This version of the page http://adm.km.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-02. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка
Архів новин || Пошук новин

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення
Запрошуємо до участі!
Регіональна робоча група Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва у Хмельницькій області продовжує прийом документів для участі у Програмі заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва “Українська ініціатива” за рахунок коштів державного бюджету.
02 02 2011
Докладніше ...


АНОНС
3 лютого 2011 року о 10.00 в приміщені облдержадміністрації ( к.114 ) відбудеться брифінг заступника голови облдержадміністрації з питань АПК Володимира Галищука. Розглядатиметься цінова ситуація на гречку на ринку області та посилення державного ветеринарно – санітарного контролю і нагляду щодо профілактики африканської чуми свиней на території України загалом та Подільського регіону, зокрема.

02 02 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації за даними які надані управлінням виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві у Хмельницькій області повідомляє населення області щодо стану нещасних випадків на виробництві, які мали місце на території області в період з 1 по 31 січня 2011 року.
02 02 2011
Докладніше ...


Фотовиставка «Рідне поряд»
За сприяння управління сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації та хмельницької міської громадської організації «Наше право» 2 лютого 2011 року в приміщенні родинного дому (вул. Соборна, 16), о 17.00, відбудеться відкриття фотоконкурсу «Рідне поряд».

01 02 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 24 по 31 січня 2011 року.
31 01 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація

Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 17 по 23 січня 2011 року.
25 01 2011
Докладніше ...


Про розгляд звернень громадян, що надійшли до обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування Хмельницької області у 2010 році.

На виконання Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109/2008 „Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування″ (далі - Указу) відділом роботи із зверненнями громадян облдержадміністрації, її структурними підрозділами, райдержадміністраціями, міськвиконкомами у 2010 році здійснено організаційні заходи щодо поліпшення
24 01 2011
Докладніше ...


УВАГА КОНКУРС
МОЛОДІ ХМЕЛЬНИЧАНИ!
ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ ЗРОБИТИ ВНЕСОК У МАЙБУТНЄ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ І… ОТРИМАТИ НОУТБУК, ВІЗЬМІТЬ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ НА ВИЗНАЧЕННЯ БАЧЕННЯ МАЙБУТНЬОГО ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ!
21 01 2011
Докладніше ...


Життя Хмельниччини у четвертому кварталі

Згідно з регламентом Хмельницької облдержадміністрації, обласною державною адміністрацією здійснюється щоквартальне планування своєї діяльності, спрямованої на виконання завдань, визначених Президентом України, Кабінетом Міністрів України, галузевими та регіональними програмами.
Протягом ІV кварталу 2010 року проведено три засідання колегії обласної державної адміністрації, на яких розглянуто 12 питань.
18 01 2011
Докладніше ...


Грант Президента
Гранти Президента України для обдарованої молоді - це фінансова підтримка державою обдарованої молоді, яка надається з метою реалізації соціально значущих творчих проектів у соціальній та гуманітарній сферах.
17 01 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації інформує про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 10 по 16 січня 2011 року.
17 01 2011
Докладніше ...


КОНКУРС
Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Хмельницької ОДА оголошує черговий конкурсний відбір Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування з 01 січня 2011 року та подання проектних пропозицій для участі у Конкурсі до 30 червня 2011 року.
13 01 2011
Докладніше ...


Про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 4 по 9 січня 2011 року
За оперативними даними протягом тижня внаслідок нещасних випадків у побуті ( невиробничого травматизму ) загинуло 11 людей, травмовано 12 людей, в т. ч:
- сталось 14 пожеж, в яких травмовано 1 людину;
11 01 2011
Докладніше ...


Про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 27 грудня 2010 року по 3 січня 2011 року
За оперативними даними протягом тижня внаслідок нещасних випадків у побуті (невиробничого травматизму ) загинуло 15, травмовано 3 людей, в т. ч:

04 01 2011
Докладніше ...


Новини

Леонід Гураль відвідав ВАТ “Укрелектроапарат”
Сьогодні заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль разом із начальником Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Миколою Катеринчуком відвідали ВАТ “Укрелектроапарат”.
Метою візиту на підприємство стало вивчення питання впровадження у виробництво опалювальних твердопаливних котлів та подальший розвиток підприємництва.
02 02 2011
Докладніше ...


