This version of the page http://www.url.kiev.ua/yacenuk-1596.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-30. The original page over time could change.
Официальный сайт Арсения Яценюка
  • Home
  • О сайте

URL – каталог киевских сайтов

Магазины, распродажа, купить в киеве, официальные сайты, одежда, обувь, духи, украшения

 
 
 
 
                                                     

Официальный сайт Арсения Яценюка



Официальный сайт кондидата на пост Президента Украины, лидера политической партии “Фронт Перемен”   Арсения Яценюка.

http://frontzmin.org/



63 Комментариев to “Официальный сайт Арсения Яценюка”

  1. 1
    Патриоты Украины:

    Яценюку А.

    ВІДКРИТИЙ ЛИСТ !

    Ми, працівники органів прокуратури України: АР Крим, Київської, Черкаської, Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської, Запорізької, Львівської, Закарпатської, Житомирської, Івано-Франківської, Вінницької, Чернігівської, Хмельницької, Донецької, Волинської, Луганської областей, яким не байдуже майбутнє України, звертаємось до Вас Володимир Михайлович тому, що не можемо дивитись на корупцію, яка поглинула нашу країну та призвела до її занепаду, як економічного, так і духовного.
    Ми хочемо одного – вилікувати нашу державу від цього лиха і тому роз’яснюємо Вам суть проблеми та Вимоги нашого багатостраждального народу для початку дійсної боротьби з цим страшним явищем.
    Головним органом в нашій державі, який наглядає за дотриманням законності усіма органами, у тому числі органами влади і місцевого самоврядування, установами, підприємствами, організаціями та громадянами являється Генеральна прокуратура України, на яку державою, тобто всіма громадянами нашої країни покладено такий почесний та високий обов’язок.
    Крім того, прокуратура України наглядає за додержанням Законів у своїй діяльності органами Міліції, органами СБУ, Податкової інспекції та міліції, органами Митного контролю та багатьма іншими.
    Однак, за останні 10 років, що ми бачимо, та від того болить душа, коли ми це бачимо, а бачимо ми що корупція процвітає, хабарництво і ,головне, вимагання хабарів стало основним, невід’ємним, повсякденним атрибутом нашого життя.
    Ми не побоїмось підтвердити вже раніше названі нашими однодумцями цифри і стверджуємо, що кожен другий державний чиновник, включно і самих нижчих рангів, у тому числі органів влади та місцевого самоврядування, один раз у 7 днів отримує хабар, кожен третій чиновник у нашій державі обов’язково, зловживаючи своїм службовим становищем, і наданою йому владою, не менше 2 разів на рік краде бюджетних коштів від 1 тис. до 1 млн. гривен, в залежності від своєї „величини” та до якої державної програми він має доступ.
    Проте, органи прокуратури України, на які покладено такий почесний та високий обов’язок не порушують у 98 із 100 таких випадків кримінальні справи, порушуються лише поодинокі кримінальні справи за самими незначними фактами і відносно самих „дрібних” чиновників, хоча відомо органам прокуратури про всі злочини достаменно.
    Чому це відбувається? Відповідь дуже проста, та тому що корупція і хабарництво росте і поширюється саме з органів прокуратури України, які вимагають та отримують хабарі за укриття цих злочинів, скоєних державними чиновниками та „кришують” їх.
    Ця система досить стара, відшліфована та налагоджена ще з кінця 80-х років і протягом 90-х років стала досконалою. У 2000-х роках вона діє безперебійно, збагачуючи при цьому корупціонерів в особі корумпованих державних чиновників і корумпованих працівників органів прокуратури України.
    Хто саме являється цією корумпованою ланкою в органах прокуратури України? Це Ви і без нас знаєте, однак чомусь не дієте, і в зв’язку з цим ми Вам нагадуємо, що це працівники органів прокуратури України, які працюють там ще з 80-х, 90-х років і які за цей час „проросли” корумпованими зв’язками і поріднились з бандитами.
    Ми, молоді працівники органів прокуратури України, яким не байдуже майбутнє нашої держави, які з огидою дивляться на своїх корумпованих колег, звертаємось до Вас Володимире Михайловичу, і пропонуємо своє бачення виведення нашої Держави із Корупції, економічного і морального занепаду та за одно й з кризи.
    Для того, щоб почати дійсно боротися з корупцією та розпочати її перемагати, необхідно викорінити її з органу, який являється головним у боротьбі проти неї, тобто з органів прокуратури України.
    З цією метою необхідно: Вам, саме Вам, негайно, до виборів Президента України, бо після них цього ніхто не зробить ще 5 років, і ці 5 років корупція буде процвітати та до кінця задушить нашу Державу, підготувати нескладний законопроект та внести його на розгляд Верховної Ради України.
    Даний законопроект повинен внести зміни до Закону України „Про прокуратуру України” до його статті 51-1 у якій зазначити, що прокурори та слідчі органів прокуратури України, які пропрацювали в органах прокуратури 20 років і оформили пенсію, не мають права працювати в подальшому у органах прокуратури України. При їх подальшій праці в органах прокуратури пенсія їм не виплачується, і вони не можуть займати керівні прокурорські посади, такі як : Генеральний прокурор, прокурори областей, міст і районів та прирівняні до них, а також посади начальників управлінь і структурних підрозділів Генеральної прокуратури, прокуратур областей, міст і прирівняних до них.

    Таким чином, ми з Вами, як дійсні патріоти України та небайдужі до майбутнього нашої країни люди, які дійсно хочуть боротись з корупцією, порушувати за усіма її проявами кримінальні справи, належно їх розслідувати та направляти до суду, поборемо корупцію в органах прокуратури України, звільнивши звідти закоренілих корупціонерів, які отримують пенсію і зарплату, яким нічого боятись, які займають керівні посади і своїми корупційними зв’язками довели нашу державу – Україну до розрухи та обложили її поборами.
    Так, діють Закони України „Про міліцію”, „Про СБУ” та про інші правоохоронні органи нашої держави, там пенсіонер не має права працювати після призначення пенсії.
    А на питання чому ж і в цих, перелічених нами органах є корупція, відповідаємо, тому що за ними наглядають корумповані прокурори-пенсіонери і підтримують там цю корупцію, вчать нею займатись молодих та, в більшій частині вимагають від піднаглядних їм правоохоронних органів вчиняти корупційні діяння.

    Про прийняте Вами, Шановний Володимире Михайловичу, рішення, та головне, вжиті дієві заходи, просимо відповісти у такому ж відкритому листі на нашу адресу на протязі найближчого тижня, або виступивши з відповідним зверненням по телебаченню.

    В разі ненадходження від Вас відповіді на нашу ініціативу, ми, тобто увесь Український народ будемо вважати безпосередньо Вас причетною до корупції і Весь народ прочитавши цього листа та не побачивши на нього відповідь зробить на виборах Президента України правильний вибір.

    Однак, ми щиро віримо в те, що ми з Вами разом поборемо корупцію, бо нас підтримують десятки мільйонів громадян України.
    Заздалегідь дякуємо Вам за проявлений по нашій ініціативі патріотизм, за Ваше майбутнє звернення до Верховної Ради України з відповідним законопроектом та вжитті інші заходи заради достойного майбутнього України.
    Патріоти Українці, працівники органів прокуратури України.

  2. 2
    Павел:

    Очень хорошо получилось!!! Пошёл членом ДВК от Яценюка, сначала обещали заплатить 800 грн., затем перезвонили и сказали что заплатят 350 грн., а когда пришёл получать то дали – 300 грн. Была проделана большая работа как до, так и во время выборов, отвоевали 3 спорных голоса своего кандидата, забраковали голоса других кандидатов, помимо остальной работы… Нет слов!!! Что можно ожидать от человека, который раз обманул? Опять убедился, как бы красиво не рассказывали – СВОЛОЧЬ есть СВОЛОЧЬ. Стыдно за страну, которая даёт такой помёт, а не людей!!!

  3. 3
    Vlad:

    Проделана действительно большая и ответственная работа, во время выборов выявили избирателя, который хотел вынести бюллетень, чем тормознули карусель, а с суммой обещаных деньг нагрели всех людей которые участвовали в выборах. И это началось с низов. То же самое произойдет со страной, дорвись такой человек к власти, вот Вам и все обещания “Я всегда плачу по кредитам”, а ведь многие действительно доверяли Арсению Петровичу. Я думаю что будущее этого политика предрешено. Людей работало много, а специфика людей это общение и мнение разойдется не самое благоприятное. Не можешь-не обещай. В действительности моих слов можете не сомневаться.

  4. 4
    Александр:

    Арсений Яценюк получил на выборах около 7%, это очень неплохой результат, однако его позиция – голосовать против всех во втором туре явно говорит что ни с тимошенко ни с януковичем он договариваться не собирается

  5. 5
    Степан:

    Шановний Арсеній Петрович!
    Ми щиро надіялися на вашу перемогу, але сталося не зовсім те, що очікувалося. Я не можу судити як в інших регіонах країни, а в нашому Ніжині Чернігівської області Ваш авторитет безумовно підірвала нахабна поведінка начальника Вашого штабу предвиборчої компанії Тарасенко Сергія.

  6. 6
    Олександр К.:

    Існуючий політикум засвідчив свою неспроможність вивести наше суспільство з кризи. Більше того, його діяльність сприяла поглибленню її. Треба рятувати Україну від політичних маргіналів, які своїми діями штовхають суспільство у прірву безладу. Сучасні українські політики стали найбільшою загрозою для національної безпеки України.

  7. 7
    Олександр К.:

    10 жовтня 2008 року на сайті “Народна правда” був опублікований “Відкритий лист Арсенію Яценюку” з пропозицією йому створити феномен “українського Рузвельта” з програмою “Нового курсу” для України.

    Ця ідея була реалізована у його передвиборчій програмі на виборах Президента України, обнародуваній у кінці 2009 р. Цікаво – це співпадіння чи команда А.Яценюка скористалася з порад, викладених у зазначеному відкритому листі до А.Яценюка?

    Для порівняння з передвиборчою програмою Арсенія Яценюка див.:

    Відкритий лист Арсенію Яценюку
    Olexandr | 10.10.2008 12:12

    Шановний Арсенію Петровичу!

    Україна сьогодні у кризі. Існуючий політикум засвідчив свою неспроможність вивести наше суспільство з цієї кризи. Більше того, його діяльність сприяла поглибленню її. Треба рятувати Україну від політичних маргіналів, які своїми діями штовхають суспільство у прірву безладу. Сучасні українські політики стали найбільшою загрозою для національної безпеки України. Отже, настав час вступити у гру новій політичній силі, що була б здатною захистити український народ від цієї небезпеки і вивести суспільство на шлях прогресу.

    У світі є досвід подолання криз, подібних до нашої. Зокрема, це досвід подолання системної соціальної кризи, пов’язаної з Великою депресією у Сполучених Штатах Америки. Якщо визнати подібність цих криз, то і шляхи їх подолання мають бути подібними. У США криза була подолана з допомогою політичної програми, що отримала назву “Нового курсу”. Вона була унікальним витвором американської і світової інтелектуальної еліти. А створено її і успішно застосовано завдяки політичній волі президента США Франкліна Делано Рузвельта.

    Цей історичний факт має бути уроком і для України. Найбільше сьогодні Україні потрібна політична сила на чолі з прогресивною політичною волею особи, яка мала б виконати місію “українського Рузвельта”. Перефразовуючи відоме запитання Кобзаря “Чи діждемось ми Вашингтона…?”, можна сказати так, що доля України сьогодні залежить від того чи діждемось ми “українського Рузвельта”.

