...













[13:04 31.08.10]    Олександру Бубену вручили Почесну грамоту Кабінету Міністрів України
Фоторепортаж на тему

31 серпня на Колегії Івано-Франківської обласної державної адміністрації було вручено урядові нагороди. Серед нагороджених – голова правління ВАТ «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен, якому вручено Почесну грамоту Кабінету Міністрів України. Такої ж нагороди Кабінету Міністрів удостоєний і трудовий колектив компанії.

Колектив енергетиків відзначений урядовою нагородою за значний внесок у розвиток електроенергетичної галузі України та вагомі досягнення у праці. За словами Голови Івано-Франківської ОДА Михайла Вишиванюка, саме завдяки Олександру Бубену за останні роки ВАТ «Прикарпаттяобленерго» не лише демонструє стабільність і є одним із кращих платників податків в області, а й за основними економічними показниками входить у п’ятірку найкращих обленерго в Україні.
За словами члена Комісії з розгляду питань нагородження Мінпаливенерго Валерія Погорілого, який очолює Центральну Раду Незалежної галузевої профспілки енергетиків України, чи не вперше рішення про представлення трудового колективу до нагороди було прийняте одноголосно. Загалом Почесна грамота Кабінету Міністрів України є нагородою за зразкове виконання службових обов'язків, високі виробничі та наукові досягнення, внесок у забезпечення розвитку економічної, науково-технічної, соціально-культурної, військової, громадської та інших сфер діяльності і заслуги перед українським народом.

Довідка:

Відкрите акціонерне товариство «Прикарпаттяобленерго» - одне з передових підприємств енергетичної галузі України. У 2010 році підприємству виповнилося 80 років. Адже історія компанії веде свій початок з 1930 року, коли Станиславівська електростанція – її попередниця – видала перший промисловий струм. У форматі відкритого акціонерного товариства підприємство почало працювати у 1998 році. Сьогодні у структурі підприємства є 17 філій-районів електричних мереж (РЕМ). У компанії працює близько трьох тисяч енергетиків. Основними видами діяльності компанії є передача та постачання електроенергії споживачам Івано-Франківської області.

Завдяки старанням колективу за останні роки обласна енергопостачальна компанія не лише демонструє стабільність, але й нарощує темпи свого розвитку. ВАТ «Прикарпаттяобленерго» - перша енергопостачальна організація, яка працює за Стратегічним планом розвитку, прописаним своїми фахівцями. У грудні 2008 року компанія отримала Сертифікат відповідності Міжнародним стандартам якості ISO:9001, а в 2009 році – пройшла наглядовий аудит за новою версією. Реалізація інвестиційної політики дозволяє ВАТ «Прикарпаттяобленерго» підвищувати надійність послуг. Компанією впроваджуються проекти, котрі є цікавими для споживачів та партнерів із застосуванням новітніх технологій, серед них: поширення послуги з дистанційних розрахунків юридичних та побутових споживачів тощо.

З 2002 року ВАТ «Прикарпаттяобленерго» очолює голова правління Бубен Олександр Олександрович. На користь топ-менеджера прикарпатських енергетиків – не лише освіта високого фахового рівня – у грудні 2009 року він захистив диплом рівня МВА. Але й відповідальність та принциповість, сила особистості, вміння стратегічно мислити та делегувати повноваження, здатність формувати корпоративну культуру в компанії, використовувати нові менеджерські технології та методики. Доказом тому є результати рейтингів та заслужені нагороди Олександра Бубена. У проекті «Інвестгазети» 2009 року «ТОП-100. Кращі топ-менеджери України» він зайняв третю позицію у галузевому рейтингу «Енергетика».



Останні новини

У Корничі Коломийського району введено нову підстанцію

Як розраховуватися за багатотарифним електролічильником

Постачання електроенергії у 2010 році

Наталія Любич: «Зміни в оплаті за світло стосуватимуться менше третини споживачів»

Енергетики застерігають людей від травмування в електромережах



© ВАТ "Прикарпаттяобленерго" - 2011
Сайт ВАТ "Прикарпаттяобленерго" працює з 13.07.2001 року.



Гаряча телефонна лінія
тільки для споживачів електроенергії
ВАТ "Прикарпаттяобленерго"
м. Івано-Франківська
діє з 01.11.2010 року
в тестовому режимі.

"200 вулиць Івано-Франківська"
(djvu, 9,6 Мб)

Річний звіт
ВАТ «Прикарпаттяобленерго»
за 2009 рік (pdf, 9,1 Мб)

Корпоративна іграшка
ВАТ "Прикарпаттяобленерго"

                           Новини в Україні

03.02.11 Янукович дав добро на будівництво енергоблоків на Хмельницькій АЕС

02.02.11 Україна стала повноправним членом Енергетичного співтовариства

31.01.11 Міненерго прогнозує початок постачання азербайджанської нафти в квітні

27.01.11 Прем'єр: 2011 рік стане переломним для АПК, ПЕК і будівництва

26.01.11  НКРЕ збільшила прогнозну гуртову ціну на електроенергію до 540,3 грн. за МВт/год

24.01.11 "Нафтогаз" переміг у тендері на постачання 2,7 млрд куб. м газу "Київенерго"

21.01.11 Воду зарядили енергією

20.01.11  Міненерговуглепром: Підвищення тарифів на електроенергію з 1 лютого не обтяжить 70 % населення України

                                Анонси подій

Травень: за підтримки енергетиків відбудеться фестиваль «Свято ковалів»

Травень: фестиваль «КВЕК» повертається. Відбірковий тур

Червень: пройде акція «Літо зустрічай, про безпеку пам’ятай!»