This version of the page http://oridu.odessa.ua/index.pl (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-26. The original page over time could change.
ОРІДУ НАДУ при Президентові України Написати листа
Меню

Про інститут
Керівництво
Ліцензії
Державна атестація
Прийом до інституту
Дистанційне навчання
Факультети
Кафедри
Підвищення кваліфікації
Дорадчі органи
Видавнича діяльність
Наукова діяльність
Наші випускники
Міжнародне співробітництво
Бібліотека
Державні закупівлі
Студентське самоврядування
Слухацьке самоврядування
Пам’ятні дати
Запобігання проявам корупції
Співпраця з органами влади Півдня України
Пріоритетні напрямки розвитку інституту
Інститут в ЗМІ
ОРІДУ-15

Розклад занять

Державне управління
      денна
      заочна
      вечірня
      заочно-дистанційна
 
Управління проектами
      денна
      заочна
 
Менеджмент організацій
      денна
      заочна
 
Підвищення кваліфікації
      ЦПКК

Довідники

Телефони
E-mail


НОВИНИ
ОГОЛОШЕННЯ ТА ЗАХОДИ
Директор інституту Іжа М.М.:

     24 січня 2011 року відбулася зустріч слухачів ІІ курсу денної форми навчання спеціальності "Державне управління" з Автономної Республіки Крим та м. Севастополь з керівництвом інституту та заступником начальника управління кадрової роботи та з питань державної служби Управління справами Ради міністрів Автономної Республіки Крим О.Л. Перміновою щодо працевлаштування

     29 січня цього року Україна відзначає сумну дату, яка назавжди увійшла в українську історію як день пам'яті Героїв Крут.

     23 січня 2011 року працівники економіко-господарського відділу та слухачі інституту взяли активну участь у прибиранні прилеглої території від снігу з метою забезпечення стабільної роботи інституту. Завдяки ініціативній роботі з розчищення снігу оперативно забезпечено зручне та безпечне пересування громадян міста біля навчального корпусу та гуртожитку інституту.

     22 січня - день Соборності України
21 січня 2011 року в рамках святкування Дня Соборності України відбулося урочисте покладання квітів до пам'ятника Т.Г. Шевченка слухачами, студентами та співробітниками Інституту
Виставка до Дня соборності України
20 січня 20110 року відбулися зустрічі слухачів ІІ курсу денної форми навчання спеціальності "Державне управління" з Одеської, Миколаївської, Херсонської та Вінницької областей з відповідальними особами органів державної влади щодо працевлаштування
     13 січня відбулася відеоконференція між Одеським регіональним інститутом державного управління НАДУ при Президентові України (Україна) і Орловською регіональною академією державної служби (Росія).
     4 січня 2011 року о 14.00 відбулась новорічна вистава для дітей співробітників Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України.
     29 грудня 2010 року о 14.00 відбулось зібрання колективу Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України, присвячене новорічним святам.
     22 та 23 грудня 2010 року представники Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України спільно з центрами зайнятості м. Теплодар та Великомихайлівського та Фрунзівського районів Одеської області провели профорієнтаційні зустрічі з випускниками шкіл
     20 грудня 2010 року на виконання доручення Президента України "Щодо забезпечення проведення дня Святого Миколая за ініціативою Президента України всеукраїнської акції "З відкритим серцем до кожної дитини" та з нагоди дня Святого Миколая відбувся виїзд слухачів, студентів та працівників інституту до Михайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату Саратського району Одеської області.
     17 грудня 2010 року декан факультету державного управління Попов М.П. прийняв участь у семінарі-нараді для лідерів студентського самоврядування та представників молодіжних громадських організацій, який було проведено на виконання доручення голови Одеської обласної державної адміністрації Матвійчука М.Е. управлінням у справах сім'ї та молоді.
     21 грудня 2010 р. відбулася міжнародна конференція "Залучення зовнішніх ресурсів для сталого розвитку Одеської області. Підсумки 2010 р. та план дій на 2011 р.". Організатори конференції - ОРІДУ НАДУ при Президентові України та Головне управління зовнішньоекономічної діяльності та європейської інтеграції Одеської ОДА.
     18 грудня 2010 року працівники економіко-господарського відділу та слухачі інституту взяли активну участь у прибиранні прилеглої території від снігу з метою забезпечення стабільної роботи інституту.
     14 грудня 2010 року в ОРІДУ відбулися круглі столи в рамках навчально-наукового семінару "Програма економічних реформ. Розвиток людського потенціалу. Державна регіональна політика".
     14 грудня в читальній залі інституту співробітниками бібліотечного відділу було проведено "День кафедри" для кафедри європейської інтеграції
     15 грудня 2010 року в рамках навчально-наукового семінару "Програма економічних реформ. Розвиток людського потенціалу. Державна регіональна політика" в Інституті відбувся тренінг "Технології проектного менеджменту в регіональному управлінні програмами і проектами".
     10 грудня 2010 року працівниками бібліотечного відділу було проведено лекцію для аспірантів 1 курсу денної форми навчання.
     9 грудня 2010 року відбулося засідання науково-експертної ради
     3 грудня 2010 року в Інституті відбулися відбулися організаційні збори докторантів та аспірантів, зарахованих у 2010 році.
     3 грудня 2010 року на факультеті менеджменту відбулися організаційні збори щодо участі студентів та слухачів інституту в обласному благодійному марафоні "Допоможи дітям України"
     1 та 2 грудня 2010 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (ОРІДУ) з робочим візитом перебував експерт проекту Твіннінг "Підтримка розвитку та вдосконалення системи підготовки державних службовців" п. Стефан Леа.


АРХІВ НОВИН

Web-камера
Додатково

 Вакансії
 Cистема управління якістю
ISO 9001: 2008

 Фотогалерея інституту
 Підготовка спеціалістів з державних закупівель
 Карта сайту
 Підсумки фотоконкурсу
 
Посилання







Проект Відкритість в системі місцевого самоврядування Польщі