    Сьогодні пересічні українці все більше і більше вглядаються в політичні обличчя з надією побачити у комусь риси “українського Рузвельта”, який би зреалізував український “Новий курс”. У нашому суспільстві з кожним днем визріває грунт для цього. Хоч в Україні, на жаль, політичними маргіналами гальмується розвиток соціальної, тобто політичної, економічної, правової, моральної культури громадян, але попри це паростки її пробивають собі шлях. Саме це є паростки нової України. Їх витоптують політичні маргінали. Ці паростки потребують підтримки нової політичної сили, озброєної прогресивною ідеологією, яка мала б бути втілена в українському “Новому курсі”. Доля України залежить лише від їх розвитку. Так само як життя в Швеції, Японії чи Німеччині визначається соціальною (тобто політичною, економічною, правовою, моральною) культурою громадян цих країн.

    Україну може вивести на шлях соціального прогресу політична сила, яка буде здатною сприяти встановленню такого ж соціального порядку як, наприклад, у Швеції, Японії чи Німеччині. А це, як свідчить досвід вказаних країн, є наслідком розвитку політичної, економічної, правової, моральної культури громадян. Ніяким іншим шляхом забезпечити прогресивний соціальний порядок неможливо. Образно кажучи: “Культура – мати порядку!”. Саме на цій закономірності має бути заснована ідеологія нової політичної сили в Україні, якщо вона хоче вивести суспільство на шлях прогресу.

    Арсенію Петровичу! Серед українців вже досить багато тих, хто у Вас вбачає особистість, здатну створити політичну силу, що зможе захистити ці паростки соціального прогресу в Україні і підтримати їх, запропонувавши “Новий курс” для України. Скористайтесь з цього історичного шансу заради нашої України!

    З найкращими побажаннями –

    Олександр Костенко, громадянин України

  8. 8
    Зоя Олександрівна:

    Сподіваюсь, що це повідомлення прочитає Арсеній Петрович. Коли запросили попрацювати на виборах, представляючи інтереси Яценюка, була позитивно налаштована на цю роботу, бо, справді, цей кандидат імпонував мені. Проте, що сталось після виборів, можна назвати цілковитим неподобством: людям за їх працю не дали жодної копійки (м.Орджонікідзе Дніпропетровської області).Дуже хочеться запитати:чи багато альтруїстів у великій політиці і чому ми знову стикнулись з тим, що слово розходиться з ділом?

  9. 9
    Веис Усеинов:

    Добрый день всем!
    Знаете, прочитал я ваши комментарии и сильно удивился. Люди, Янукович и Юля не меньше кидали своих (знаю из первых рук), только согласны ли Вы за 300 грн недополученных сейчас, платить по 500 потом ежемесечно Юльке или Витьке? Ведь нет никакой гарантии, что потом они не отыграются на тех, кто сейчас якобы в выйгрыше. Вспомните мера Киева: за 1 кг гречки люди заплатили бешенные квартплаты и абонплаты! Арсений, судя по всему, расчитывал на то, что народу Украины надоело жить как быдло. Результаты 1го тура показали, что народ еще готов пострадать во имя “стариков”. Суммы,, предложенные вначале, были расчитаны на победу! Увы, это стадо баранов еще не готово к переменам ( Им все нравится:((
    Поэтому предлагаю не гнать волну, а дать возможность народу в который раз убедиться, что нужны перемены. Поверте, через 1 год, все, кто сейчас не проголосовал за “молодых” будут выть, что их опять обманули. 5 лет нам гарантирован прежний беспредел (

  10. 10
    Зоя Олександрівна:

    Дякую, ситуація змінилась.Підтримую думку про те, що вибирати треба нових політиків.

  11. 11
    Мыкола:

    Не проебоглазь и эти выборы. Обсерешься и в этот раз-голосов наших больше не получишь

  12. 12
    патриот моей родной украины:

    сеня привет а куда ты на пропал д***шь или стр***ь небось вместо того чтоб занять позицию или ты привык становиться в позу ну как у этих дольче в габану

  13. 13
    патриот моей родной украины:

    сеня где ты шшшшо кончить не можешь не вычеркивайте литературные слова

  14. 14
    Назар:

    Шановний Арсеній Петрович,
    я двічі голосував за вас, вважаючи, що ваш блискучий розум, енергія потрібні нам саме сьогодні, щоб рятувати ситуацію в Україні. А ви раптом обрали роль опозиціонера, яка може звестися до амплуа критикана-учасника різних телешоу, користь яких, здається, тільки в тому, щоб дорожче продавати рекламний час на Інтері.
    Невже в Україні вічно буде взаємне нищення, анігіляція князів, гетьманів, політиків, конфесій замість об”єднання зусиль?
    Ідіть у виконавчу владу, впрягайтесь, працюйте, виконуйте чорну роботу поруч з Тигипко, регіоналами і всіми, хто дійсно хоче працювати. Якщо буде результат, буде і почесне місце в Історії України, і визнання та вічна вдячність людей (вони ж – електорат).
    А опозиція нехай буде місцем збору ображених на весь світ невдах і “бувших”.

  15. 15
    патриот моей родной украины:

    сеня привет рад что раз в год тебе кто то пишет.я долго терпеливо ждал такого как назар который тебя вспомнит.сеня ты смотри под фирташом не сломайся занимайся гимнастикой ведь надо быть в форме и на шпагат сесть когда скажут и на мостик и березку исполнить а главное гибкость спины для тебя олимпийского чемпиона по прогибам это просто необходимо.ну только не забывай ты не умней нас со своим диЛЛектором.мы все видим сечем анализируем и ржем с вас.ты типа в оппозиции.да вы просто боитесь юлю даже в оппозиции.ты засланный казачек.чтоб и там ей мешать.да вы не юлю бойтесь а нас а мы с юлей а юля с нами сечешь профессор .вы бабла то наворовали а мозги то не купишь о как. поэтому ведите себя тихо не балуйтесь с народом и украиной и вам будет счастье.ты не думай что весь народ лошкообразный.помнишь как сказал задорнов.нам нравиться за вами политиками наблюдать всмысле ржать с вас но это временно.терпению приходит конец

  16. 16
    Anonymous:

    ВСЯ ЕТА КОМПАШКА ВОИНОВ, НЕ ЗАПЛАТИЛА ЛЮДЯМ В ОФИСАХ, ИХ ПРОСТО К И Н У Л И!!!!!!!!!!!
    НЕ ЗАПЛАТИЛИ В ЧЕРНОВИЦКОЙ ОБЛАСТИ-ЗАЧЕМ НАМ ТАКИЕ Л И Д Е Р Ы ??????????????

  17. 17
    патриот моей родной украины:

    сеня ты еще сам себе по ночам не снишься на коне и с шашкой.я тебе посоветую поступай в театральный вуз.у тебя в театре классно получится играть оппозиционера.режиссер будет конечно.фирташ.от тебя уже тошнит.ну серьезно.хорош ходить на тв каналы и чесать людям по ушам.кстати перед эфиром в гриммерке краситесь да.прямо голливуд.

  18. 18
    патриот моей родной украины:

    НУ ШШШШО БОТАНИК,КАК ТЫ,а ты до какого класса под себя мочился.

  19. 19
    ArkaimUA:

    Прийшов час збирати підписи на відставку Януковича з поста Президента.

  20. 20
    vova:

    Шапенні грошенятка котрі вливались у виборчу компанію засвідчили що шанс стати президентом України надається як мінімум мільйонерам ,тому ми Українці ніколи не будемо мати президента від народу а відтак мрії на краще життя для бідноти це фабула аби розчулити гарною брехнею, наобіцяти краще ніж конкурент а після виборів харкнути зеленим згустком нам в обличчя і жиріти на людському горю,абож просто перетворити цілу країну у власну фірму для особового прибутку.Людину можливо обдурити завжди-Бога,ніколи…Коли ми є такі брудні в своїх думках та грішні у вчинках то хочаб обрали до влади людину Богобійну котра звіряє свої вчинки з заповітами Творця живучи по котрим країна стрімко нарощує статок людини та турботу про її життя… Та нам бракує віри ібажання ,тож і надалі будемо обирати катів на свою дюлю і радіти що нема голоду та війни,бо було і таке…Бог поруганий не буває ,що людина посіє тей пожне…

  21. 21
    Ivan:

    А я насчет ратификации договора о ЧФ России…
    Арсений Петрович, да прозрейте же наконец, вас кинули как детей, не могли 236 кнопок быть нажато просто ФИЗИЧЕСКИ в таком “мочилово”. ВЫВОД: этот результат вам нарисовали и просто показали на мониторе (если во всей Украине можно фальсифицировать, то с 450 голосами, это раз плюнуть) а теперь я боюсь за того оператора, который во всем этом участвовал, как бы он (не дай Бог, конешно) скоропостижно не попал в ДТП…

  22. 22
    українець:

    Факти нашоЇ ІсторІЇ
    Хто не знає або не пам,ятає минулого – той не матиме майбутнього

