This version of the page http://rock.kiev.ua/arhiv/4/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-29. The original page over time could change.
Киевский Рок Клуб :
Ж
И
В
О
Й
 
З
В
У
К
!
W
W
W
.
R
O
C
K
.
K
I
E
V
.
U
A

НОВОСТИ
· АРХИВ
· CD.РЕЛИЗ
· БЛОГ
РОК.мастерская
· ОСНОВЫ
АФИША
РОК.лица
МУЗЫКА.mp3·  - freeze
ФОТО.банк
РОК.контакты
ОБЪЯВЛЕНИЯ
ФОРУМ
FAQ.справка

Вы вошли как Гость
Регистрация
Музторг · Киев
Гитарный дом
Тарас Бульба
Перекресток
УкрТяжМет
Live in Kiev
Route 66
Белый список 
Избранное
Сегодня
Киев, клуб «Sulivan Room»
 Чорна Рада
 I Miss My Death
 Inferno
 Dreams of Victory
 WitchHunter
Киев, «Портер на Мишуги»
 Юркеш
Киев, клуб «Диван»
 Vexlarsky Orchestra
 Катакомба
Киев, клуб «Ленин»
 Aiming High
 Display Boys
 Stringy
 First Aid Box
 Ocean Avenue
 Sterexy
30.1.2011
Киев, «Чоппер-бар»
 WitchHunter
 Троя
 Delia
 Вперше Чую
Киев, клуб «Бинго»
 Откровения дождя
 Arcanorum Astrum
 Grey Heaven Fall
 Morbid Violence
 Mortalium

ЛОГОТИП · АРХИВ ПОСТЕРОВ 

Спрашивайте в магазинах
Анна - Срiбна Змiя
[2010]
От стандартного ню-метала с отечественным аматорским душком, в плане написания материала, группа нырнула в самые запутанные жанровые дебри. Львовяне рискнули, и теперь я слушаю одну из лучших отечественных пластинок текущего года>>>
АРХИВ РЕЦЕНЗИЙ 

Брати Гадюкіни - «Щасливої дороги».

Формально ця львівська супер-група припинила своє існування у 1996-му, залишивши по собі чотири повноцінні студійні альбоми. Автор великої кількості блискучих хітів і фронтмен ГАДІВ Сергій Кузьминський змінив амплуа і влився в ряди клубних DJ-їв. Решта музикантів працює в Києві, де створили студію звукозапису «Гадюкіни Рекордз», на якій і зробили премастерінг альбому «Щасливої дороги». Усі 11 пісень записані в студії «Комора» Володимиром Лещенком у січні 1996.

Слухаючи пісні цього альбому, можна вповні відчути весь шарм гадюкінської естетики тому, що предивна суміш ритм-блюзу, рок-н-ролу, коломийки та регі, лукавство та дотепність текстів - все це залишається актуальним і викликає масу асоціацій.

Джерело: www.atlantic-records.com.ua



Читать в архиве по теме 14:
 
Брати Гадюкіни - справка о группе
03.08.2009
Пішов із життя Сергій Кузьминський
Сьогодні, після тривалої боротьби з важкою хворобою пішов із життя Сергій Кузьминський. На жаль, втішні прогнози лікарів не справдилися, і сьогодні ми втратили справжнього музиканта й людину.
26.11.2007
Giedi Prime Orchestra - Gutsul Chant & Melange Ceremony
Именно так, вероятно, звучал бы придворный космический оркестр клана Харконненов из эпопеи Френка Херберта «Дюна», окажись в его составе король даба Ли Скретч Перри, парочка соблазнительных арабских танцовщиц, капелла гуцульских старушек и цимбалист-виртуоз. На деле же это всего один человек – Сергей Кузьминский, когда-то известный каждому второму из почти 300-миллионного населения СССР как лидер культовой группы «Браты Гадюкины».
21.07.2006
У Братів Гадюкіних цього літа вродило!
Ні, ні, мова не про колорадських жуків на бараболях, і взагалі не про городину-зеленину. «Вродило!» - так називатиметься остання платівка братчиків, записана живцем на їхньому пам'ятному концерті 20 січня цього року в столичному Палаці спорту за участі 12 тисяч глядачів.
23.03.2006
Второй концерт «Гадюкиних» [фото-отчет]
20 марта, Киев, Дворец Спорта - дюжина фоток
22.03.2006
Очередной «гадюшник»
Как говорится, кашу маслом не испортишь. Вот так и с концертом, которого никто не ожидал. Попрощались музыканты с публикой на 10 лет, но благо, не сдержали своего слова и вышли вновь на сцену киевского Дворца спорта.
26.01.2006
«Брати Гадюкіни» - фото с концерта
Дворец Спорта - 10 фото.
25.01.2006
Брати Гадюкіни - следующая встреча состоится через 10 лет
Давно такого не видывали стены Дворца спорта. Если честно, на первый взгляд, это было похоже на мега-тусовку в чём-то похожих друг на друга людей. В чём именно? Да, даже со второго взгляда сказать трудно, но, что не поддается сомнению, большинство из них любят отличную, по-настоящему драйвовую музыку и пиво.
06.04.2005
Файний брат Гадюкін в Україні
Повернення блудної сестрички Віки пройшло непомітно. Сучасні підлітки не пам’ятають дівчини, яка любила фраєра. Напевно, не всі вони знають і про братів Гадюкіних, хоча, без сумніву, знають кілька їхніх пісень напам'ять.
13.09.2004
Брати Гадюкіни - дадуть концерт в Києві
Незабутній Кузя (Сергій Кузьминський) таки співатиме на першому за останні 9 років концерті славетних Братів Гадюкіних. Як виявилося, крутячи в Москві транс, він ще не забув рідної мови, а головне слів забійних «гадівських» пісень.
 + 
И это еще далеко не все


Гуцульський рейв екс-соліста «Братів Гадюкіних»

сотрудничество · добавить новость · добавить афишу · контакты
подключайтесь: Twitter
copyleft 2003-2011 www.rock.kiev.ua
No rights reserved

Реклама: