This version of the page http://www.magnus-store.com/index.php?id=4600 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-29. The original page over time could change.
Торговельний центр "Магнус" у Львові. Торговий центр львів,модний магазин.Історія новини Магнусу.Магазини в приміщенні торгового центру Магнусу.
   
  ELITE HOME TEXTILE

 

      

Elite Home Textile – розкішний затишок Вашої оселі !

 

       Ви любите комфорт та цінуєте  справжню якість, елегантність – це стиль Вашого життя? Тоді домашній текстиль від Elite Home Textile  саме для Вас. Асортимент бутіка включає постільні набори, покривала, махрові вироби, ковдри, подушки від Carreblanc, Blumarine,  DB.

        

       

       Carreblanc - це вироби, які розробляються з урахуванням всіх модних  тенденцій у домашньому  текстилі: підбір модних кольорів, дизайн тканин та з’єднання двох зовні не поєднаних  стилів.

       Blumarine - це фірма відомого дизайнера Анни Молінарі. Кожна колекція - це подих романтизму: троянди, леопардовий принт, мереживо, стрази Swarovski. Велику увагу фірма Blumarine приділяє виготовленню декоративних покривал.

       Di Benedetto  - це великий вибір постільних наборів та скатертин для романтичних натур, які небайдужі до подиху класики.

      

      

 

 

 

       А ще Вашій увазі представлено домашній одяг та SPA продукцію  на будь-який смак від  відомих європейських виробників: Feraud, Rosch, Daniel Hechter, Blanche Fleur, Happy People, Antiflirt, Eva B.Bitzer, Luna di Giorno, Bruno Banani.

 

     Бутік Elite Home Textile приділяє велику увагу продукції для чоловіків: халати банні та домашні, тапочки та SPA набори.

 

   

    Кожна колекція марки складається з 4 тем:

*  Постільна білизна, подушки, ковдри, коци;

*  Столовий текстиль (скатертини святкові: з вишивкою,   біжутерією, різними декоративними прикрасами, повсякденний столовий текстиль, кухонні серветки  та рушники);

*  Банні аксесуари (рушники, халати, тапочки і т.д.);

*  Дитяче направлення (постіль, піжами, халати, аксесуари для самих маленьких: слюнявчики, ковдри, рушники, подушки, кутки на ліжечко і т.д.), халати для підліткового віку.

 

        

 

    Завітайте у бутік Elite Home Textile і подаруйте тепло Вашій оселі та оселі Ваших близьких!

 

Повернутись до списку магазинів 

10:00 - 20:00
5-ий поверх
245-20-78
office@bianka.com.ua