    Сьогодні в УкраЇні знову антиукраЇнські політичні сили підіймають галас, про турботу за українське суспільство зраджуючи нашу батьківщіну. Кажуть що Росія “старшый брат” – але де таке було, щоб брат так знущався над братом. А про агресивність такої політики Росії свідчить 350-ти річна історія часів російського царизму, та так званого Союзу-Радянської репресивно-каральної системи,та поступового заселення України росіянами,яких уже в Україні більше 12,5 млн.чоловік проти 3,7млн.. А нам кажуть що все це” так случилось – само по себе” – БРЕХНЯ. І це підтверджують факти історії:
    Після гніту московського царства у 1708р. князь Мєньшиков знищів гетьманську столицю Батурин і все населення і дітей(вирізали), а за наказом царя Росії Петра-1 у 1709р. було вперше зруйновано Запоріжську Січ українських козаків.
    1720р. указом Петра-1 було заборонено книгодрукування українською мовою, та вилучення церковних книг на українській мові.
    1722р. указом Петра-1 було вислано (двадцять) – 20 тисяч українських козаків на будівництво Ладозького та Донського каналів, та на побудову царского града Пітера (Пітербург).
    1763р. указ Катирини -2 про заборону викладання українською мовою у Києво-Могилянській академії і Україні.
    1769р.указ синоду російської церкви про вилучення українських букварів із шкіл і у людей.
    1775р. друге знищення Запоріжської Січі, тепер Катириною-2 та знищення українських шкіл.
    1783р. указ Катирини – 2 про повне закріпачення українських селян та виселення запоріжських козаків на Кубань
    1847р. заборона творів Т. Шевченко,Куліша і інших – російською владою
    1863р. закриття всіх безкоштовних шкіл, та Валуєвський циркуляр – яким заборонявся дозвіл видавати книги українською мовою.
    1876р. Емський указ царя Олександра – 2 про заборону української мови (30.10.1876р.) у Німецькому місті Емск – де відпочивав цар.
    1895р. заборонені книги для дітей українською мовою.
    1890-1914рр. цілеспрямоване переселеня українських селян до Сибірі та на Далекий Схід, так-званий “зелёный клин”.
    1927-1932рр. колективізація та депортація українських селян за межі України
    1929-1930рр. політичний терор та знищення української Автокефальної церкви.
    1932-1933рр. штучний голодомор комуністичною російсько-каральною системою.(загинуло понад 10млн. селян України)
    1937-1938рр. масові сталінські репресіі і розстріли по “категоріям” – коли на розстріли доводився план по 1-й і 2-й “категоріях” за рішенням ЦК ВКП/б (політ бюро)- як приклад 17.02.1938р. політ бюро ЦК ВКП/б ухвалило:”дополнительно разрешить НКВД Украины провести аресты, рассмотреть на “тройках” – увеличить лемит для НКВД УССР на (тридцать) 30 тыс..” – що і було виконано з “честю” – половину розстріляно(по 1-й категоріі -розстріл, а по 2-й конц.табори).
    1938р. сталінська постанова про обов,язкове вивчення російської мови.
    1943р.-”визволителі”-компарт.наменклатура що повернулась із евакуаціі зі східних республік Союзу, зробила налоговий терор, обклала селян України небачиними у світі податками на кожен корінь дерева, на клапоть картоплі та конфіскацію продовольства і зробила голод з 1943 на 1944 рік, а молодь що підросла до повноліття в окупації, кинули неозброєну під німецьки танки під Мелітополем -”чорні отряди”
    1944р. зверхтаємний Сталінсько-Берієвський план-приказ о виселенні на знищення всіх українців №0072/42 від 22го 06. 1944р. ” О выселении всех украинцев в отдаленные края Союза ССР” – підписаний Л.Бєрія та Г.Жуков. Та оскільки у війну цей наказ здійснити не вдалось, тоді у 1954 – 1959рр. за Хрущово – Щербицько – Сусловським заговором було здійснено заселення України , в той же час виманювали боєздатну молодь з України по так званих “комс.путівках” на БАМ,Уренгой, на цілину та Далекий Схід, і навіть на Сахалін і Камчатку де живе понад 45.000тис. українців.
    1946-1947рр. в Україні голод – неврожай, а зерно вивозили з України.
    1947р. Радянсько – Польска акція “Вісла” тоді загинуло сотні тисяч українців.
    1944 – 1949рр. війна радянських війск проти армії УПА та депортація населення Західної України в Сибір.
    1978р. Постанова ЦК КПРС про посилення вивчення російської мови та культури ( при Брєжнєві) за це вчителям російської мови доплачували до зарплати 15%.
    1983р. постанова ЦК КПРС про посилення вивчання російської мови в українських школах і в цей час закривались українськи газети, школи, дитсадки в Україні – при Андропові та Щербицько – Сусловському заговорі. І на кінець 1989р.постанова Пленуму ЦК КПРС – про єдину офіційну державну мову – російську, мову СССР (Гєн.сек Горбачов).
    У 1951р. студенти харківського університету виступили проти складання іспитів на російській мові , за що найактивніших студентів 40 чоловік, було розстріляно, а 800 чол. – репресовано. Ось якими методами утверджувалась русіфікація і що Харків російське місто.
    Ось вони факти одвічної 350-ти річної диверсії Росії проти України та українців ,а нам кажуть що все це:”так сложылось”

    Ось такий наш “старший брат” ось такі “братья славяне”-і зараз ці окупанти, резиденти-антиукраїнськи політики, які підтримують ганебну для України політику Росії-тим самим зрадили нашу історію , як кажуть “делать выводы нужно по поступкам” а самі розтоптали нашу памьять – нашу історію-Ганьба проросійським політикам…

  23. 23
    елена:

    Очень ВАС прошу закройте игровые автоматы. Ну хотябы сделайте так , что бы их было намного меньше и посещать их могли только богатые люди, а не те которые проигрывают последние деньги. Даже дети болеют игроманией. ЭТО ЖЕ КАТАСТРОФА!!! УСЛЫШТЕ МЕНЯ , ГОРЛОВКУ!!! Я уже не знаю куда обратиться, что бы хоть кто то понял эту проблему. Я голосовала за ВАС с надеждой что вы наведете порядок в нашей Стране !

  24. 24
    С.Андрій:

    Ну і що, хтось з того , що говорилось, нас почув?
    Якщо хтось щось хоче зробити, ТО ЦЕ ТРЕБА ОРГАНІЗОВУВАТИСЬ І РОБИТИ!!!
    Я вже розувірився в щтабах на місцях. Там сидять такі самі хапуги, як і зараз при владі. Якщо маєте бажання – давайте обєднуємоь в окремий форум, АБО Ж ХТОСЬ ІЗ ЯЦЕНЮКІВСЬКИХ може мені відповість?!!!
    Хоча вже пора іншу команду збирати, напевне…
    А те, що я вже зі злості на http://WWW.YANUKOVYCH.COM.UA написав – це дійсно щиро. Хочете – прочитайте, якщо ще не стерли

  25. 25
    andrey7y:

    Шановний Арсеній Петрович,14.05.2010 Вы выступали на передаче с Киселевым.Слаживаеться такое мнение что вы в растеряности,ни какой канкретики ни четкой позиции,в простонородъе говоря ИЗВИНИТЕ(Дамский угодник)так дело не пойдет, так СТРАНА за вами не пойдет вы делаете первые шаги политической каръеры леди Ю каторая считает что наши люди вообще фишку не рубят, губительно так думать недооценивать народ Вы говорите нужно быть с народом но вы так далеко от него с.ув Полегенько Андрей Васильевич.

  26. 26
    пенсионер:

    Дата: 15 травня 2010 20:28
    #144196

    дед

    Ау! Папиев,Карпачева,Медведко,Стоян,Ефремов-ведь вы все орали и кричали что юля воровка и считает по 1197 вместо 1573.99. А теперь надо считать по1650.43грв. Вьехали на плечах пенсионеров и кинули нас всх как лохов….АУ…Гарант где ты АУ..АУ…Ау… Эх лохи мы лохи…В следующий раз голосую за Тягнибока!? Этот хоть ,если не будет соблюдать закон ,то хоть их пересажает,всех выше перечисленных!!!

  27. 27
    Виктория:

    Уважаемый Арсений Петрович!Я ходила на встречи с Вами голосовала за ВАС,а теперь о нас пенсионерах и вспоминать не надо.Когда же восстановите вы -депутаты наше Конституционное право на перерасчет пенсий и не будете думать только о себе ,

  28. 28
    Вячеслав:

    Арсеній Петрович, Доброго дня; Доброго вечора. Я Вячеслав, 28 років, родом із Буковини, проживаю в місті Києві. Освіта вища технічна, на даний момент пишу дисертацію, в напрямку сільського господарства
    Я у важно спостерігаю за Вами, за вашою діяльністю , в чому Вас і підтримую.
    Скажу відверто: хочу працювати разом з Вами з вашою політичною силою, створювати працелюбну та чесну команду, відстоювати спільні ідеї, працювати на благо…
    Дозвольте мені запитати у Вас: «Як можна, що зробити, куди підійти, щоб отримати завдання для створення спільних програм та ідей? »
    Дякую. На все добре.

  29. 29
    Харьковчанин:

    Арсений Петрович, как Вы относитесь к тому, что ваш представитель в Харьковской области некто Давтян поддержал бандитизм и преступления харьковских властей, которые жестоко подавили людей, желающих всего лишь отстоять самый старый парк нашего города! Вы сами понимаете, что такие как Давтян потопят ваш рейтинг в нашем полутора миллионном городе.

  30. 30
    миролюб:

    ДУМИ НАРОДНІ
    “ТРІЙЦЯ ТА ЇХНІ ДЕПУТАТИ”
    ЗАНЕДБАЛИ УКРАЇНУ, ХТО ЯК МІГ І ЯК ХОТІВ,
    ПОВИСМОКТУВАЛИ КРОВІ, І НЕ ВДАВИТЬ ДО СИХ ПІР,
    ЗАМЕЛЬКАЛИ ЇХНІ ЛИЦЯ, У НОВИНАХ СВІТЯТЬСЯ,
    ВСІ РЯТУЮТЬ УКРАЇНУ ЗА МІСЦЯ КОЛОТЯТЬСЯ,

    ТА НАРОД ТЕРПЛЯЧИЙ ТЕРПИТЬ, А ІЗ ВАС СМІЕМОСЯ,
    ВИ ТАК З НАМИ НЕ ШУТКУЙТЕ, БО УСІ СКЛАДЕМОСЯ,
    НАСКЛАДАЕМ ВАМ ЗА ВСЕ, ЗА ХАРЧІ, БЕНЗИН ТА ПЛАТУ,
    РОЗРАХУЕМОСЬ Й ЩЕ, ЗА НАШУЮ ЗАРПЛАТУ,

    ХАЙ ОДИН ІЗ ВАС ХОЧ РАЗ, ПОЖИВ ІЗ ПІВРОЧКУ,
    ЇВ КАРТОПЛЮ Й ОГІРОК, А НА СВЯТА “МІМОЗКУ”,
    ОЛІГАРХИ СЕБЕ КОРЧАТЬ, СИЛЬНИМИ БОГАМИ,
    ПРОТИ 46-ТИ МІЛЬОЙОНІВ, ВИ СМІШНІ КОМАХИ.
    МИРОЛЮБ
    р.с БЕРЕЖИ ВАС БОЖЕ АРСЕНІЮ ПЕТРОВИЧУ.

  31. 31
    миролюб:

    “ОЙ АРСЕНІЙ ЯЦЕНЮК, ВИ НАШЕ СПАСІННЯ,
    ТЯЖКО ВАМ ПРИДЕТЬСЯ, ТІЛЬКИ Ж ВИ БОРІТЬСЯ.”
    “ЗВЕРНЕННЯ ДО АРСЕНИЯ” КОЛИ БУДЕТЕ ПРИ ВЛАДІ”
    Я ВАМ ДАМ ОДИН СОВІТ, ЯК ПОЗБУТИСЬ РАДИ,
    ВИ ЇМ ПЛАТУ ОПУСТІТЬ, АЖ ДО МІНІМАЛЬНОЙ,
    ОТ ТІ ДЯДІ “СТАРИКИ”, ПОВТІКАЮТЬ ЗРАЗУ,
    БО КОРИТО ОПУСТІЕ, ТОЙ ТІКАТИ НАДА,

    Я Б ХОТІВ ТАКУ РОБОТУ, ВИСПАСТИСЬ, “ЧИТАТЬ ГАЗЕТУ”,
    МОЖНА КНОПОЧКУ “НАЖАТЬ”, ЗА ВСІХ ДЕПУТАТІВ,
    ТА В РОЗВАГИ ДЛЯ СЕБЕ, КОМУСЬ ПОБИТИ ПИКУ,
    РОЗБІГАЙТЕСЬ ТАРГАНИ, БО ПРИЙШОВ ЧАС ЗМІНІВ,

    ОТ І БУДЕТЕ ВИ САМІ, ЗІ СВОЇМ КАБМІНОМ,
    СВІЖІ РІШЕННЯ ДАВАТИ, ТА Й НА ВСЮ КРАЇНУ,
    ВАМ БИ ТІЛЬКИ “ПЕРЕЖИТЬ”, ВСІ ОТІ РЕФОРМИ,
    ВАС ЛЮБИТИМЕ НАРОД, ТІЛЬКИ ДЕРЖІТЬ СЛОВО.
    МИРОЛЮБ

  32. 32
    Борис:

