкурс


Шановні винахідники та власники прав на винаходи і корисні моделі!

Державний департамент інтелектуальної власності оголосив про прийом матеріалів на Всеукраїнський конкурс "Винахід-2010", який розпочався 1 серпня 2010 року.

До участі в конкурсі запрошуються підприємства, установи, організації, дослідницькі групи незалежно від їх відомчої підпорядкованості та місцезнаходження, а також індивідуальні винахідники й розробники. У ході конкурсу будуть розглянуті винаходи та корисні моделі, які захищені чинними патентами України.

Мета конкурсу – популяризація винахідницької діяльності серед широких верств вітчизняної науково-технічної громадськості, а також виявлення найталановитіших і найперспективніших розробок для привернення до них уваги вітчизняних і закордонних інвесторів та виробників. Найцікавіші розробки будуть занесені до бази даних "Перспективні винаходи України".

Детальну інформацію про умови участі в конкурсі, правила підготовки матеріалів, критерії оцінки викладено в Положенні про конкурс. Прийом матеріалів триватиме до 1 листопада цього року.

Оргкомітет – філія "Український центр інноватики та патентно-інформаційних послуг" Державного підприємства "Український інститут промислової власності".

Адреса: бульвар Лесі Українки, 26, м. Київ, 01133.
Контактна особа – Мартиненко Ганна Яківна; тел.: (044) 285-82-40,
e-mail: a.marty@ip-centr.kiev.ua.

 
Версія для друку

АКТУАЛЬНО

Подія тижня

Президент України Віктор Янукович підписав Указ про призначення Миколи Паладія Головою Державної служби інтелектуальної власності України.

Відгуки щодо БД

Просимо відповісти на запитання "Чи доводилося вам користуватися базою даних "Перспективні винаходи України?"" і залишити коментарі щодо змісту бази у розділі форуму "Відгуки".

Проект розпорядження КМУ

Оприлюднено проект розпорядження КМУ "Про схвалення Концепції Державної цільової програми ліцензування (легалізації) програмного забезпечення, що використовуються органами державної влади на 2011-2015 роки".

Запрошуємо до участі у конкурсі

1 вересня 2010 року розпочався Всеукраїнський молодіжний конкурс плаката "Створюй, втілюй, здобувай!", який триватиме до 15 квітня 2011 року.

Новини у сфері ІВ

На веб-сайті УНІАН створено розділ "Інтелектуальна власність" у рубриці "УНІАН Права людини".

База даних

Розміщено базу даних "Автоматизована база даних інтелектуальної власності УЄФА та його комерційних партнерів".
 
Зареєструватися
Забули пароль?
 
 

Наша адреса: вул. Урицького, 45, м. Київ-35, МСП, 03680,Україна
Консультації з питань реєстрації авторського права
(44) 498-37-08 (09);
з питань промислової власності (44) 254-38-13
Приймальня: тел. (44) 494-06-06; факс (44) 494-06-56.

 

© Офіційний веб-портал Державної служби інтелектуальної власності України. 2008-2011
Всі права захищено.
При використанні матеріалів посилання на веб-портал обов'язкове.