Голова облдержадміністрації спілкувався з мітингуючими підприємцями
На головний майдан області сьогодні вийшли кілька сотень хмельничан, аби висловити низку протестів. Найголовніші з них – врахувати в Пенсійній реформі думку громадян, призупинити Податковий кодекс, житлово-комунальну реформу проводити лише після всенародних обговорень. Протестанти послали делегацію де керівництва області, міста та місцевого Пенсійного Фонду. Одразу ж до них вийшов голова облдержадміністрації Василь Ядуха.
01 02 2011
Докладніше ...


Вадим Гаврішко приймав громадян на Славутчині
Згідно з графіком виїзних прийомів Хмельницької обласної державної адміністрації, мешканців Славутського району та м.Славута 1 лютого приймав заступник голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Вадим Гаврішко.
До Вадима Дмитровича звернулися представники батьківського комітету Ганнопільської школи з проханням посприяти швидшому ремонту приміщення навчального закладу.
01 02 2011
Докладніше ...


Телефонна лінія “Запитай у влади”
Заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль відповідав на питання громадян під час “прямої” телефонної лінії “Запитай у влади”.
Зі своїми проблемами до нього звернулися 12 жителів області.
Зокрема, декілька питань стосувалися транспортного сполучення окремих сіл Полонського, Летичівського та Хмельницього районів із обласним центром.
01 02 2011
Докладніше ...


Василь Ядуха: Угода між Урядом Московської області Російської Федерації та Хмельницькою облдержадміністрацією – вагомий крок у презентації нашого краю в світі
На цьому голова облдержадміністрації наголосив під час брифінгу за результатами поїздки офіційної делегації нашого краю у Підмосков`я, де було підписано Угоду про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво.
01 02 2011
Докладніше ...


Під головуванням Василя Ядухи відбулося розширене засідання колегії облдержадміністрації
Участь у ньому взяли голови райдержадміністрацій, обласної та районних рад, міські ( міст обласного значення) голови, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, обласних підрозділів міністерств, державних комітетів. На початку засідання Василь Ядуха ознайомив присутніх з новими кадровими призначеннями в області. Всього впродовж двох годин учасники колегії розглянули три питання порядку денного.
31 01 2011
Докладніше ...


Виїзний прийом громадян у Волочиському районі
Днями заступник голови обласної державної адміністрації з питань агропромислового розвитку Володимир Галищук провів прийом громадян у приміщенні Волочиської районної державної адміністрації. На прийом до посадовця прийшли як спеціалісти сільськогосподарського виробництва, інших галузей народного господарства, так і громадяни.
31 01 2011
Докладніше ...


Про актуальні питання в «Студії актуальних проблем»
Заступник голови облдержадміністрації Володимир Галищук взяв участь в прямому радіоефірі на ХОДТРК «Поділля – Центр» у радіопередачі «Студія актуальних проблем». Одним з головних питань, які обговорені під час ефіру, було стан готовності області до початку весняно – польових робіт.
31 01 2011
Докладніше ...


Ревізори Хмельниччини відзначили професійне свято з певними здобутками
26 січня Державна контрольно-ревізійна служба України відзначила 18-ту річницю від дня прийняття Закону України «Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні».
Голова обласної ради Микола Дерикот привітав працівників та ветеранів контрольно-ревізійного управління в Хмельницькій області із 18-ю річницею від дня заснування Державної контрольно-ревізійної служби в Україні.
Микола Васильович від себе особисто, від усього депутатського корпусу та від імені голови обласної державної адміністрації Василя Ядухи привітав працівників Державної контрольно-ревізійної служби України зі святом та побажав доброго святкового настрою, здоров’я, щастя, нових успіхів і здобутків в ім’я незалежної України.
28 01 2011
Докладніше ...


Селекторна нарада з питань соціально-економічного розвитку
Заступник голови облдержадміністрації Вадим Гаврішко провів селекторну нараду із керівництвом райдержадміністрацій з питань соціально-економічного розвитку.
Вадим Дмитрович, звертаючись до присутніх у студіях, наголосив на тому, що потрібно правильно складати перелік об’єктів, які фінансуватимуться в рамках соціально-економічних програм.
28 01 2011
Докладніше ...