    Нет социума – нет проблем

    Человеческий младенец отличается от детеныша животного потенциалом стать человеком, а вот станет ли младенец человеком, зависит от его генетических характеристик, окружения (социума) и индивидуальных эволюционных усилий всей его последующей жизни.
    Человеку свойственно созидание – человекоподобному зверю свойственно уничтожение.
    Звери человекоподобные представляют большинство, стремятся к власти – во имя самой власти и корысти.
    Подтверждением являются последствия деятельности человекоподобных зверей на планете Земля.
    Условия жизнедеятельности в украинском обществе не располагают к становлению и развитию человека, общества, государства.
    Это подтверждают экологические характеристики Украины – общество выполняет программу самоуничтожения, а власть или выполняет реализацию этой программы или власть дебильная.
    Реальный порядок вещей на планете Земля таков, что действующие политические и экономические формы, постулаты, инструменты управления государствами устарели, стали не эффективными.
    Украина находится на периферийных задворках ущербной мировой экономики и пытается стать ее частью – абсурд.
    МВФ (США) обязательно выделит Украине очередной долларовый кредит, потому что Украина заведомо не может обеспечить его возврат.
    Деньги перестали быть классическим эквивалентом товара.
    В Украине, банковская деятельность находится в свободном спекулятивном плавании, максимально удаленном от реальной экономики и общественных потребностей.
    Деньги стали эквивалентом социального паразитизма, чем больше паразитизма, тем больше эквивалента у социальных паразитов, тем катастрофичнее обнищание, деградация, распад общества.
    Такие правила игры навязаны империей, авантюрная денежная единица которой участвует в мировой экономике и выполняет задачу политической и экономической экспансии государств. Для того денежная купюра США обожествлена и символизирована, чтобы иметь “магическое” влияние на отсталые непросвещенные государства и продажные правительства.
    Украина – страна с сомнительной государственностью, потому должна найти свой национальный стратегический путь политического и экономического развития или не состояться. Компромисс отсутствует.
    За период независимости Украины, ни одна властная команда не предложила обществу формулу национального развития и это естественно, политическая «элита» – князи из грязи.
    Жалкое подражание чужим политическим системам, экономикам создает хаос и препятствует развитию, у западных государств совсем другая история и диагнозы.
    Западные демократии – завуалированное рабство физических лиц (не граждан), считающих себя свободными.
    Сегодняшняя демократия – неперспективная форма управления государством, по сути, не имеющая демократического содержания.
    Для установления порядка и стабильности, политической системе Украины логично иметь конституционную монархическую основу, без анахронизма, в самом современном и прогрессивном виде.
    Представлять власть должна элита, обладающая осознанностью, интеллектом, реальным образованием.
    Совет избранных (лучших) представителей общества, должен заменить парламентское сборище плебеев и быдла. Количество членов совета зависит от реального наличия достойных. Пусть их будет двадцать, тридцать, главное действительно мудрых. 450 депутатов, даже среднего ума, невозможно избрать. 450 это уже стадо. Мораль проста – действующий парламент не решение, а заведомая тупиковая проблема.
    Права и свободы граждан, должны строиться на наличии предоставленного государством выбора обязанностей, а лгать о несуществующих правах и свободах безработных, нищих, бездомных и прочих изгоях общества, созданных этим же обществом – цинизм.
    Смешанная форма государственного капитализма и частной собственности – самая оправданная и результативная модель экономики.
    Социально – паразитическая денежная экономика, должна быть заменена экономикой высоких технологий, экологически чистого сельского хозяйства и производства.
    Государство должно провести масштабную капитализацию, создать действенную систему государственного управления, а не прибегать к фрагментарному решению проблем, от случая к случаю.
    Банковскую систему необходимо упорядочить, сообразно ее исконной функции – сберегать, аккумулировать, кредитовать – участвовать в программах развития реальной экономики.
    Национальная денежная единица должна быть обеспечена высококачественным экологически чистым национальным продуктом.
    Национальная денежная единица, должна обслуживаться только национальной государственной банковской системой.
    Частные (корпоративные) банки – один из способов внутреннего подрыва финансовой системы.
    Трансформации политических систем неизбежны, таковы реалии времени.
    В Украине есть потайная дверь экономического развития, за которой находится огромный внутренний потенциал. Дверь открывается золотым ключиком, который есть мудрость.
    Конечно, легче продолжать игру в фиктивную демократию, свободу лживого слова, на скамье запасных игроков, не влияя на исход геополитического матча.

    С уважением,
    Борис,
    Черновцы,
    0955739808.

  33. 33
    ольга:

    Арсений Петрович! Возвращаясь к пенсионерам ,а когда же ВЫ о нас подумаете и заставите правительство правильно пересчитывать пенсию работающим пенсионерам

  34. 34
    патриот моей родной украины:

    Cеня иди ты в ж.. мать перемать .все очень корректно не вычеркивайте слова модераторы

  35. 35
    Екатерина:

    Мы часто слышим с экранов телевизоров,по радио о том,что живем в правовом государстве,что наши права и свободы конституционно защинены.Люди,очнитесь, откройте глаза!какое правовое государство,какая коституция,какая демократия- беспридел.Нашу конституцию мнут под новое законы,безконечно ее переписывая.Какая “Украина для людей”?мы предприниматели маленького курортного города на юге Украины Геническа.На выборах президента Украины дружно голосовали за Януковича.но нам и в страшном сне не могло присниться,что такое могло произойти.12 июля ближе к вечеру группой “молодчиков” в сопровождении исполнительной службы Херсона был захвачен городской колхозный рынок.по сфабрикованой ухвале суда был належин арест на имущество рынка и имущество предпринимателей,которые к рынку не имеют никакого отношения-эти киоски наша собственность.Группа прибыла с города Енакиево Донецкой области. на сегоднешний день имеем такую ситуацию:уже с 14 июля контролеры рынка взымают сборы в сопровождении “молодчиков” без придоставления чеков.Работают также без кассового аппарата.Отчисления в бюджет города не поступают и налоги не платяться.СБУ, Прокуратура и милиция города и области делает вид,что ричего не происходит,а ведь это ЭКОНОМИЧЕСКОЕ ПРЕСТУПЛЕНИЕ.все мы понимаем,что все эти действиятолько пробный шаг,а ведь есть еще частные базы отдыха,пансионаты,больнология.Нам страшно жить и работать в таком городе.нам страшно за будущее наших детей.Глядя на ситуацию,можна предположить,что завтра и к вам постучат в дверь и вышвырнут вас на улицу из своей же собственности.нас рекому защитить.Вмешайтесь,кто может,у кого есть полномочия и совесть,кому не безразлична судьба маленького города и его жителей,а так и всего государства.ведь беспридел творится не только на местах,но и в стране в целом.Просим о помощи!!!

  36. 36
    Мур Авей:

    Уважаемый Арсений Петрович!Не сочтите за дерзость,хочу поделится с Вами своими соображениями и идеями на счет 2015 года.
    Считаю для старта все необходимое Вами сделано. В настоящий момент необходимо сделать основное и главное – серьезное партийное строительство!
    Извините, но на мой взгляд, “Фронт змин” на сегодня примитив, подобный многим незаурядным партиям. Цели расплывчаты, задачи непонятны, структура стройная, как положено. Предлагаю внести рад существенных изменений как в тактику так и в стратегию партийного строительства.
    1.Довольно чотко и однозначно должна быть сформулирована идея создания партии и ее цель:
    (пример) – 1.Заможне суспільство
    2.Демократичні засади
    3.Незалежний судоустрій
    2.Четко сформулировать первоочередные и долгосрочные задачи партии.
    3.Создать в регионах не формальные, а идеологически настроенные агитактивы, способные на местах пропагандировать идеи партии.
    4.Осуществить четкое планирование и финансирование партийной работы, а так же жесткий контроль исполнения партийных решений.
    5.Определить нормы и принципы партийной дисциплины, и требовать их четкого исполнения.
    Надеюсь мои предложения не окажутся бесполезными. Искренне Ваш Н.Р.

  37. 37
    Анатолий:

    Как вступить в вашу партию?Пойдёт ли ваша партия на выборы в местные советы г.Мариуполя?

  38. 38
    ВОВКОДРАЙВЕР:

