This version of the page http://www.umka.com.ua/ukr/catalogue/modern/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-24. The original page over time could change.
Модерна // www.UMKA.com.ua
Розповісти другові Версія для друку Пишіть нам
 
Позицій в каталозі: 1752
Пошук 
Про нас
Як замовити
Безпека
Компакт диски
  Подарункові
  Народна
  Церковна
  Рок та альтернатива
  Хіп-хоп
  Поп (Легка)
  Естрада
  Забава
  Джаз та навколо
  Електроакустичні досліди
  Класична
  Для дітей
  Інше
  Аудіо книги
  MP3-CD
  Мультимедіа
  Відео
  НЕ диски
Гостьова книга
ТОВАР ДНЯ
яскраво-затишно
В Україні: 76.14 грн (*)
До інших країн: $16.92USD
world music
В Україні: 58.14 грн (*)
До інших країн: $12.92USD
зцілення..
В Україні: 49.14 грн (*)
До інших країн: $10.92USD
РОЗСИЛКА НОВИН
Виконавці:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбоми:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Каталог -> Аудіо книги -> Модерна

Модерна

Юрій Андрухович. Рекреації. (mp3).


"..."Огидство", "порнографія", "стріли в нашу самостійність!" – голосилося з одного боку. "Свобода", "Европа", "меніппея, лопухи!" – відповідалося з іншого. Хто мав рацію?.. Вирішуйте самі..."
Ціна для мешканців України: 85.14 грн (*), інших країн: $18.92USD

Юрій Андрухович. Московіада. (mp3).


"...Апокаліптичний день українського поета в Москві починається на сьомому поверсі літературного гуртожитку, який є іронічною модифікацією і вежі чистого мистецтва, і культової космічної вежі..."
Ціна для мешканців України: 89.64 грн 70.83 грн (*)
Для мешканців інших країн: $19.92USD $15.74USD

Іван Багряний. Тигролови. (mp3).


І не про боротьбу навіть йдеться – про життя сильне, повне, яскраве, чисте. І так воно вірно написано Іваном Багряним, і так воно смачно прочитано Борисом Лободою, що відірватися – ну майже неможливо. Добра література, сильна. Гідна.
Ціна для мешканців України: 53.64 грн (*), інших країн: $11.92USD

Рей Бредбері. 451 за Фаренгейтом. Усмішка. (mp3).


Творчість Рея Бредбері – це поєднання реалістичності і фантастики, сучасності і минулого, страшної містики і казковості. Письменник звертається до проблеми сенсу людського життя, призначення людини на землі.
Ціна для мешканців України: 49.14 грн (*), інших країн: $10.92USD

Тетяна Винокурова-Садиченко. Жарт другий. Квіт папороті. (mp3). /digi-pack/


"Квіт папороті" і читається, і слухається легко, цікаво – як і належить гарній пригодницькій книжці. І тут же не тільки пригоди, а й романтична лінія – куди ж без неї? І містика, густо замішана на фольклорі – інакше в ній не було б правди. І дещо з області філософії, і трохи жіночої логіки – схоже, вона таки більш дієва, ніж чоловіча.
Ціна для мешканців України: 71.64 грн 63.05 грн (*)
Для мешканців інших країн: $15.92USD $14.01USD

Горліс-Горський Ю. Холодний Яр. Спомини осавула 1-го куреня полку гайдамаків Холодного Яру. (mp3 2CD).


"Холодний Яр" – одна з тих книг, які, незчувшись, можна прочитати за ніч, справжній бестселер з 70-річною історією! Колективні читання книжки колись організовувались у "Просвітах", імена її героїв брали за псевдо юні оунівці. Без перебільшення можна сказати, що Юрій Горліс-Горський став кумиром тисяч українських патріотів...
Ціна для мешканців України: 67.14 грн (*), інших країн: $14.92USD

Лариса Денисенко. Танці в масках. (mp3).


Будь-яка твоя гра – правда. Все, у що віриш, про що мрієш, чого боїшся, чим щасливий – правда. Це – твоя правда, і тому ти можеш змінювати її, а вона може змінювати тебе. І кожна з твоїх масок – це ти, але ти більше, ніж всі твої маски разом.
Ціна для мешканців України: 89.64 грн 70.83 грн (*)
Для мешканців інших країн: $19.92USD $15.74USD

Любко Дереш. Намір! (mp3).


