This version of the page http://www.tik-tak.com.ua/brands/16.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-31. The original page over time could change.
Детально EDIROL
 
Детальна ╕нформац╕я про бренд
EDIROL

Оф╕ц╕йний веб-сайт компан╕╖: http://www.edirol.com/

Продукц╕я та бренди

EDIROL – це пров╕дний бренд корпорац╕╖ Roland, який представля╓ продукц╕ю для ауд╕озапису та в╕деопрезентац╕й для використання з комп’ютерами. EDIROL спец╕ал╕зу╓ться на DTMP (наст╕льн╕й ауд╕о-в╕деопродукц╕╖) для звуко╕нженер╕в та музикант╕в, як╕ записуються. На сьогодн╕шн╕й день, з наст╕льною продукц╕╓ю EDIROL ви можете ексклюзивно створити власну домашню цифрову студ╕ю профес╕йно╖ якост╕.

╤нтерфейси В╕деопродукц╕я
● Ауд╕ом╕кшери
● Ауд╕о╕нтерфейси
● Позастуд╕йн╕ рекордери
● MIDI-клав╕атури та ╕нтерфейси
● Консол╕ для виконання з в╕део
(з програмним забезпеченням)
● Синтезатори звуку
● Наст╕льн╕ акустичн╕ системи
● Ауд╕оаксесуари
● В╕деом╕кшери
● В╕деопрезентатори
● В╕деоконвертори
● В╕деоредактори
● Позастуд╕йн╕ рекордери
● Перифер╕йне в╕деообладнання

Як╕сть та над╕йн╕сть в╕д Roland

Продукц╕я EDIROL розробля╓ться та виробля╓ться ╕нженерами та штабом корпорац╕╖ Roland, забезпечуючи покупц╕в як╕стю та над╕йн╕стю продукц╕╖ в╕д бренду Roland. Вся продукц╕я EDIROL створена з суворим дотриманням стандарт╕в та в дус╕ нев╕дступного новаторства корпорац╕╖ Roland. Кр╕м того, наша компан╕я п╕дтриму╓ т╕сн╕ вза╓мозв’язки з виробниками операц╕йних систем, такими як Microsoft та Apple, щоб наш╕ ╕нженери могли розробити найяк╕сн╕ш╕ та найнад╕йн╕ш╕ драйвера для апаратного забезпечення. Ця технолог╕я драйвер╕в – ключ до того, щоб «зал╕зо» ╕ програмне забезпечення працювало в ╕деальн╕й гармон╕╖. Як виробник продукц╕╖, завдяки як╕й створю╓ться звук та зображення, Roland/EDIROL представля╓ високояк╕сну продукц╕ю, безпечну для навколишнього середовища. Ми повн╕стю усв╕домлю╓мо, який вплив зд╕йснюють вс╕ виробнич╕ процеси та наша корпоративна д╕яльн╕сть на навколишн╓ середовище. Вироблюючи продукц╕ю, безпечну для довк╕лля, флагманський завод Roland в Хаматсу, Япон╕╖ ╓ сучасним заводом, сертиф╕кованим зг╕дно стандарт╕в ISO14001 (управл╕ння навколишн╕м середовищем) та ISO9001 (управл╕ння як╕стю). При виробництв╕ кожного ╕нструменту використано ориг╕нальний метод «цифрово╖ ком╕рки» в╕д Roland, кожен ╕нструмент окремо оброблено вручну та ретельно з╕брано з найменшим негативним впливом на довк╕лля.

Зв╕дки походить назва EDIROL?

Назва EDIROL походить в╕д EDI (Edit – редагувати) та “ROL” (Roland). В╕д самого початку нашою м╕с╕╓ю було в╕дпов╕сти на виклики нових ринк╕в, що розвиваються, л╕н╕йкою продукц╕╖, яка розширю╓ меж╕ можливостей звичайних цифрових музичних ╕нструмент╕в. Ми створю╓мо нов╕ технолог╕╖, а також використову╓мо вже наявн╕ «ноу хау» групи Roland. Продукц╕я EDIROL розробля╓ться зг╕дно т╕╓╖ ж концепц╕╖, що ╕ продукц╕я Roland.

Гасла Roland

● Отримайте натхнення та насолоду в╕д креативност╕
● Будьте КРАЩИМ, а не Б╤ЛЬШИМ
● С╕м’я Roland – це об’╓днаний ентуз╕азм

Бренд EDIROL представлений у наступних категор╕ях
Пiдписка на розсилку
Прим╕тка: Якщо бажа╓те отримувати в╕д нас листи з новинами, введ╕ть свою адресу ел. пошти.
Товар мiсяця