    Безпрецедентний публічний скандал, в Хмельницькому районі, Хмельницької області,якому уже більше року – нема кому поставити крапку. Стара влада мовчала, а нова влада також мовчить. Все почалось із не простого !
    З ХАБАРЕМ ВЗЯЛИ ЛІКАРЯ – «настоящого» головного державного санітарного лікаря Хмельницького району Безкоровального Олега Івановича”, депутата Хмельницької районної ради від відомої партійної організації «Батьківщина». Правда зараз Олег Іванович з невеликим успіхом прибився до політичної партії «ФРОНТ ЗМІН». Не відомо кому він подає свою хабарницьку руку, але кажеться її не тільки беруть, а може ще й мацають.
    Як було встановлено слідством, він, як посадова особа, безпосередньо і неодноразово брав хабарі. В основному брав у підприємців, брав гривнями так і доларами США за видачу професійних дозволів. Правоохоронці зафіксували тільки два випадки, а скільки насправді було ?
    Навіть звиклих до такого роду сенсацій, ця новина здивувала громаду не тільки Хмельницького району але й жителів м. Хмельницького, невже справжнього головного та й ще депутата? Адже, як відомо, ця людина із таким званням та посадою очолювала та очолює сьогодні державну санітарно-епідеміологічну службу Хмельницького району.
    Журналісти провели журналістське розслідування. Таким чином не тільки його підлеглі, але й громада району, керівництво Хмельницької райдержадміністрації, районної ради народних депутатів та його колеги-депутати дізнались, що цей колишній «санітарний рвач», іншим словом його не назвеш, свого часу працював одним із профільних лікарем в Хмельницькій обласній санітарно-епідеміологічній станції, тобто був на «ТИ» із головним державним санітарним лікарем Хмельницької області Коломійцем М.П. Разом із ним наставляв, так би мовити своїх підлеглих в районній санітарно-епідеміологічній станції, як з чистими руками і совістю боротися проти … тієї самої корупції, хабарництва.
    Головному державному санітарному лікарю достеменно було відомо, що його побратим та підлеглий Безкоровальний О.І. брав та бере хабарі, бо підприємці Хмельницького району неодноразово стверджували, що головний державний санітарний лікар Хмельницького району Безкоровальний О.І., персонально не тільки відкрито вимагає хабарі за всякого роду дозволи, кришування, відкати, та бере не тільки в гривнях, вибачте, а і в доларах США(нехтує нашою рідною валютою). Про це і неодноразово доводилось не тільки керівництву району в особі Голови Хмельницької РДА п. Вітвицького, але й його заступникам.
    Щодо ситуації, яка складалась та склалась в структурі, Хмельницької районної санітарно-епідеміологічної станції, працівники надсилали колективне звернення до головного державного санітарного лікаря Хмельницької області Коломійця Миколи Петровича, районної прокуратури,
    Однак ні публічні скарги, ні свідчення правоохоронцям – докорінно не змінили ситуації. Навіть попри те, що за останні роки, за підозрою у хабарництві працівники санітарно-епідеміологічних станції затримувались правоохоронними органами області.
    Найгірше те, що ця структура, про яку йдеться, і справді поросла хабарництвом (як стверджують її тепер вже екс-працівники) – ці гроші у кишені чиновників платимо ми з вами .
    Чому влада в районі та в області заплющує очі уже не на сигнали, а на встановлені та доведені слідчими органами та судами факти, що свідчать про хабарництво – його не було, чи його не бачать?
    Цікаво, що в цей час Безкоровальний О.І. оточив себе і подібними собі. При перевірці піднаглядових об»єктів навіть підлеглі займались хабарництвом, отримували у вигляді хабарів харчові продукти, спиртні напитки інше.
    За це їм організовувалось святкові відпочинки за чисто символічні суми в барах, ресторанах, та в інших розважальних закладах району. Тобто створювалась кругова порука на всякий випадок. Кому премія за лояльність, кому добавка нібито за напруженість при виконані службових обов’язків, сумісництво, а кому і оплата відпустки за власний рахунок.
    Важко навіть уявити цей моральний стан… Ми всі ходили і опускали голови – соромно було підприємцям та людям в очі дивитись… Але чого гріха таїти, формувались корупційні схеми безпосередньо в районній санітарно-епідеміологічній станції, і ці схеми формувались безпосередньо під керівництвом головного державного санітарного лікаря Безкоровального О.І. при мовчазності і самого бувшого керівника Хмельницької РДА Вітвицького І.А. та його заступника п. Вибодовської. Гроші брали майже за все, від видачі дозволу до позитивного акту про обслідування санітарно-гігієнічного стану об’єкту, навіть за проставляння штампику в медичній книжці про санітарний мінімум.
    Вперше про це заговорили журналісти та депутати Хмельницької обласної ради. Невдоволені розповідали свої історії перед телекамерами. До прикладу, це інтерв’ю було в ефірі одного з українських телеканалів.
    У вузьких кругах Безкоровальний О.І. відкрито, цинічно посміхаючись говорив відверто, «…мені потрібно відбити гроші…»
    Апетити не знали меж. Не дай бог хтось йому не сподобається. Набір матюків… таких, що навіть старожили та прості водії в районі та на дорогах не чули. Лишення сумісництва, премії, всяких доплат. Зарплата дійсно мала, ось так і працювали опустивши очі. «Хто не зі мною, той проти мене», «начальник завжди прав»- потираючи руки говорив Безкоровальний О.І. Поки у мене печатка, я є і буду законом для вас козли та барани.
    Але це нікого не хвилювало, бо для високопосадовців він був своїм. Вже тоді йому світила стаття за розкрадання майна, зловживання службовим становищем і т.п. Проте зам’яли.
    У телефонній розмові з нами журналістами усе сказане працівники районної санітарно-епідеміологічної станції підтвердили. Однак говорити на камеру уже відмовлялись. Мовляв – толку мало. Проти Безкоровального О.І. поки що кримінальної справи не порушували.
    А центральний офіс Хмельницької обласної санітарно-епідеміологічної станції та особисто головний санітарний лікар обл.. СЕС КОЛОМІЄЦЬ М.П. натхненно почав шукати огріхи в його колишній роботі.
    Порахували суму порушення, допустим 400 грн. штрафу, підприємець повинен заплатити готівкою 200 грн., а 51 грн. штрафу офіційно в казну. Ось така схема.
    Гелетинці – віддалене село у Хмельницькому районі. Тут із власного досвіду знають небезпеку такої схеми місцеві підприємці – коли керівник санітарно-епідеміологічної станції домовляється з підприємцем, хабар платитимуть люди. З власної кишені. Кілька місяців поспіль Безкоровальний О.І. брав безпосередньо хабарі від роботодавців.. Коли хабарництво перевалило межу, останні навіть почали скаржитись владі.

    Коли почали виясняти , провірять детально, правоохоронним органам прийшлось готовити спец операцію по затриманню цього хабарника. Навіть на сьогодні підлеглі мовчать-бо бояться.
    Засвітився головний лікар Безкоровальний О.І. у ще брудніших справах. Проти нього вже ополчилось Хмельницьке обласне управління праці, районна прокуратура, Хмельницький міськрайонний суд.
    Ще не встигши приступити до виконання своїх обов’язків, на протязі року (2005-2006 рр.). Головний державний санітарний лікар Хмельницького району Безкоровальний О.І. тричі притягується Хмельницьким міськрайонним судом до адміністративної відповідальності за неодноразове порушення трудового законодавства.
    27 жовтня 2005 р. прокурор Хмельницького району порушує дисциплінарне провадження проти головного державного лікаря Хмельницького району Безкоровального О.І. за порушення Закону України «Про звернення громадян», Закону України «Про інформацію», та направляє його головному лікарю Хмельницької облсанепідстанції Коломійцю М.П.
    Чи мав можливість головний лікар облсанепідстанції Коломієць М.П. в цей період повпливати на головного лікаря Хмельницької рай.СЕС Безкоровального О.І, припинити свавілля – не тільки мав таку можливість, це був його обов’язок, а не право, але не захотів. Може, вже тоді Безкоровальний О.І. міг зупинитись, і доріжка не довела його до криміналу. Але відповідно до відповіді прокурору Хмельницького району від 4 листопада 2005 року, головний лікар облсанепідстанції Коломієць М.П. пише, що із Безкоровальним О.І. проведена роз’яснювальна робота щодо…
    І Безкоровальний О.І скориставшись на кшталт не «досвідченим спеціалістом» , замиливши очі вищестоящим посадовцям, виманивши в них через посередників позитивні характеристики уник адміністративної відповідальності.
    Шило давно вилізало з мішка. Високопосадовці із облсанепідстанції бачили кого приймали на роботу, бо не могли не бачити! Почалося перекладання сторонньої роботи на спеціалістів, використання службового автомобіля в особистих цілях, списання паливно-мастильних матеріалів у великих розмірах, виплата зарплати із порушенням чинного законодавства. Чому головний державний лікар Хмельницької облсанепідстанції Коломієць Микола Петрович не зупинив Безкоровального О.П., чому не виконав свій обов’язок з метою припинити це свавілля?
    Вчинки «санітарного рвача» почали шокувати старших колег та засоби масових інформацій району, міста та області.
    Амбіційний головний лікар Безкоровальний О.І. не тільки не звертав уваги на зауваження колег, а тихенько розправлявся із ними. «Я начальник-ти дурак», та і знову спрацювала волохата рука зв’язків і «санітарний рвач», проти якого справедливо ополчились ЗМІ і небайдужі люди, відповів за все легким переляком.. Навіть вивчивши окремі речення із законодавства, пробував судитись із газетами та журналістами… Закони ж вивчив, а ще краще – як їх обійти. Цікаво, що належної оцінки таким його діям тоді знову не дали вищестоящі керівники із адміністрації та облсанепідстанції.
    І ось знову порушення законності. На цей раз головний державний санітарний лікар Хмельницького району Безкоровальний О.І., як він любить себе називати притягується до кримінальної відповідальності, по ст. 125 Кримінального Кодексу України. 22 серпня 2006 р. вироком Хмельницького міськрайонного суду та Ухвалою Апеляційного суду Хмельницької області від 26 вересня 2006 р. головного лікаря Хмельницької райсанепідстанції Безкоровального О.І. визнано винним у скоєні злочину. Ось тут би знову втрутитись обласному керівництву, преса доводила ці факти до громадськості. Але вищестоящі посадовці остались глухими та сліпими. Уже було очевидно, що Безкоровальний Олег Іванович- кримінальний злочинець.
    Куди ідеш отрок, пора би зупинитись ? Гроші, які даються на хабарі потрібно відмивати ! В районі знову подейкували, що Безкоровальний О.І. нагло спонукає підприємців на дачу хабарів за видачу різного роду дозволів.
    А, 15 жовтня 2008 р. рішенням Хмельницького міськрайонного суду та Ухвалою Апеляційного суду Хмельницької області встановлено, що головний лікар Хмельницької районної санітарно-епідеміологічної служби Безкоровальний О.І. 26 лютого 2008 р. та 20 березня 2008 р. вимагав та взяв у підприємців Хмельницького району хабарі в сумі 100 доларів США та 200 грн. За цей кримінальний злочин, головного лікаря Хмельницької районної санітарно-епідеміологічної станції Безкоровального О.І. засуджено на 5 років позбавлення волі із іспитовим терміном.
    Правоохоронці, які провели цю операцію і чесно та добросовісно на цей раз виконали свій обов’язок, але були не зовсім впевнені, що і ця справа не рухне на якомусь рівні чи наш «найгуманніший» суд у світі в черговий раз не виправдає цього «санітарного щура».. Адже не було гарантії, що справа не потрапить саме до того прокурора чи судді, з яким він можливо уже обмінювався конвертами? Адже саме у них, за висловом знаючих людей, тепер «вся сила»… Бо хоча і кричать нам із усіх-усюд, що боротьба з корупцією триває, а статистика свідчить інше – зросли і суми хабарів, і їх кількість. Видимість роботи – це все-таки ще не робота. Ми спеціально прослідковуємо останні епізоди із долі ось таких «перевертнів». І вони красномовно свідчать – таких людей вже давно треба було поставити на місце. Ще тоді, коли вони вперше почали гратися із законом, як із дзигою… Тоді б і не довелося так червоніти колегам за свого керівника і розповідати такі шокуючи речі… А скільки сумлінних і чесних підприємців, представників малого та середнього бізнесу «запресували» такі «перевертні», скільком зламали долі, скільки перспективних лікарів через таких керівників втекло та зневірилось у санітарно-епідеміологічну службу, не захотіли служити держимордам… А народу – ніхто не давав… Хтось взагалі веде таку статистику?! А як же це зараз треба робити?.. А колегам, що працювали з такими, через таких «санітарних щурів»

  39. 39
    Іван(Чернівці):

    Ребята,я знаю его брата.Он даже ему ничем не помог,а вы говорите за страну.Его брат живет на даче,без газа и прописки.

  40. 40
    СЕРГІЙ:

    Не так давно взнали, що цей перевертень очолює осередок в с.м.т. Чорний Острів, Хмельницького району,Хмельницької області
    лідера політичної партії “Фронт Перемін” Арсенія Яценюка.Під командою напевно такого ж – Хромова Сергія Євгеновича, що керує в районі. Хлопці не позорте Арсенія. Все рівно за таку “КОМАНДУ” хто піде голосувати ? КСЕНЖУК звільнись від моха і болота!

  41. 41
    патриот моей родной украины:

    сеня не баламуть воду ты никуда не годный

  42. 42
    григорий:

    Хочу лично поговорить!!!

  43. 43
    Anonymous:

    Я смотрю телевизор,слежу за новостями,ты мне импонируешь,но тебя окружают пройдохи из-за них у тебя падает рейтинг у населения.Как мне стало известно от твоей партии баллотируются в местные советы не хорошие люди(не работают,что то связано с криминалом-одним словом не хорошие люди.

  44. 44
    Татьяна:

    Слушала Ваши,Арсений Петрович, выступления по ТВ и теплилась у меня надежда,что наконец-то появился человек,который беспокоится об Украине и простом народе.Но прочитав списки кандидатов в городской совет от “фронта перемен”просто ужаснулась! В “Регионах” и то более-менее порядочнее люди. Я никогда не голосовала за “Регионы” и сейчас не собираюсь их поддерживать.
    В первых рядах списка от Вашей партии люди с “Регионов”,да еще какие!!!! Дальше не лучше,хотя менее известные в городе.Ох и наделаете Вы сними перемен. Как же Вы собираетесь с такими людьми осуществлять перемены и в какую сторону. Их же не интересуют проблемы нашего города и тем более проблемы простых горожан.Вот и возникает вопрос: или Вы,Арсений Петрович,такой же как и они, или Вы не вкурсе всех дел.Вспомните пословицу “Скажи кто твой друг и я скажу кто ты”. Это не только мое такое мнение, а очень и очень многих жителей нашего города.
    За Державу обидно и за простой народ!!!!!!

