This version of the page http://brand.20minut.ua/?cityId=4 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-25. The original page over time could change.
Народный бренд
  • Вінниця
  • Тернопіль
  • Житомир
  • Хмельницький
  • Козятин
Ти обираєш,
«Всім» нагороджує

«Обираєте Ви – “ВСІМ” нагороджує!»

«Народний бренд» – вислови свою довіру!

Вже третій раз газета «Діловий тижневик «ВСІМ» проводить акцію «Народний бренд». «Народний бренд» - це конкурс серед виробників споживчих товарів і послуг, переможців якого визначають самі споживачі. Конкурс проходить під девізом «Обираєте Ви – «ВСІМ» нагороджує!»

Нагорода «Народний Бренд» означає: цей товар вважає найкращим більшість жителів міста! Аудиторія цієї акції – всі повнолітні мешканці нашого міста. Це нагода для кожного споживача проголосувати за те, що він любить, знати, що до його думки прислухаються і неодмінно приймуть її до уваги. А для кожного з учасників це загальнонародне визнання його продукту, який є воістину найвищою нагородою.

Увага! Шановні учасники рейтингу! Звертаємо Вашу увагу на те що голосування за кандидатів відбувається двома шляхами, а саме: через інтернет – ресурс brand.20minut.ua, та шляхом заповнення анкет надрукованих в газеті «ВСІМ» (анкети приймаються в редакції газети «ВСІМ», за адресою: Проспект Миру 69, 3 поверх ТЦ «Ріко»). Останній день голосування та подачі анкет – 17 грудня 2010 року. Нагородження переможців відбудеться 21 грудня в спортивно-розважальному комплексі «СВ». Усі подробиці по телефону: 78 98 38, 067 258 11 58.

Перейти на сторінку з результатами:

органiзатор

партнери

Медіа-партнери