This version of the page http://www.vechirka.com.ua/?skip=90 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-30. The original page over time could change.
Інформаційно-аналітичний електронний додаток до тижневика «Вечірня газета»

 
МЕНЮ
  • Головна
  • Архів
  • Корисна інформація
  • Партнери
  • Про «Вечірку»
  • Реклама
  • Контакти











24 грудень 2010
12:10
РЕАЛІСТ ІЗ СОНЦЕСЯЙНОЮ ДУШЕЮ

"Немає сенсу в тому, аби на полотні буквально відтворювати натуру, оскільки мета мистецтва – вираження щирих почуттів та непідробних емоцій". Так визначає своє творче кредо член Національної спілки художників України Анатолій Янєв, персональна виставка робіт якого відкрилася до 65-річчя митця в обласному художньому музеї.

переглядів: 44
12:03
НАЗВАНО НАЙКРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ І ТРЕНЕРІВ РОКУ

Минулої середи в актовому залі КНТУ вшановували спортсменів і тренерів Кіровоградщини, які досягли найбільших успіхів у 2010 році.

переглядів: 65
12:00
МІЛІЦІЯ ВІДЗНАЧИЛА ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

У званні генерал-майора міліції начальник управління МВС в області Віктор Пащенко вітав учасників урочистого зібрання, що відбулося 20 грудня в приміщенні УМВС з нагоди Дня міліції (Віктора Михайловича підвищив у чині наприкінці минулого тижня своїм указом Президент України). До його вітань приєдналися голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін, голова обласної ради Микола Ковальчук та кіровоградський міський голова Олександр Саінсус.

переглядів: 46
11:31
ДВА ДЕСЯТКИ РОКІВ НА СЛУЖБІ У ГРОМАДИ

Двадцятого грудня з нагоди 20-річчя Державної служби зайнятості в Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості відбулися урочистості, в яких взяли участь нинішні працівники й ветерани служби зайнятості, представники міської влади та органів самоврядування, роботодавці, соціальні партнери служби зайнятості з Кіровограда та Кіровоградського району.

переглядів: 47
11:27
ЗЦІЛЕННЯ У СВЯТІЙ КУПЕЛІ

Не всім відомо, що в Кіровограді є унікальна хрестильня – купіль.
Наш земляк архимандрит Іона (Ігнатенко), добре відомий православному світу, благословив свого духовного сина – ченця Серафима (Шолкова), який приїхав на Батьківщину зі Святої Гори Афон (Греція), прикрасити святе джерело й заснувати тут чернечу обитель.

переглядів: 53
11:23
НЕ В ГРОШАХ ЩАСТЯ

Здавалося б, як може бути нещасливою людина, котра виграла в лотерею величезну суму грошей? Та все ж багатьом із тих, кому дуже повезло в лотерею, краще б узагалі було не грати. Через власну дурість вони нажили собі проблем, яких не знали до того, як раптово розбагатіли.

переглядів: 59
11:20
НАШІ В МОСКВІ

Двох мешканок міста Помічної відправив у 2004 році в російську столицю цей чоловік, громадянин України, виходець з Молдови, молдаванин за національністю. Схиляючи жінок до виїзду за кордон, він розказував про шалені заробітки у Білокам’яній. Обіцяв, що його знайомі зустрінуть їх у російській столиці і влаштують обох на гарну роботу. Оскільки помічнянки вдома не мали проблем, пов’язаних із надлишком грошей, то погодилися. Тим паче, що “добрий” молдаванин і квитки до Москви їм купив.

переглядів: 46
11:18
НАУКА ВИГРАВАТИ

Чимало допитливих голів намагалося застосувати в лотереї статистику і математичний аналіз. Російський астроном співробітник Інституту космічних досліджень РАН Денис Денисенко створив сайт, на якому зібрав дані розіграшів "Спортлото", починаючи з 1970 року.

переглядів: 54
11:09
ЧИ АЗАРТНІ КІРОВОГРАДЦІ?

Чи купуєте ви лотерейні квитки? А вигравати доводилося? Про це ми запитали у кількох кіровоградців. І ось які відповіді почули.

переглядів: 49
« 1 2 3 4 5 ... 10 11 12 13 14 ... 101 102 103 104 105 »
pgt 2.29678 сек. / запитів: 7 / Архив
Всі матеріали, розміщенні на сайті "Вечірня газета", є власністю сайту.
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання (hyperlink) на www.vechirka.com.ua