This version of the page http://www.robinzon-ua.com.ua/ukr/pogar (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-23. The original page over time could change.
Погар :: Робiнзон. Туристичне спорядження.
Голосування

Де ви плануєте кататися на лижах чи бордах цього року?

Підрахунок голосів, очікуйте...
Форум. Останні теми
Продаю горнолыжные ботинки Salomon Performa
Оптимальна гірськолижна куртка
МЕГА пропозиція в РОБІНЗОН
КОНКУРС БЛОГІВ В РОБІНЗОНІ
Pinguin Astra, La Sportiva Tibet Anfibio тест
Fjord Nansen Amundsen і Pinguin Expert - тест
Графік роботи на січень 2011 року
Погар назад

Гора Погар цікава для тих, хто не любить вистоювати черги очікуючи на підйом. Також вона цікава тим, що тут не зустрінеш багато чайників (вони люблять Політех), професіонали переважно йдуть на Тростян, а тут їздять в своє задоволення. Кожен лижник знайде цікаве для себе місце  для катання. Схили одночасно непрості, проте є багато ділянок для навчання. Регулярно працює ретрак.  

Траси

Погар - гора, що розташована зліва, відразу біля в\\\\\\\\'їзду до с.м.т. Славське, навпроти турбази "Перлина Карпат".

Гірськолижник комплекс г.Погар знаходиться на відстані 1 км від залізничної станції.

 

Спускові траси на г.Погар підготовано на південному схилі гори, де розташовано два витяги - один Doppelmauer(на карті-схемі 1), другий ВЛ-1000(на карті-схемі 2). Довжина обох спусків до 900 м при перепаді висот 157м. Обидва схили представляють собою прямі ділянки, шириною 30...80м, що є типово для європейських схилів середньої складності, які націлені на прийом лижників з різними вміннями техніки катання. Спуск біля витягу ВЛ-1000 вузький, прокладений у лісовій вирубці. Інший спуск ширший і доволі стрімкий. У верхній частині схилу багато камінних виступів. Середня крутизна становить 25°. На цьому схилі працює ратрак. Є обладнання для роботи снігових гармат. Відома вона також і тим, що обладнана електричним освітленням. Це стосується тільки витягу "Doppelmauer".

Позиціонуються схили на червоний  та зелений рівень.

 

Сервіси

Схил обладнаний сніговими гарматами, батраками і освітленням. Снігові гармати працюють в міру необхідності. Ратраками траса вкатується регулярно вранці і ввечері. Освітлення працює в разі наявності великої кількості туристів.

 

Інформація взята з www.ski.lviv.ua

 

Про насДрузіЛьвівСтрийФорумФотоМапа сайту