Підписано угоду про співробітництво
У Будинку Уряду Московської області Російської Федерації відбулася церемонія підписання угоди про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво між Урядом Московської області та Хмельницькою обласною державною адміністрацією. Документ підписали губернатор Московської області Борис Громов та голова Хмельницької обласної державної адміністрації Василь Ядуха.
28 01 2011
Докладніше ...


Громада і влада. Крок назустріч
27 січня 2011 року на виконання постанови КМУ від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» в приміщенні Будинку рад відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради при ОДА.
28 01 2011
Докладніше ...


Під головуванням заступника голови ОДА Володимира Галищука відбулась селекторна нарада з питань підготовки до весняно-польових робіт
Присутній на нараді начальник Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Стрілецький наголосив на тому, що одним з актуальних питань на сьогодні є погашення заборгованості із заробітної плати на сільськогосподарських підприємствах та її недопущення в майбутньому.
26 01 2011
Докладніше ...


Коментар начальника Головного управління праці та соціального захисту населення ОДА Світлани Лукомської з питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати в області
Підвищення матеріального рівня громадян, це основне завдання місцевих органів виконавчої влади, у тому числі шляхом забезпечення своєчасної виплати заробітної плати. А тому, починаючи з квітня минулого року відповідними структурними підрозділами облдержадміністрації за сприяння правоохоронних органів вжито ряд дієвих заходів спрямованих на подолання цієї проблеми.
Досягнуто зменшення заборгованості з 26,0 млн. грн. до 18,3 млн. грн. на цей період.
26 01 2011
Докладніше ...


У Москві планується підписання угоди про співробітництво між регіонами Хмельницької та Московської областей
Відповідно до запрошення Уряду Московської області, на 27 січня 2011 року заплановане проведення переговорів та підписання Угоди між Хмельницькою обласною державною адміністрацією України та Урядом Московської області Російської Федерації про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво.
Делегацію у складі 8 чоловік, серед яких заступники голови обладміністрації, голови райдержадміністрацій та підприємці, очолює голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха.
26 01 2011
Докладніше ...


«Поділля вишиванкою, ясніє!»
22 січня український народ відзначив 92 річницю підписання Акту злуки між Українською Народною Республікою та Західно - Українською Народною Республікою, який увійшов в історію України, як знаменне свято національної єдності – День Соборності. Напередодні святкування, а саме 20 січня до Дня Соборності України в обласній філармонії відбулись урочисті заходи, а саме: виставка подільських рушників і вишиванок «Поділля вишиванкою, ясніє!», вшанування Всеукраїнської рушникової доріжки, в рамках Всеукраїнського проекту «Єдина Україна: Схід і Захід разом», святковий концерт за участі українського державного академічного козачого ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля» та вокального ансамблю «Лілея» з міста Слов`янськ, Донецької області.
25 01 2011
Докладніше ...


Питання підвищення рівня заробітної плати на контролі у влади
Заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Гаврішко провів селекторну нараду з представниками районів та міст обласного підпорядкування з питань підвищення рівня заробітної плати працюючим області, легалізації трудових відносин та забезпечення державних гарантій в оплаті праці.
Звертаючись до присутніх у студіях, Вадим Дмитрович наголосив, що одним з головних пріоритетів у діяльності органів державної виконавчої влади визначено зменшення рівня бідності населення. “А тому основне наше з вами завдання – підняти життєвий рівень населення області, в першу чергу підвищити рівень заробітної плати”, – сказав він.
24 01 2011
Докладніше ...


Звітували митники
Заступник голови – керівник апарату адміністрації Лілія Бернадська взяла участь у підсумковій нараді за результатами роботи Хмельницької митниці у 2010 році.
Засідання відбулось під головуванням першого заступника Голови Державної митної служби України Анатолія Гутника.
Лілія Віталіївна зазначила, що вжиті митниками заходи в деякій мірі сприяли покращенню соціально-економічної ситуації.
24 01 2011
Докладніше ...


Василь Ядуха взяв участь у засіданні Ради регіонів, що відбулося під головуванням Президента України у Києві
Звертаючись до учасників засідання Ради регіонів, Президент України Віктор Янукович наголосив, що влада поставила перед собою надзвичайно амбітне і складне завдання – провести системну модернізацію України, забезпечити її конкурентоздатність. «Задля цього ми вже розробили і почали реалізацію цілого пакета економічних реформ: податкова та бюджетна реформи, дерегуляція бізнесу, реформа державної влади, пакет соціальних реформ.
24 01 2011
Докладніше ...