Яскраво – так. Замислено – так. Відверто, глибоко, не очікувано – так. І ще з десяток всяких "так". Часом все настільки ясно і просто – як і має бути – що аж мурахи по шкірі. Вірно.
Ціна для мешканців України: 89.64 грн 70.83 грн (*)
Для мешканців інших країн: $19.92USD $15.74USD

Любко Дереш. Архе. (mp3). /digi-pack/


Події цього роману розгортаються серед "дивних", часто напівзруйнованих і полишених будівель та місць сучасного Львова. Там збираються представники різноманітних "молодіжних тусовок". В романі описані збіговиська та ритуали "міських субкультур"...Головні герої роману (серед яких є і сам Дереш) мандрують сьогоднішнім Львовом, як лабіринтом.
Ціна для мешканців України: 71.64 грн 63.05 грн (*)
Для мешканців інших країн: $15.92USD $14.01USD

Любко Дереш. Культ. (mp3).


Найвідоміший роман автора. Саме цей роман, написаний автором у 16-річному віці, набув незвично широкого розголосу в молодіжному середовищі й уже перекладений на кілька європейських мов.
Ціна для мешканців України: 53.64 грн 48.29 грн (*)
Для мешканців інших країн: $11.92USD $10.73USD

Сергій Жадан. Депеш Мод. (mp3).


Жити. Не заради високої мети, докладно викладеної в програмах проповідників всіх сортів, від релігійних до політичних та психіатричних – класти, власне, на ці їхні програми. Якщо коротко, то можна сказати так: не можете допомогти – то не заважайте.
Ціна для мешканців України: 53.64 грн 47.74 грн (*)
Для мешканців інших країн: $11.92USD $10.61USD

Василь Земляк. Лебедина зграя. (mp3).


Цей світ спокійно, усміхнено ставить такі неквапливі питання, від яких неможливо втекти, бо вони всередині абсолютно кожного з нас. Цей Вавилон – не простір, не історія. Цей Вавилон – душа. Але тут немає суду – лише розповідь, питання, усмішка, прощення. Життя. Летить собі, як лебедина зграя – і співає...
Ціна для мешканців України: 44.64 грн (*), інших країн: $9.92USD

Кузьма Скрябін. Я, "Побєда" і Берлін. (mp3). /digi-pack/


Ця книжка – літературний дебют відомого українського співака Андрія Кузьменка (Кузьми), лідера гурту Скрябін. До збірки увійшли дві повісті. Перша – "Я, "Побєда" і Берлін" – проникнута яскравим почуттям гумору, веселим настроєм і, напевне, розсмішить навіть дуже серйозних читачів. Друга повість – "Місто, в якому не ходять гроші" – зовсім інша за жанром...
Ціна для мешканців України: 62.64 грн (*), інших країн: $13.92USD

Тодось Осьмачка. Старший боярин. (mp3).


Проза Тодося Осьмачки – одне з найяскравіших свічад, яке відбивало світло і темряву совєтської епохи. Його перу належать і вражаючі літописи злочинного винищення українства, і казкова й лірична повість "Старший боярин", яка відлунює екзистенціалістським мотивом "Нудоти" Сартра і "Чужинця" Камю.
Ціна для мешканців України: 44.64 грн (*), інших країн: $9.92USD

Лесь Подерв'янський. Офіційна mp3-колекція.


Повне зібрання творів на одній платівці – це варте уваги. Лесь Подерв’янський – яскравий приклад того, як естетичний нонконформізм, замішаний на гострому почутті гумору, може призвести до практично всенародного визнання. Не обов’язково це визнання є...
Ціна для мешканців України: 67.14 грн (*), інших країн: $14.92USD

Юрій Покальчук. Час прекрасний. (mp3).


Здається, не роблячи нічого зайвого, він завжди уміє робити щось особливе. Не схожий – не тому, що намагається не бути схожим. Скоріше тому, що не соромиться – і таки вміє – бути просто собою. Мабуть, саме тому в його прозі живе мудрість. Звичайна. Проста. Справжня.
Ціна для мешканців України: 89.64 грн 70.83 грн (*)
Для мешканців інших країн: $19.92USD $15.74USD

Тарас Прохасько. НепрОсті. (mp3).


