This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/presscenter/pressrelease?id=104267 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-31. The original page over time could change.
Розміщення облігацій ВАТ "Укртелеком"
Прес-центр Про компанію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ВАТ "Укртелеком"
Сьогодні
31/01/2011
Апарат управління / Прес-центр / Прес-релізи та коментарі / Розміщення облігацій ВАТ "Укртелеком"

Прес-релізи та коментарі

Розміщення облігацій ВАТ "Укртелеком"

27.10.2010
 25 жовтня 2010 року була закрита книга прийому заявок на придбання облігацій ВАТ «Укртелеком» серії К обсягом 150 мільйонів гривень з терміном погашення у жовтні 2011 року. Облігації розміщено на «Українській біржі» з премією до номінальної вартості. Андерайтером випуску є компанія «Тройка Діалог Україна».

Процентна ставка купону облігацій ВАТ «Укртелеком» визначена в проспекті емісії облігацій у розмірі 17% річних. Кошти, отримані в результаті розміщення цього випуску, будуть спрямовані на забезпечення надійної експлуатації та підвищення ефективності діючої телекомунікаційної мережі, будівництво та модернізацію мережевої інфраструктури, в тому числі волоконно-оптичних ліній зв’язку та мережі мобільного зв’язку третього покоління (3G), розвиток перспективних послуг, зокрема,  надання широкосмугового доступу до Інтернет. Раніше незалежне уповноважене рейтингове агентство IBI-Raiting присвоїло випуску гривневих облігацій ВАТ «Укртелеком» серії К кредитний рейтинг емісії боргового інструмента (пріоритетного незабезпеченого боргу) на рівні «uaA».

Для довідки:

Відкрите акціонерне товариство «Укртелеком» — найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернет та мобільний оператор стандарту 3G UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги понад 10 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, більш як мільйону користувачів  послуг  швидкісного Інтернету.

Також компанія пропонує своїм клієнтам найновіші сучасні послуги: передавання даних та побудова віртуальних приватних мереж, відео-конференції, послуги мобільного зв’язку.

Вичерпна інформація  про компанію та її послуги  на сайті http://www.ukrtelecom.ua/  та за номером Контакт-центру 0 800 506  800.

Усе про послуги мобільного зв’язку Укртелекому за номером 0 800 50 11 88.

ТОВ «Тройка Діалог Україна» є частиною провідної незалежної інвестиційної компанії «Тройка Діалог», яка працює на ринках країн СНД.

«Тройка Діалог Україна»  працює на українському ринку з 2005 року. Основні напрямки діяльності компанії - торгівельні операції з цінними паперами та інвестиційно-банківські послуги. У 2009 році «Тройка Діалог Україна» зайняла перше місце за обсягом торгів на ринку заявок на «Українській біржі». Інвестиційно-банківський підрозділ компанії пропонує своїм клієнтам послуги з проведення  угод, що пов'язані з залученням фінансування, злиттям та поглинанням, реструктуризацією бізнесу.

У 2009 році командою інвестиційно-банківського підрозділу «Тройки Діалог Україна»  було успішно закрито 4 угоди M&A (гірничо-металургійний, агропромисловий та інфраструктурні сектори, сектор нерухомості), проведено перше з 2008 року IPO серед українських компаній. Також у 2009 році «Тройка Діалог Україна» виступила андерайтером публічних розміщень облігацій корпоративного сектору на загальну суму 200 млн. грн. Команда аналітиків «Тройки Діалог Україна»  зайняла перше місце у ренкінгу найкращих аналітиків інвестиційних банків та брокерів України Thomson Pan-Europe 2010.

http://www.troika.ua

Контактна інформація:

прес-служба компанії «Тройка Діалог Україна»:
Олександра Афендикова, тел. +38 044 2073780
E-mail: Alexandra_Afendikova@troika.ru


Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



Останні новини

27.01.2011
Ваша думка має значення! Опитування користувачів, які беруть участь у «ТВ-тестуванні».
25.01.2011
Мобільний Інтернет для абонентів Укртелекому в Німеччині та Грузії.
25.01.2011
У рамках підготовки до проведення в Україні фінального етапу Чемпіонату Європи з футболу 2012...

НОВИНИ ПОШТОЮ



Імпорт новин
Карта сайту

ВАТ «Укртелеком»
Контакт-центр: 0-800-506-800
Довідка за телефоном: 1-76 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18