Рікою єднання став Збруч для Хмельниччини та Тернопільщини в День Соборності України
22 січня, з нагоди відзначення 92-ї річниці підписання акту Злуки між УНР та ЗУНР та Дня Соборності України, відбулася акція « Збруч – ріка єднання!». Участь у ній взяли представники влади та громадськості двох областей: Хмельницької та Тернопільської. Делегацію нашого краю очолив голова облдержадміністрації Василь Ядуха, Тернопільщини – голова облдержадміністрації Валентин Хоптян.
Центром проведення урочистих заходів став міст через річку Збруч, що є своєрідною ланкою, яка об`єднує не лише Хмельницьку та Тернопільську області, а й Західну Україну з Центральною. Зустріч представників влади та громади двох областей ще раз підтвердила, що не існує меж і перепон, які б ділили Україну.
24 01 2011
Докладніше ...


Слово Президента України Віктора Януковича з нагоди Дня Соборності
22 січня 1919 року в Києві на Софійському майдані було проголошено об’єднання західної і східної України в єдину соборну державу.

Ця дата, цей чин народу України залишив для нащадків приклад, прообраз майбутнього об’єднання. Минуло багато років відтоді, але прагнення українців жити в об’єднаній, соборній державі завжди зміцнювало наш народ як зрілу світову спільноту, яка здатна будувати потужну миролюбну демократичну державу.
21 01 2011
Докладніше ...


В обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди Дня Соборності України
22 січня український народ відзначає 92 річницю підписання Акта злуки між Українською Народною Республікою та Західно - Українською Народною Республікою, який увійшов в нашу історію як величне і значуще свято національної єдності – День Соборності України.
«Події цього дня далекого 1919 року, коли на Софіївському майдані у Києві біля пам`ятника Богданові Хмельницькому зібралися десятки тисяч людей, щоб бути свідками урочистого прийняття Акту Злуки, стали вершиною досягнень українства того часу, відображенням одвічного прагнення українського народу до національної і територіальної єдності, виявом політичної консолідації національної еліти, підґрунтям для утворення незалежної держави та утвердження національної ідеї», - зазначив під час свого виступу голова облдержадміністрації Василь Ядуха.
20 01 2011
Докладніше ...


Василь Ядуха : Органи управління у сфері цивільного захисту показали достатній рівень готовності до практичних дій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій на території області
На цьому наголосив голова облдержадміністрації під час наради керівного складу органів управління цивільного захисту області з підведення підсумків роботи з реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення та території області у 2010 році та визначення основних завдань на 2011 рік. У нараді взяв участь Андрій Бондаренко – заступник Міністра – керівник апарату Міністерства надзвичайних ситуацій України.
20 01 2011
Докладніше ...


Хмельниччина долучилася до Всеукраїнського проекту «Єдина Україна: Схід і Захід разом»
Сьогодні у Свято-Покровському кафедральному соборі освячено рушник Хмельниччини, який буде пришито до святогірського в рамках Всеукраїнського проекту «Єдина Україна: Схід і Захід разом». Участь у богослужінні взяли заступник голови-керівник апарату адміністрації Лілія Бернадська, керівник апарату обласної ради Валерій Брицький, прихожани храму.
Рушникова доріжка, до якої кожна область приєднує свою частину, уже побувала у восьми регіонах.
20 01 2011
Докладніше ...


До Дня Соборності України у Хмельницькому проходить Всеукраїнський дитячий футбольний турнір
Сьогодні у Хмельницькому, в спортивному залі УМВС стартував Всеукраїнський турнір з футзалу серед юнаків 2000 року народження.
Участь у відкритті турніру взяв заступник голови обласної держаної адміністрації Вадим Гаврішко.
19 01 2011
Докладніше ...


Чеські інвестори готові впровадити на Хмельниччині пілотний проект
Заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль зустрівся з представниками Чеської компанії “Mostarez”, яка запропонувала співробітництво у напрямку будівництва очисних споруд.
19 01 2011
Докладніше ...


