This version of the page http://www.lordproteus.org.ua/p196.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-24. The original page over time could change.
SEO Conference 2009 @ [LP]Personal » Мій персональний блоґ - LiteDiary
 

[LP]Personal

  • Фріланс
  • Найкраще
  • Про блог
  • Про мене

SEO Conference 2009

Схоже, вірус тотального SEO полишив російські рубежі й поширився й на нашу неньку-Україну...

22-23 жовтня у Харкові проводитиметься всеукраїнська конференція "Поисковая оптимизация и продвижение сайтов в сети Интернет".

Як вказано на офіційному сайті дійства:

Конференция Optimization.com.ua – специализированное мероприятие для специалистов в области Интернет-маркетинга и информационных технологий, охватывающее ключевые вопросы и решения в области рекламы, создания и продвижения сайтов в сети Интернет.

Optimization.com.ua - это площадка, позволяющая объединить интересы владельцев Интернет-проектов, представителей поисковых систем и специалистов, предоставляющих услуги в области Интернет-маркетинга.

Як водиться, запрошуються всі, кому не байдуже. Так само, традиційно, в конференції прийматимуть участь представники пошукових компаній в Україні - Яндекс, Google (уявлення не маю, як він встигає "розриватись" на всі боки), Мета та... Microsoft 0o Не обійдеться й без контекстовиків... з цим простіше - всі, хто є - всі будуть - і Я.Дірект, і G.AdSense, і Begun, і навіть Мета.Контекст (так, я теж про таке й не чув)!

То що, є ті, кому не жаль на таку подію 1100 вічнорізнокольорових українських гривень?..

P.s.: суперечливим лишається питання, що ефективніше - подібні конференції чи відвідини так звані "уроки seo"




Прокоментуйте!







 
Безкоштовний хостинг TOPUA