  45. 45
    Ольга:

    Арсений!Вы забыли про молодых мам как нам сейчас тяжело.Можно писать много плохого,а хорошего нечего сказать.Арсений!Помогите мне у меня трое детей и огромный кредит,как быть?Я не уверена в завтрашнем дне.Какой будет курс доллара.Мне очень страшно.Помогите какой-то суммой вы же все можете.Я в Вас верю!тел:0534823123

  46. 46
    Виктор Владимирович:

    Уважаемый п А.Яценюк.
    Разрешите и мне высказать своё мнение про Вашу позицию перед выборами в местные советы, тем более, что я, пока, Ваш сторонник. Но мне Ваш новый ролик не понравился. Он никакой. Просто никакой. И создаётся впечатление, что Вы решили, просто, пополнит уже, и так длинную цепочку, ординарных политиков. А жаль.
    Неужели Вы не понимаете, что сегодня местные советы, в том виде в котором они существуют, никому не нужны. Потому их и сокращают. Они превращены в отстойники для кормления мелких партийны функционеров. И последняя корректировка закона мало, что даёт. Просто у существующих партийных команд появится необходимость дополнительных расходов для закупки своих сторонников. Весьма небольших расходов. А ведь настоящее местное самоуправление и есть демократия, во всяком случае она с неё начинается. И должно оно, местное самоуправление, решать, исключительно, хозяйственные вопросы. И их политизация – преступление против демократии. А существующий закон, нарушая право жителей быть избраным в органы местного самоуправления, есть нарушением их констатуционных прав. Вот Вашу позицию по этому вопросу я ожидал услышать.
    Моё же мнение в этом вопросе: выборы в самый преближённый, к жителям, уровень местных советов (районные в городах, городские, где нет деления на районы, сельские, поселковые) должны проводиться без участия политических партий и тлько из людей, значительный срок проживших на территории данного населённого пункта. Остальное – неважно, если эти советы будут иметь достаточные права и никто не будет иметь возможности их отнять.

  47. 47
    Володимир Васильович:

    sirotemko.at.ua/publ/
    ВІНОК ПРОЩАЛЬНИЙ «БАТЬКІВЩИНІ»

    Наближаються місцеві вибори. У Львові, вперше за останні 10 років «Батьківщина» не йде на вибори. Замість її кандидатів буде балотуватись збірна команда шахраїв набрана перевертнем Іваном Деньковичем, родичем колишнього зама Тимошенко по кадрам, а до цього колишнього зама по кадрам Лазаренко, а до цього колишнього першого секретаря І-Франківського міськкому КПУ Федорчука.
    У політичному житті Львова партія «Батьківщина» вмерла, як вмерла вже колись «Громада». То ж дозвольте розповісти історію цієї партії. Адже серед засновників «Батьківщини» був мій батько, а я сам став членом «Батьківщини», коли вона на Львівщині не налічувала і десятка членів…
    У грудні 1992 голова Комітету з роздержавлення і демонополізації виробництва Дніпропетровської облдержадміністрації, колишній викладач марксизму-ленінізму Дніпропетровського університету. Олександр Турчинов створив громадське об’єднання «Громада», яке нібито повинно було відродити «Громаду», 60-тих років 19 сторіччя Шевченка, Куліша і Драгоманова ( це Марсельєза Громади вірш «Ще не вмерли України» стала нашим Гімном). Він користувався підтримкою представника Президента у Дніпропетровщині Павла Івановича Лазаренко, з яким його познайомив колишній комсомольський шеф, а тепер голова правління створеного ним Українського відділення Російського «Приватбанку» Сергій Тигіпко. Коли ж у 1994 Лазаренко очолив владу Дніпропетровщини, до «Громади» приєднались дрібні об’єднання правого політичного сектору, адже створений західноукраїнськими комуністами «РУХ за перебудову»(потім , просто, РУХ) на Сході не користувався популярністю. От саме тоді, в січні 1995 Дніпропетровські об’єднання комуністів, соціалістів та інших лівих об’єднались в лівий «Союз миролюбних сил «Батьківщина», головною метою якого була боротьба з націоналізмом. Головою організації обрали одного з творців радянської «Сатани», академіка, ректора Дніпропетровського університету Володимира Федоровича Пріснякова. У грудні 1995 «Батьківщина» була зареєстрована, а вже в 1996на неї почались репресії. Не продовжили контракт з ректором і викладачами університету, які були серед засновників «Батьківщини». Мій батько, професор кафедри історії університету, всесвітньо відомий медієвіст. Був викинутий у 1996 на 70-гривневу пенсію. Така ж доля чекала його побратимів, членів «Батьківщини» з других вузів. Батько вимушений був прийняти запрошення з Армавірського Держпедуніверситету і переїхав до Росії. Те ж саме вимушені були зробити і інші викладачі. Так актив «Батьківщини» було знищено і вона замовкла на довгі роки, поки на літній конференції 1999 її не відновив і не очолив колишній секретар Дніпропетровського обкому КПУ Віктор Драченко. На конференцs]ии було вирішено перетворити громадське об’єднання у партію і провести у грудні її установчий з’їзд. Тим же літом перший замісник голови «Громади» Павла Лазаренко спочатку розіслав всім організаціям «Громади» наказ від імені Лазаренко(який і сном і духом про це не відав) голосувати проти Симоненка за Кучму. А через місяць після цього надіслав у первинні організації «громади» лист про її саморозпуск, хоч таке рішення повинен приймати з’їзд а не замісник голови партії. Майже вся Політрада правої «Громади» терміново вступила в «Батьківщину» і коли в грудні 1999 провели її установчий з’їзд, Драченко заявив про самовідвід і головою партії обрали колишню Голову тіньового Кабміну Громади Юлю Тимошенко, а її замом по кадрам став колишній зам.по кадрам Лазаренка – Федорчук. Так з ним розплатились за зраду і знищення «Громади». Якщо «Громада» йшла на вибори під гаслом «Геть Кучму», то «Батьківщина» обрала союз з владою заради реформ.
    Я це розповідаю не з пліток. З 1989 я був членом Конституційно-демократичної партії, програма якої була розроблена Академіком Сахаровим. Та коли керівництво партії у 1994 підтримало на Президентських виборах Кучму, а член Політради професор Гриньов навіть написав для нього передвиборчу програму, я скликав конференцію ЛОО і ЛМО і на них ми прийняли рішення про саморозпуск ЛОО та ЛМО Конституційно-демократичної партії. То ж, коли в 1997 у Львові була заснована «Громада», то я вступив до неї. За два з половиною роки, що я був у ЛОО Громади, змінилось три керівника – Іванюта, Пахолюк Слобода. Кожного попереднього голову знімали не ми, а Федорчук.
    Та от у 1999 Конституційний суд визнав другий термін президентства кучми першим і він знову пішов на вибори, провівши голову Громади Павла Лазаренко на літак до американської тюрми. По телефонограмі Федорчука був скликаний актив Громади і від імені Лазаренко(який в своїй комфортабельній буцегарні і слухом і духом про це не відав) було зачитано наказ голосувати не за Симоненка, а за Кучму. Взагалі то, ніхто з Громадівців і так не збирався голосувати за Симоненка, але голосувати за головного ворога «Громади» Кучму, це вже було занадто! Люди підходили до столу й кидали свої партквитки. А потім прийшло повідомлення від Федорчука про саморозпуск «Громади». Я в цей раз як раз по завданню сусіда – редактора «Вільної України» Євгена Шевціва брав інтерв’ю у голови бюджетного комітету ВРУ Юлі Тимошенко, заодно передав їй і свої думки про розвиток агросектору України. Саме від її помічника Шаго я й дізнався про те, що актив «Громади» перейшов до «Батьківщини» і що у Львові офіс Батьківщини знаходиться на заводі «Ремо», де Голова ЛОО працює комерційним директором. Так я познайомився з Олександром Білоусом і тут же подав йому заяву про вступ в «Батьківщину». Він запропонував мені взяти участь в установчому з’їзді, але їхати у Київ треба було за свій рахунок. Міжвузівський агроконсорціум, заснований нами при Агроуніверситеті збанкрутував після ліквідації основних замовників – колгоспів та радгоспів. Від фермерів моєму неприбутковому агро-інжінірінговому науково-технічному центру Агроінтех гроші за виконані роботи не поступали, то ж на виїзд до Києва у мене коштів не було. Поїхало 7 чоловік на чолі з Білоусом. Партію було створено і з січня 2000 нам навіть прийшли партквитки. От тільки ми вже не проти Кучми виступали, а за перебудову господарки. Я, як і в Громаді відповідав за зв’язок з іншими партіями. Виступав на мітингах.(На фото я між Головою «Батьківщини» Біловусом та головою «Молодої Батьківщини» -Шмигельським. Майже одночасно з ЛОО утворилась незалежна міська організація «Батьківщини» на чолі з головою об’єднання помічників депутатів Анатолієм Забарило. Білоус мотався по районам і довів численність ЛОО майже до 9000. Забарило не їздив, та численність ЛМО досягла біля 12000. Та в 2001 році, задля «підвищення авторитету партії на місцях», головами обласних організацій керівництво вирішило поставити нардепуків. Терміново для цього перевели з ПОРП у Батьківщину професора Ромовську, тещу Забарило. Та ЛОО блискуче програли вибори 2002, зате мером став рекомендований ЛМО Буняк, який і забрав Забарило у мерію. На його місце по рекомендації Федорчука обрали депутата міськради, директора школи №18 Івана Деньковича, якого тут же прийняли в партію. На жаль, у бюро ЛОО після програшу виборів почались чвари і звинувачення Ромовської у всіх смертних гріхах. Вона не витримала і подала заяву про відставку. На її місце Федорчук перевів Івана Деньковича. На місце Деньковича у ЛМО ми одноголосно обрали красуню-розумницю Мілю Подляшецьку, голову найбойовішої районної організації. Обрали, не чекаючи рекомендації Федорчука. Ясно, що і у нього, і у Деньковича були інші плани на цю посаду. Тим часом Буняк віддав «Батьківщині» під офіс приміщення колишньої контори М’ясоторгу в самому центрі міста по вул. Івана Франко. Якщо раніше у обласної і міської організацій «Батьківщини» були різні приміщення( у ЛОО трикімнатна спочатку по вул. Стефаника , а потім по Нечуй-Левицького) то тепер вони обидві зайняли приміщення по вул. Івана Франка. Денькович рідко виїжджав до районів, хіба що у батьківську Турку. Всю роботу там здійснювали районні голови, обрані ще Бвлоусом. Та поступово, на обласних конференціях ці голови були замінені на вірних Деньковичу. А потім настав час Президентських виборів 2004. Настав час Майдану. Мілечку Подляшецьку ( вона мені у дочки годиться, тому не можу її звати Емілею Володимирівною) зробили координатором дій з іншими партіями і вона поїхала на Майдан, організовувати разом з Парубієм побут. Домовилась з Кирпою про виділення потягів. Одним з таких потягів на Майдан виїхав і мій син, який був там з Мілею від початку, до перемоги Майдану. Вони чесно мерзли, відстоюючи перемогу Ющенка та Юлі. Денькович в цей час, на всякий випадок повернувся до школи, на тиждень з’їздивши до рідних у Турку. Поки Міля і активісти воювали на Майдані, Денькович провів кілка розширених засідань Політради і замінив склад бюро ЛОО і ЛМО на своїх «людей». Коли ж Міля переможницею повернулась з Майдану, її чекало два удари. Помер батько. Коли ж вона була на похоронах, скликали позачергове об’єднане бюро ЛОО і ЛМО, на якому виключили її з партії. Справа в тому, що невдоволені напливом у партію перекинчиків з СДПУ(о) та НДП , Майданівці з Одеси, Дніпропетровська, Донецька та Львова поїхали в Київ і влаштували демонстрацію під вікнами Юлиного Кабміну з вимогою до Юлі очистити партію від перекинчиків. У відповідь Юля дала вирішила звільнитись від тих, хто привів її до влади, а значить, міг у неї ту владу і відібрати. То ж коли Міля , яка через смерть батька, ніякого відношення до тієї демонстрації під Кабміном не мала, поїхала до Юлі, та її не прийняла. Вслід за Мілею були виключені з партії і всі ветерани-активісти та Майданівці. Їх місце зайняли перекинчики з партій влади. Мене виключили у травні 2005. За виключення голосували члени бюро, які стали ними і членами партії у 2005, після перемоги Майдану. Голова Галицького бюро Тарас Вовк говорив за мене, що я думаю і яку мету маю. А Людмила Козак заявила, що перебуваючи в партії я можу виносити сміття з хати, поза неї буду нейтралізований. Що ж партія очистилась. Стала зовсім іншою. Стала «Білим братством». На місце Мілі Федорчук з Деньковичем “обрали” Лозинського, якого вичистили з мерії з-за підозри у корупції. Я не знаю, як тепер живе «Батьківщина». В останнє опублікував про неї нарис «Бізнес-партія з вулиці панормальних явищ» і забув про неї. Я позапартійний вільний журналіст, власкор тижневиків «Технічна газета»(Луганськ» та «Cascad»(Балтімора) і онлайн-видань «Інтерліт»(Мінськ), «Русский переплёт»(Москва), «Хроно»(Петербург), «Россия в Красках»(Ієрусалим).
    Нині ж нагадала старе програма «Доміно» у «Zik» 10.10.10, на якій одночасно були Мілечка Подляшецька. Іван Денькович та Іван Стецькович. Той самий Стецьвович, якого ми прийняли на конференції в члени Батьківщини за те, що він розшукав адресу офісу по Інтернету, тут же був запрошений, а не делегований на конференцію, тут же прийнятий в партію і тут же рекомендований Денговичем у Політраду. На передачі вони ледь не поскублись,під зневажливу посмішку Мілі, яка добре пам’ятала. Як «чесний» Стецькович не пускав її осінню 2005 на фестини біля ТуроджуПідкаменю, які проводились під патронатом правих партій, у тому числі і «Батьківщини», яка на той час з лівої стала правою.
    Зараз у Львові на вибори йде «Деньківщина» замість «Батьківщини». Адже Деньковича давно вджже виключили з партії за зраду. Та він львівським заврич-судом заборонив проведення конференцій, то ж конференції, проведені навіть за участю Тимошенко, виявились нелегітимними ( хто їй заважав дати нашим «чесним» суддям пару мільйонів і відмінити заборону проведення конференцій?), як нелегітимним виявилось і обрання головою ЛОО Романа Ілика. Те ж саме сталось і з Київською, Одеською та іншими парторганізаціями, де сама Юля санкцію вала у 2005 виключення з партії Майданівців і заміну їх перекинчиками. Тепер ці перекинчики знову перекинулись до партії влади.
    Колись Юля з першим секретарем Івано Франківського міськкому КПУ Ярославом Федорчуком поховала Громаду, а с серетарем Дніпропетровського міськкому Віктором Драченко перетворила лівий «Союз миролюбних сил «Батьківщина» у партію, то праву, то лівоцентристську, то взагалі ніяку. Тепер і цю партію у судовому порядку можуть відібрати у неї клони, створення яких вона сама санкціювала у 2005.
    То ж кладу прощавальний вінок «Батьківщині», створеній Героєм соціалістичної праці, одним з творців могутньої «Сатани», ректором Дніпропетровського університету, академіком Володимиром Федоровичем Пресняковим, вкраденої перекинчиками – комуністами колишнім секретарем з пропаганди та ідеології Дніпропетровського обкому ВЛКСМУ Олександром Турчиновим, та колишніми секретарями міськкомів КПУ Федорчуком і Драченко.
    Ту «Батьківщину» мого батька я завжди буду згадувати незлим тихим словом, як згадував і батько у далекому Армавірі, де і помер почесним громадянином міста, полковником Російської Армії ( за те, що колись врятував від Сибіру Карела Войтиллу і його друзів-семінаристів, батько так і залишився майором. По представленню воєнних років особисто Путін надав йому звання підполковника, а потім полковника Російської армії)…