Голова облдержадміністрації Василь Ядуха представив нового голову Білогірського району
Заріцький Валентин Володимирович відтепер очолюватиме Білогірську районну державну адміністрацію. Відповідне розпорядження 14 січня цього року підписав Президент України Віктор Янукович. Своїм попереднім розпорядженням від 21 грудня 2010 року звільнив із займаної посади Коберу Володимира Васильовича.
18 01 2011
Докладніше ...


У лютому відбудеться пленум Хмельницької обласної Ради організації ветеранів
Заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Гаврішко провів засідання щодо підготовки спільного пленуму Хмельницької обласної Ради організації ветеранів України та засідання колегій управління охорони здоров’я і головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.
18 01 2011
Докладніше ...


Заступник голови облдержадміністрації Володимир Галищук провів «пряму» телефонну лінію «Запитай у влади»
Усього впродовж години прозвучало 14 телефонних дзвінків. Мешканці області зверталися з різними проблемами та запитаннями, зокрема, мешканка села Тарасівка Ярмолинецького району просила посприяти у відновленні транспортного сполучення між обласним центром та їх населеним пунктом. Оскільки рейсовий автобус, який курсував раніше, зняли з маршруту, для людей їх села стало проблемою потрапити до міста.
18 01 2011
Докладніше ...


Голова облдержадміністрації вперше у цьому році здійснив особистий прийом громадян
Звернень до Василя Ядухи, включаючи прохання надати матеріальну допомогу, цього дня було близько сімдесяти. Очільник краю вислухав людські проблеми, видав відповідні доручення начальникам управлінь і відділів облдержадміністрації щодо вирішення питань. А також відповів на запитання представників засобів масової інформації. Зокрема, зупинився на тому, що за минулий рік в облдержадміністрації проведено 82 прийоми, ще 56 - на виїзді. Розглянуто звернення понад двох тисяч подолян, більше 50% з яких вдалося позитивно вирішити. « Реакція є на кожне звернення громадян», - наголосив Василь Степанович та поінформував, що для більш ефективної роботи в облдержадміністрації введено в дію електронний реєстр звернень громадян.
17 01 2011
Докладніше ...


Підприємці Хмельницького шукали підтримки у обласної влади
Заступник голови облдержадміністрації Леонід Гураль зустрівся з підприємцями, які торгували на секторі ринку "Ранковий" на вулицях Соборній та Проскурівського підпілля, та які проводять акцію протесту під стінами Хмельницької міської ради.
На зустріч була запрошена і заступник Хмельницького міського голови Ірина Ковальчук.
Проблема у тому, що депутати Хмельницької міської ради прийняли рішення про заборону торгівлі, де раніше працювали понад 100 людей. Ці підприємці переконані, що після того, як їх виженуть із “алейки”, інші бізнесмени встановлять кіоски і будуть там працювати.
17 01 2011
Докладніше ...


Л.Гураль взяв участь у передачі “Студія актуальних проблем” на ХОДТРК “Поділля-центр”
Заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль взяв участь у прямому ефірі на ХОДТРК “Поділля-центр” у передачі “Студія актуальних проблем”.
Відповідаючи на питання журналістки Леонід Андрійович розповів про економічні досягнення області за 2010 рік та що планується зробити цього року.
14 01 2011
Докладніше ...


Щедрий вечір, добрий вечір…
У перший день Нового року за Юліанським календарем, коли відзначається свято Меланки і Василя, голова облдержадміністрації у своєму кабінеті приймав щедрувальників. Першими завітали до Василя Ядухи ряжені з Дунаєвеччини. За давньою українською традицією вони привітали очільника області, його заступників зі святами, піснями славили господарів, бажали їм здоров'я й достатку, а ще щедро засівали пшеницею.
14 01 2011
Докладніше ...


На Хмельниччині працівники міліції та представники органів місцевої влади і самоврядування обговорили питання співпраці
Заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Гаврішко взяв участь у засіданні круглого столу на тему: “Органи внутрішніх справ та місцева влада і самоврядування: об’єднання зусиль на шляху до поліпшення безпеки громадян”.
Головував на засіданні заступник начальника УМВС — начальник міліції громадської безпеки підполковник міліції Сергій Кобля, оскільки працівникам саме громадського блоку ОВС найчастіше і найтісніше доводиться співпрацювати з місцевою владою.
14 01 2011
Докладніше ...


