This version of the page http://www.uapp.org/info.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-02. The original page over time could change.
Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



  • 21 січня 2010Основні нормативнорпаовові акти, що регулють діяльність преси підчас виборів.

    У даному матеріалі наведенні посилання на основні нормативні документи (Закони, роз’яснення Верховного суду та міжнародні договори України), які визначають права журналістів підчас виборчого процесу.

    Для ознайомлення, Ви можете скачати всі нормативні акти одним архівом, однак при необхідності корисно звернутися до профільних ресурсів, що містять нормативні акти в останній редакції.

    Докладнiше
  • 10 січня 2009Куди поскаржитись ?

    Надаємо контакну інформацію правоохоронних та судових органів, що стануть у нагоді підчас виборів.

    Порушення прав громадян у тому числі підчас виборчого процесу, явище нажаль не поодиноке. Причиною такого становища в першу чергу є відношення самих громадян, оскільки пасивна поведінка по відношенню до обмеження Ваших прав це перша і головна передумова розвитку правопорушення.

    Попри стереотип, щодо бездіяльності праовохоронних органів, переконливо радимо вам, у випадку виявлення порушення законодавства про вибори чи обмеження ваших особистих прав, звертатися до правоохоронних органів.


    Докладнiше
  • 14 січня 2010Спеціалізовані веб ресурси

    Матеріал містить посилання на спеціалізовані сторінки в мережі інтернет, що висвітлюють хід виборчого процесу.


    Докладнiше