    Володимир Сиротенко(Вербицький)
    Правнук автора «Ще не вмерли України ні слава, ні воля, ще нам браття молодії усміхнеться доля»

  48. 48
    Константин:

    Константин:
    November 7th, 2010 at 13:59

    Здравствуйте.
    Хочу поинтересоваться…
    Вступил ли в силу, каой – либо закон о легальности залов игровых автоматов???
    В Николаеве (обл) они растут, как грибы – открываются всё новые и новые залы, уже играют не зкарывая двери.
    Игровые автоматы стоят, как в старые времена просто в магазинах (магазины “Актон” по ул. Космонавтов). Такое положение, рождает множество слухов о порядочности наших правоохранительных органов…
    Отделение милиции находится по адресу, ул. Космонавтов 128, а два работающих зала – Космонавтов 130, что буквально в соседнем доме. Если пройти 200 метров в другую сторону – найдём еще два успешно функционирующих зала и не крмпьютерных, а в полне реальные игровые автоматы…
    Вопрос – может надо, кого – либо публично повесить на центральной полощади, что бы законы стали уважать, а вмести с законами и нас граждан, которые платят налоги и кормят эту ВЛАСТЬ???

  49. 49
    Anonymous:

    Шановний Арсенію Петрович! До Вас звертається одна із членів тероторіальної комісії м.КамЯнець-Подільського, яка представляла інтереси Вашої партіїї на місцевих виборах і прихильнецею якої я являюсь! Цьогорічні вибори виявились досить складними та напруженними, люди працювали з 07.00 ранку до 09.00 ранку наступного дня, за їхню працю місцеві осередки Вашої партії обіцяли надати посильну матеріальну допомогу. Проте не зважаючи на те що Ваша партія набрала вагому кількість голосів, члени осередку Вашої патії навіть і не думають про те щоб розрахуватись з людьми за їхню працю, мотивуючи це тим шо усі ми працюємо за ідею! Звісно ми працюємо за ідею, але ж і люди працювали цілі сутки і на мою думку їх праця мала би бути оцінена! знаючи про те шо в інших районах люди отримали матеріальну домопогу, в меня є підстави думати про те що представники Вашої партії в м.КамЯнець-Подільському “тупо кинули людей” Прошу Вас як порядну людину та грамотного політика розібратись в данному питанні, оскільки не за горами вибори до Верховної Ради і репутація “КИДАЛ” Вам не потрібна. з повагою, Тетяна.

  50. 50
    Владимир:

    Уважаемый Арсений Петрович! Я вижу ,что кроме Вас никто ничего не делает и не хочет делать.Я Чпшник плачу все мыслимые и не мыслимые налоги,имею двоих детей,которые в даное время являются студентами,сами понимаете,что это большие ,дополнительные налоги.В настоящее время правительство придумали еще доплачивать в пенсионный фонд кругленькую сумму.Что мне делать? Как вижить и не дать своим детям стать бомжами.Посоветуйте,что в даном случае предпринять.Таких как я очень много.Это как надо ненавидеть свой народ,что бы такое с ним вытворять.

  51. 51
    Энштейн:

    Арсений,ты конечно парень грамотный,образованый,но с нынешней властью надо говорить на языке пулемета-они другого не понимают.А за народ надо и под пулеметы полезть,а кому-то просто в рыло дать.Таковы реалии Украины.Делами надо,делами,а не языком.Подружись с Юлей,вместе то мы сильней.Вот тогда и толк будет.

  52. 52
    таня:

    удержитесь на плаву, хотя и очень трудно……………

  53. 53
    виталий:

    я ваш одногодка и ценю Ваш прорыв и правдивость в политике. всегда смотрю ШУСТЕР ЛАЙФ и просил бы Вас пригласить меня на эту программу, как простого человека (из народа),мнения и мысли которого совпадают порядка с 75% опрошенным мною людей. Скажу правду, перепадет многим партиям и Вашей тоже. Но Что меня радует, что все ложаться в постель за деньги, а вы по любви ( я имею любовь к УКРАИНЕ) А Богословской я роскажу анекдот про бомжа и английскую королеву (даст БОГ напомните мне при встрече). ПРОШУ, ОРГАНИЗУЙТЕ МНЕ УЧАСТИЕ В ШУСТЕР ЛАЙФ, Я ХОТЬ ВЫСКАЖУ МНЕНИЕ НАРОДА, ПОЛИТИКИ ЗАДОЛБАЛИ СВОИМ ВРАНЬЕМ (РОСКАЖУ, А ПОМОЖЕТЕ И ДОКАЖУ КОНКРЕТНЫЙ СЛУЧАЙ ФАЛЬСИФИКАЦИИИ МЕСТНЫХ ВЫБОРОВ) мои координаты для связи ПОЧТА tuQ1@ukr.net или тел. 0972417307 всегда приятно будет Вас Услышать (житель Украины, ВТО диплом с отличием, имеющий патент на изобретение, но оказывается, не нужное нашей стране, а за рубежом им заинтересовались)с ув. Виталий

  54. 54
    патриот моей родной украины:

    сене с юлей подружиться начальник не разрешает он ему зарплату перестанет платить ведь сеня назначенная властью оппозиция тобишь он работает в оппозиции для того чтоб мешать настоящей оппозиции рабочий инструмент сени язык вот он им и работает уже водянки на нем лизать долго тяжело наверно

  55. 55
    Рада -президенту-рада:

    А ми знаєм що робить
    треба траншів напросить
    можна!- ще пожировать
    -а хто буде отдавать?
    нахріна нам єнто знать!

  56. 56
    Валентина:

    Уважаемый Арсений Петрович!
    Предлагаю более полное название главного документа страны.

    Например так:

    МЫС ОБМАНУТОЙ НАДЕЖДЫ

    Бюджет Украины на 2011 год

    или же так:

    УКРАИНСКИЕ НАРОДНЫЕ СКАЗКИ

    Бюджет Украины на 2011 год

    А что??? Было бы не такое унылое, да и отражало бы сразу все содержание и смысл документа!

  57. 57
    Леонид:

    КАК МОЖНО УБЕДИТЬСЯ ЧТО Я БУДУ ПИСАТЬ НЕ В ПОТОЛОК ,а Вам?

  58. 58
    Пенсионе:

    Это все хоть кто-то читает?