Василя Ядуху нагороджено Дипломом благодійника
Голову облдержадміністрації відзначив Всеукраїнський Благодійний Дитячий Фонд «Щедрику-Ведрику» за постійну підтримку свят, які проводить ця організація для дітей інтернатних закладів України.
Благодійний Дитячий Фонд в особі його директора Валентини Блюхер подякував Василю Степановичу за його роботу у цьому напрямку.
14 01 2011
Докладніше ...


Василь Ядуха взяв участь у зустрічі Президента України Віктора Януковича із головами обласних державних адміністрацій та кандидатами на посади голів райдержадміністрацій
Під час зустрічі 12 січня Глава держави окреслив головні завдання, які стоять перед владою у найближчій перспективі. Віктор Янукович наголосив, що всі вони мають бути спрямовані на модернізацію країни, підвищення її конкурентоспроможності.
14 01 2011
Докладніше ...


Леонід Гураль провів обласну селекторну нараду
Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Леонід Гураль провів обласну селекторну нараду з заступниками голів райдержадміністрацій та міст обласного значення, начальниками управлінь економіки районів та міст на якій розглянуто комплекс питань соціально-економічного розвитку регіону, в першу чергу: забезпечення прибуткової діяльності суб’єктів господарювання, недопущення безпідставного зростання цін на соціально значущі товари, інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності тощо.
13 01 2011
Докладніше ...


Заступник голови облдержадміністрації Вадим Гаврішко взяв участь у Конференції трудового колективу Хмельницького національного університету
Ректор університету Микола Скиба перед трудовим колективом виступив із звітом «Про виконання ректором умов контракту та основні завдання на 2011 рік щодо підвищення рівня навчальної та трудової дисципліни та соціально – економічного розвитку університету». Заслухавши та обговоривши Звіт ректора, конференція трудового колективу ХНУ відзначила, що робота Миколи Єгоровича в цілому відповідає завданням, які стоять перед вищою школою на сучасному етапі та забезпечує ефективне використання фінансових і економічних ресурсів у сфері надання якісних освітніх послуг.
12 01 2011
Докладніше ...


Відбулась «пряма» телефонна лінія «Запитай у влади» за участю заступника голови облдержадміністрації Вадима Гаврішка
Впродовж години прозвучало 18 телефонних дзвінків. Питання, з якими краяни звертались до посадовця були різними: це і прохання посприяти у розширенні житлової площі, земельні питання та налагодження кращої мережі транспортного сполучення між населеними пунктами.
11 01 2011
Докладніше ...


До Василя Ядухи завітали колядники
Свято продовжує крокувати оселями подолян. Звідусіль ллються різдвяні пісні та вітання. Із колядою та віншуваннями сьогодні до голови облдержадміністрації Василя Ядухи завітали учасники фольклорного гурту «Ладовиці», який, до речі, став одним з переможців обласного відбіркового конкурсу фестивалю « Червона рута – 2011».
10 01 2011
Докладніше ...


Галузь охорони здоров’я чекають реформи
Як повідомив заступник голови облдержадміністрації Вадим Гаврішко, структурна перебудова системи охорони здоров’я у 2011 році передбачає поетапне реформування. Зокрема відбудеться розмежування первинного, вторинного та третинного рівнів надання медичної допомоги, визначення переліку послуг відповідно до рівня допомоги; затвердження стандартів надання медичної допомоги та клінічних протоколів; прийняття органами місцевого самоврядування та регіональними органами виконавчої влади з охорони здоров’я відповідних рішень щодо структурної перебудови системи охорони здоров’я.
05 01 2011
Докладніше ...


Вертеп у стінах облдержадміністрації
Різдвяним вертепом та святковими щедрівками привітали працівників обласної державної адміністрації вихованці Центру естетичного виховання учнівської молоді. Святкове дійство, яке розгорнулось, подарувало кожному відчуття радості та свята. В свою чергу з новорічними та різдвяними святами колядників привітали заступник голови – керівник апарату ОДА Лілія Бернадська та заступник голови ОДА Вадим Гаврішко. Вони подарували дітям солодкі подарунки.
05 01 2011
Докладніше ...


Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання




Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                      ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