Точка відліку – увага, єдина умова – дивитися серцем. Ти входиш у цю воду, як у народження, і кожна окрема історія – це інша ріка. Але всі ріки, як відомо, несуть свої води до океану. І яку б з оповідей Прохаська ти не взяв – все одно потрапляєш до цієї чаші...
Ціна для мешканців України: 89.64 грн 70.83 грн (*)
Для мешканців інших країн: $19.92USD $15.74USD

Улас Самчук. Марія. (mp3).


Кожна людина має трудитися – інакше стає паразитом. І найбільший труд людини – у її серці. І зовсім не випадково ім’я головної героїні – Марія...
Ціна для мешканців України: 44.64 грн (*), інших країн: $9.92USD

Улас Самчук. Куди тече та річка? (mp3).


Людина, яка має письменницький талант і щире, тепле серце до оточуючих – має властивість помічати, і не робить з того великої справи, голосної заслуги. Така людина звертає увагу на все, велике і мале – і вміє з-поміж всього вибрати важливе, характерне. І – розповісти про це вірно, змістовно, глибоко.
Ціна для мешканців України: 44.64 грн 37.94 грн (*)
Для мешканців інших країн: $9.92USD $8.43USD

Антуан де Сент-Екзюпері. Планета Людей. Маленький принц. (mp3).


Антуан де Сент-Екзюпері, всесвітньо відомий французький письменник і філософ, був професійним льотчиком. Одного разу його літак впав у пустелі. Цей випадок став основою роману "Маленький принц". Ремонтуючи літак, приречений на загибель льотчик несподівано знайомиться з Маленьким принцом, який прилетів з мініатюрної планетки "Астероїд В-612"..
Ціна для мешканців України: 44.64 грн (*), інших країн: $9.92USD
Нажаль, ця позиція тимчасово відсутня

Український гумор. Українська колекція mp3.


Головною особливістю цієї збірки є те, що тут представлено не народний, себто фольклорний, гумор, а його літературно-естрадне відгалуження – улюбленці публіки, які стали легендою ще за життя: Торопунько і Штепсель, Остап Вишня, Степан Олійник і т.д.
Ціна для мешканців України: 67.14 грн (*), інших країн: $14.92USD

Микола Хвильовий. Оповідання. (mp3).


Неперевершений майстер малої прозової форми Микола Хвильовий витворив у нашому письменстві власний стиль, своєрідний різновид лірико-романтичної, імпресіоністичної новели. Він був організатором і головним ідейним речником українського відродження, був лідером цілого літературного покоління.
Ціна для мешканців України: 44.64 грн (*), інших країн: $9.92USD

Павло Чучка. Русинський кобзарЬ. (mp3).


..Не дивуйся, якщо з першого разу Ти не вкурив, з чого смієшся, прослухавши цей альбом. А смієшся Ти з пережитого мною протягом останніх десятиліть. Смієшся із себе, якщо Ти жив у цій країні, а не спав... Смієшся з надією, що очищена Твоїм сміхом ця країна стане на крихту ліпшою, ніж досі...
Ціна для мешканців України: 49.14 грн (*), інших країн: $10.92USD

Юрій Яновський. Твори. (mp3).


Твори Яновського – глибоко ліричні, в них романтичне сполучається з реалістичним, промальовуються складні формули людських взаємин. Його перші оповідання виходять збіркою "Мамутові бивні", в якій автор експериментує, прагне створити нову форму для зображення кривавих подій громадянської війни...
Ціна для мешканців України: 49.14 грн (*), інших країн: $10.92USD

© 1999-2011 UMKA. Авторські права. Політика конфіденційності. Партнерська програма.

e-mail address:

 

НОВИНИ
15 січня 2011
30 січня: Сергій Горюнович + Ольга Войченко
 
14 січня 2011
25 січня: Андрій Арнаутов - повернення на сцену!
 
ГАРЯЧЕ
унікальний Богдан Хмельницький
В Україні: 67.14 грн (*)
До інших країн: $14.92USD
Циганські народні казки
В Україні: 49.14 грн (*)
До інших країн: $10.92USD
Русинський кобзарЬ
В Україні: 49.14 грн (*)
До інших країн: $10.92USD
Шота Руставелі. Витязь у тигровій шкурі. (mp3).
В Україні: 49.14 грн (*)
До інших країн: $10.92USD