  59. 59
    виталий:

    Арсений Петрович,согласен с Вами на 100%, что самое главное это развитие отечественного производства. В Украине не производится простых элементарных вещей. Рынки и магазины завалены зарубежными товарами. Если бы власть от налогов освободила не отельный бизнес, а отечественного производителя и всячески поощеряла и призывала к развитию собственного производства, то и рабочие места росли бы как грибы и люди зарабатывали на пенсию. Но к сожалению власть знает, как обогащаться за счет государства, но не знает и не хочет знать, “как государство богатеет, и чем живет, и почему не надо золота ему, когда простой продукт имеет” (как писал А.С.Пушкин).

  60. 60
    Володимир Васильович:

    Паны Нардепуки!
    Шлю Вам Новогоднее поздравление.
    Я написал его на русском, а не Государственном языке, потому что вы имеете такое же отношение к Государству, как колорадский жук к картофелю.
    Реформы, за которые вы послушно голосуете, разработаны неизвестно кем, непонятно как, неизвестно для чего, зато известно для кого и за счет кого.
    Еще автор Столыпинской реформы Владимир Иосифович Гурко писал, что реформы, разрабатываемые и внедряемые не прозрачно и людьми, которые не пользуются абсолютным доверием народа, проводимые без участия и поддержки народа, хоть на короткий промежуток времени вызывающие ухудшение его благосостояния, могут завершиться лишь бунтом или революцией.
    Все вы прекрасно понимаете, что эта ваша каденция последняя. Ни один из кнопкодавов, проголосовавший за эти реформы в новый парламент не пройдет, когда бы не состоялись выборы – в будущем году или в 2012,на партийных или мажоритарных принципах!
    Все прошлые выборы, кроме последних, на которых я голосовал за «Европейскую партию» и «Гражданскую позицию»я отдавал голоса или социалистам, или коммунистам, в которых видел протестные партии, благодаря поэтам Александру Морозу, Борису Олийнику и настоящему коммунисту Леониду Грачу. Теперь, после исключения из партии Грача, с иудами- симоненковцами получится то же, что случилось с морозовцями. Даже члены партии за них не проголосуют…
    Единственной протестной партией остается Свобода. Так что завтра за нее и проголосует доведенный вами до предела украинец. Конечно, в парламент, за счёт административных махинаций и фальсификаций ещё проскочат регионы, а благодаря безумному пиару прокуратуры и СБУ проскользнет и тимошенниковская партия. Вот и останутся в парламенте Лебедь, Рак да Щука.
    Именно благодаря Вашим действиям, Украина оказывается перед угрозой потери Государственности!
    От имени предков
    Владимир Сиротенко (Вербицкий)
    Праправнук автора «Украины» Пантелеймона Кулиша, который усыновил в 1848 своего племянника, моего прадеда,ще нам братья молодии усмихнэться доля», 18 летнего студента Киевского и Петербургского университетов, первого переводчика «Еще Польская не згинела», члена Киевской, Петербкржской и Черниговскогй « Громад», столбового дворянина Российской империи, Николая Вербицького-Антиоха.
    Внук автора «За Украину, за ее долю» Николая Вороного, расстрелянного в 1938.
    Сын майора Красной армии Василия Сиротенко, чей батальон прорвал в 1942 кольцо окружения 2-ї ударной армии под Волховом и дал возможность выйти из окружения 16000 красноармейцев, который в 1945 спас от Сибири Карела Войтиллу, а в 1995, вместе с Героем Социалистического Труда, соавтором советской «Сатаны», ректором Днепропетровского Госуниверситета Владимиром Присняковим, в противовес правой Турчинивский “Громаде”, создал левую «Батькивщину», за что в 1996 был выброшен на 70-гривневую пенсию. Умер в 2006 почетным гражданином города Армавира, Путин, по представлению военных лет, присвоил звание полковника российской армии.
    Имею 15 авторских свидетельств на изобретение СССР, поставил в том, Великом Государстве -15 колхозных безотходных комплексов, написал 5 научно-популярных книг.
    В настоящий момент пенсионер-непотреб.

    НОВОГОДНЕЕ УКРАИНСКОЕ

    На дворе паршивая погода, но еще паршивей на душе
    Cтала эта власть с антинародной антигосударственной уже !
    Выплюнули Юдщенко с Поганкой, но чем этот новый лучше их –
    Кодексов устроил заподлянку, лишь когда восстал Майдан- утих!
    Ну а дети Суки – нардепуки, нынче в услуженьи фирташей
    Просится сама базука в руки, чтобы всех их выкинуть взашей!
    Нам вопят, мол мы их избирали и должны за это отвечать!
    Да давно то право отобрали-«Избирать» сегодня – «Назначат»!
    Я, по правде, не найду различий между «избирать» и «назначат»
    Ведь не Люди там, один безличье и на всеx их Каина печать!
    Что же такое было, есть и будет, такова уж сущность бытия
    Что всегда есть Люди и Иуды и извечно «Мы», «Они» и «Я».
    Я и «мы» сегодня выживаем, старые запасы разгребя
    А они богатства наживают, сотворив Законы под себя.
    Левые давно в глубокой коме, будто нет их в Радо вообще
    Петя Пустобрех и его комми- стали холуями богачей!
    Предали и продали былое, а зачем Иудам этим власть ?
    Ничего ведь не умеют строить, а умеют только врать да красть!
    Белое сегодня стало черным, грязь и гадость ставят в образцы
    Идеалом нынче стали воры, получают власть лишь подлецы!
    Не бандитов судят, а бандиты ставят прокуроров и судей.
    То же нынче служат им открыто о Законе позабыв везде!
    С каждым днем жить хуже и дороже, как же нардепуки не поймут -
    Мы так дальнейшее жить уже не можем- Украину ждет народный бунт!
    А тогда – ты левый или правый, ты из этой шайки или наш
    Всех нас мясорубкою кровавой перемелет на колбасный фарш!
    Только все же я наивно верю, что к бунта дело не дойдет.
    Ирочка Акимова Премьером станет и властям мозги вернет!
    А затем на выборах мы новых вычеркнем весь нынешний состав-
    Хватит, попили народной крови- время настал и пред судорог предстать!
    Не пред этим, жадным и продажным – ждет народный, подлинный всех суд
    При свое, свое получит каждый – никакие деньги не спасут!
    А тогда уж перейдем к реформам, с темы, кому можно доверять.
    Все, как надо, сделаем, оформим, начнем в жизнь тихонько претворять-
    Постепенно, честно и прозрачно и понятно каждому в стране-
    Только так шанс будет не утрачен и никто не будет в стороне!
    Ведь когда реформы для народа, в них всегда уверует народ
    Будут их творит в месте с народом, а не как творит сегодня сброд!
    Чтобы все для всех было понятно, чтобы цель конкретной была-
    Улучшенье жизни- это свято и все советы этого дела!
    Верить я хочу, чтобы так и будет, Возрожденье ждет нас впереди –
    Верх одержат Люди, не Иуды – Рубикон сумеем перейти!
    Так что, поздравляя с Новым Годом, вот души хотел бы пожелать
    Я себя, всем Вам, всему Народу- ЖИТЬ, а не как нынче, выживать!

    Владимир Сиротенко(Вербицкий) из поколения созидателей

    sirotemko.at.ua/publ/

  61. 61
    Критик:

    Страшне перо не в гусака а в нашого Владимира Сиротенко.
    Нобелевская премия считай в кармане.А если в место пера дать саблю,конец света считай пришёл.

  62. 62
    Anonymous:

    когда объеденитесь

  63. 63
    Александр:

    Читаю комментарии людей и удивляюсь.Кинули на бабки.Да ни один лидер партии не может проконтролировать ситуацию на местах.Кинул же вас не Яценюк.Кинули вас на местах ублюдки присосавшиеся к кормушке.Голосовал за Яценюка и буду голосовать.А Тигипко который его обогнал на выборах оказался засланный козачёк.

Загрузка...

Оставить комментарий

Популярные отзывы

  • Официальный сайт Виктора Януковича (1330)
  • Bonprix (94)
  • Официальный сайт Блока Юлии Тимошенко - БЮТ (88)
  • Официальный сайт Сергея Тигипко (85)
  • Официальный сайт Владимира Путина (82)
  • Официальный сайт Арсения Яценюка (63)
  • Bershka (56)
  • Pull and Bear (29)
  • Официальный сайт Анатолия Гриценко (28)
  • Terranova (25)
  • ТРЦ DREAM TOWN, г.Киев (21)
  • Marks & Spencer (20)
  • Alexander Mcqueen (18)
  • Кира Пластинина (18)
  • Donilo (17)

Последние комментарии

  • Тони on Bershka
  • Александр on Официальный сайт Виктора Януковича
  • проол on Pull and Bear
  • 111111 on Официальный сайт Виктора Януковича
  • Елена on Официальный сайт Сергея Тигипко
  • Anonymous on Официальный сайт Владимира Путина
  • Уй on Marks & Spencer
  • Александр on Официальный сайт Виктора Януковича
  • Алла Витальевна Оленюк on Официальный сайт Блока Юлии Тимошенко – БЮТ
  • Алечка on Официальный сайт Виктора Януковича

Рубрики каталога

  • Авиа (39)
  • Авто/мото/авиа (121)
  • Автомобили (91)
  • Администрации (1)
  • Алкогольные напитки (54)
  • Аудио/Видео (87)
  • Банки (141)
  • Бесплатное в сети (16)
  • Бизнес и Финансы (244)
  • Блоги (9)
  • Бытовая техника (114)
  • Грузовики (22)
  • Дети (60)
  • Дизайн (23)
  • Знакомства (4)
  • Игры (31)
  • Интернет магазины (30)
  • Искусство (23)
  • История (2)
  • Канцелярские товары (52)
  • Кино (36)
  • Компании (2705)
  • Компьютеры (144)
  • Косметика и парфюмерия (340)
  • Литература (11)
  • Мебель (71)
  • Медицина (137)
  • Мобильные операторы (49)
  • Мобильные телефоны (71)
  • Мода и красота (1073)
  • Мотоциклы (4)
  • Музыка и mp3 (36)
  • Наука и образование (26)
  • Недвижимость (36)
  • Новости (30)
  • Обзоры коллекций одежды (11)
  • Одежда и обувь (908)
  • Отдых (49)
  • Отели (22)
  • Офисная техника (91)
  • Очки (157)
  • Погода (1)
  • Поисковые системы (19)
  • Политика (18)
  • Порталы (58)
  • Провайдеры (45)
  • Программы (67)
  • Продукты питания и напитки (151)
  • Промышленность (515)
  • Путешествия (26)
  • Работа (11)
  • Радио (13)
  • Развлечения (85)
  • Развлечения для взрослых (23)
  • Реклама (15)
  • Связь (152)
  • Сервисы (45)
  • Синтезаторы (20)
  • СМИ и периодика (63)
  • Сотрудничество и реклама (3)
  • Спорт (75)
  • Страхование (112)
  • Строительство (133)
  • Сумки (318)
  • Телевидение (56)
  • Телевизоры/Мониторы (75)
  • Товары для дома (262)
  • Товары и услуги (222)
  • Торговые центры (43)
  • Транспорт (217)
  • Турфирмы (10)
  • Увлечения и хобби (56)
  • Украшения (254)
  • Фото (57)
  • Часы (224)
  • Чаты и Форумы (6)
  • Шины (20)
  • Энергетика (127)
  • Юмор (12)

Ссылки

  • автономера
  • купить натяжные потолки
  • музыкальные группы в Киеве
  • шубы киев

Календарь

January 2011
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31