This version of the page http://adm.km.ua/index1.php?link=85 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-02. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка
Архів новин || Пошук новин

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення
Запрошуємо до участі!
Регіональна робоча група Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва у Хмельницькій області продовжує прийом документів для участі у Програмі заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва “Українська ініціатива” за рахунок коштів державного бюджету.
02 02 2011
Докладніше ...


АНОНС
3 лютого 2011 року о 10.00 в приміщені облдержадміністрації ( к.114 ) відбудеться брифінг заступника голови облдержадміністрації з питань АПК Володимира Галищука. Розглядатиметься цінова ситуація на гречку на ринку області та посилення державного ветеринарно – санітарного контролю і нагляду щодо профілактики африканської чуми свиней на території України загалом та Подільського регіону, зокрема.

02 02 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації за даними які надані управлінням виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві у Хмельницькій області повідомляє населення області щодо стану нещасних випадків на виробництві, які мали місце на території області в період з 1 по 31 січня 2011 року.
02 02 2011
Докладніше ...


Фотовиставка «Рідне поряд»
За сприяння управління сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації та хмельницької міської громадської організації «Наше право» 2 лютого 2011 року в приміщенні родинного дому (вул. Соборна, 16), о 17.00, відбудеться відкриття фотоконкурсу «Рідне поряд».

01 02 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 24 по 31 січня 2011 року.
31 01 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація

Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 17 по 23 січня 2011 року.
25 01 2011
Докладніше ...


Про розгляд звернень громадян, що надійшли до обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування Хмельницької області у 2010 році.

На виконання Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109/2008 „Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування″ (далі - Указу) відділом роботи із зверненнями громадян облдержадміністрації, її структурними підрозділами, райдержадміністраціями, міськвиконкомами у 2010 році здійснено організаційні заходи щодо поліпшення
24 01 2011
Докладніше ...


УВАГА КОНКУРС
МОЛОДІ ХМЕЛЬНИЧАНИ!
ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ ЗРОБИТИ ВНЕСОК У МАЙБУТНЄ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ І… ОТРИМАТИ НОУТБУК, ВІЗЬМІТЬ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ НА ВИЗНАЧЕННЯ БАЧЕННЯ МАЙБУТНЬОГО ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ!
21 01 2011
Докладніше ...


Життя Хмельниччини у четвертому кварталі

Згідно з регламентом Хмельницької облдержадміністрації, обласною державною адміністрацією здійснюється щоквартальне планування своєї діяльності, спрямованої на виконання завдань, визначених Президентом України, Кабінетом Міністрів України, галузевими та регіональними програмами.
Протягом ІV кварталу 2010 року проведено три засідання колегії обласної державної адміністрації, на яких розглянуто 12 питань.
18 01 2011
Докладніше ...


Грант Президента
Гранти Президента України для обдарованої молоді - це фінансова підтримка державою обдарованої молоді, яка надається з метою реалізації соціально значущих творчих проектів у соціальній та гуманітарній сферах.
17 01 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації інформує про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 10 по 16 січня 2011 року.
17 01 2011
Докладніше ...


КОНКУРС
Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Хмельницької ОДА оголошує черговий конкурсний відбір Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування з 01 січня 2011 року та подання проектних пропозицій для участі у Конкурсі до 30 червня 2011 року.
13 01 2011
Докладніше ...


Про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 4 по 9 січня 2011 року
За оперативними даними протягом тижня внаслідок нещасних випадків у побуті ( невиробничого травматизму ) загинуло 11 людей, травмовано 12 людей, в т. ч:
- сталось 14 пожеж, в яких травмовано 1 людину;
11 01 2011
Докладніше ...


Про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 27 грудня 2010 року по 3 січня 2011 року
За оперативними даними протягом тижня внаслідок нещасних випадків у побуті (невиробничого травматизму ) загинуло 15, травмовано 3 людей, в т. ч:

04 01 2011
Докладніше ...


 

Untitled Document

Шановні друзі!

      Щиро вітаємо Вас на Web-сайті Хмельницької обласної державної адміністрації та сердечно дякуємо за увагу.
        Хмельниччина є невід'ємною складовою прекрасної Подільської землі. Геніальна Леся недарма писала: "Красо України, Подолля!". Це дійсно прекрасний край, населений працелюбними, поміркованими подолянами, патріотами своєї малої батьківщини. Ліси і доли, дзеркальна гладь ставків, озер і річок, історико-архітектурні пам'ятки Кам'янця-Подільського і Меджибожа, надра й чорноземи, - усе це та багато іншого створює умови для повноцінної активної життєдіяльності подолян.
        За роки незалежності наш край пережив чимало випробувань, але й досяг немало здобутків.
        Рік за роком подоляни вносять свій вклад у розбудову рідного краю і України в цілому.
        Нині можна б назвати багато підприємств, колективів, особистостей, котрі є гордістю, опорою, надією нашого регіону. Це, зокрема, брати Шаповали - Шаповалови - керівники сильних упродовж десятиріч агропідприємств "Летава" і "Копачівська". Цей перший на Хмельниччині Герой України, аграрій, підприємець Василь Петринюк, велика армія господарників. ВАТ "Укрелектроапарат", ВАТ "Адамс", ДП "Новатор", Волочиський машинобудівний, Красилівський агрегатний заводи - ці та ряд інших підприємств
випускають продукцію, яка цінується не лише в Україні, а й за її межами.
        На даний час ми налагодили співпрацю з партнерами більше 80 країн світу.
        Покладаємо надії на результати освоєння мінерально-сировинної бази краю, на розвиток санаторно-курортних і рекреаційних зон, туризм. Маємо розвіданих близько 400 родовищ корисних копалин. Знамените своїми властивостями щодо позитивного впливу при відгодовуванні худоби сапонітове борошно виробляється саме на Хмельниччині.
        Одна з перлин України - Кам'янець-Подільський історико-архітектурний комплекс - привертає увагу туристів ближнього і дальнього зарубіжжя. Там дійсно все - повітря, каміння, добудови - дихає середньовіччям, історією.
        Більш молоду історію творять наші навчальні заклади, виховуючи юних подолян у дусі патріотизму. Ми пишаємося, зокрема, єдиною в Україні Національною академією державної прикордонної служби ім.Б.Хмельницького, Хмельницьким національним університетом, Хмельницьким університетом управління і права, Кам'янець-Подільським держуніверситетом, багатьма школами, ліцеями, училищами, іншими навчальними закладами.
        Славу Хмельницького краю складають науковці, художники, артисти, спортсмени... Це, зокрема, і "Козаки Поділля" з нашого відомого колективу пісні й танцю, і чемпіони світу,Ірина Микульчин (Мерлені-Мельник), Денис Готфрід, Олексій Слівінський...
        Потенціал Хмельниччини великий. Розкрити його можна лише спільними зусиллями юних і дорослих, селян і робітників, митців і вчителів, словом усіх, кому небайдужа доля рідного краю.
Обласна влада спрямовує зусилля саме на консолідацію дій, здатних вивести життєдіяльність Хмельничан на траєкторію стабільного розвитку і розквіту.
Представляючи Web- сторінку облдержадміністрації, щиро запрошую всіх до взаємовигідної співпраці на благо рідного краю. Прекрасна природа, цікаве історичне минуле, економічний, науковий, мистецький потенціал Хмельниччини до Ваших послуг

 

Голова
обласної державної
адміністрації                                                                             В.Ядуха

 

 

 

> На головну <

Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання

(http://edu.minfin.gov.ua

Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                      ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