This version of the page http://www.robinzon-ua.com.ua/ukr/oplatadostavka (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-23. The original page over time could change.
Оплата і доставка товару :: Робiнзон. Туристичне спорядження.
Голосування

Де ви плануєте кататися на лижах чи бордах цього року?

Підрахунок голосів, очікуйте...
Форум. Останні теми
Буковель
Продаю горнолыжные ботинки Salomon Performa
Оптимальна гірськолижна куртка
МЕГА пропозиція в РОБІНЗОН
КОНКУРС БЛОГІВ В РОБІНЗОНІ
Pinguin Astra, La Sportiva Tibet Anfibio тест
Fjord Nansen Amundsen і Pinguin Expert - тест
Оплата і доставка назад

      

Ми здійснюємо безкоштовну доставку товарів по території України транспортними компаніями в ваше місто, за умови, якщо сума замовлення перевищує 450 грн.

 

Якщо сума замовлення менша 450 грн, тоді клієнт самостійно оплачує вартість доставки в офісі транспортної компанії. Вартість залежить від габаритів вашого замовлення,   залежно від вашого знаходження і габаритів вибраного вами товару. (для прикладу вартість доставки спальника зі Львова до Дніпропетровська вагою до 2-ох кг, буде становити близько 12 грн.)

 

У випадку, коли відбувається доставка акційного товару,  отримувач сплачує вартість доставки до дверей транспортної компанії (20 грн.), а також вартість послуг самої транспортної компанії. У випадку,  доставки до дверей клієнта вартість послуги обговорюється додатково.

 

ОПЛАТА РАХУНКІВ:  Виставлені рахунки дійсні для оплати впродовж трьох банківських днів. У випадку, якщо в рахунку є акційний товар, то такий рахунок дійсний для оплати впродовж двох банківських днів.

 

ДОСТАВКА:

Доставка по території України здійснюється транспортними компаніями, що здійснюють маршрути у Ваші міста. В такому випадку вам доведеться забрати товар зі складу транспортної компанії або, за наявності послуги "до дверей клієнта", замовити його вам додому.

 

ДОСТАВКА У м. КИЄВІ

Доставка у Києві  ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО до дверей клієнта,  у разі, якщо вартість  замовлення більш, як на 400 грн. Така пропозиція діє тільки у наступних районах: ПОДІЛЬСЬКИЙ, ОБОЛОНСЬКИЙ, ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ, ПЕЧЕРСЬКИЙ.

У Інших районах вартість доставки становить від 30 до 50 грн. залежно від вашого місцезнаходження. Акційний товар доставляється за умов обов"язккової оплати доставки за будь-якої ціни.

У ВИПАДКУ ЯКЩО ВАРТІСТЬ ЗАМОВЛЕННЯ НЕАКЦІЙНОГО ТОВАРУ, У м. КИЄВІ є  БІЛЬША НІЖ 3500 грн. ВАРТІСТЬ ДОСТАВКИ ПО МІСТУ - БЕЗКОШТОВНА, не зважаючи на район.

ЯКЩО СУМА ЗАМОВЛЕННЯ БІЛЬША 5000 грн, розрахунок за таке замовлення здійснюється за умови обов"язкової 50% попередньої оплати, якщо товар доставляється до дверей клієнта.

 

Термін доставки: від однієї доби до одного тижня, залежно від наявності на складі конкретного товару та місця Вашого знаходження.

Гарантією нашої відповідальності також є наші звичайні магазини.  Ми інтернет- магазин з реальним обличчям.

            

     ОПЛАТА:

 

Ви можете вибрати для себе зручний вид оплати. Це може бути оплата готівкою кур"єру (тільки в м. Києві, Львові, Ужгороді, Стрию), або оплата по перерахунку, через банк. В такому випадку ви попередньо отримаєте рахунок для оплати на електронну пошту.

 

 

контакт

ІНТЕРНЕТ - МАГАЗИН РОБІНЗОН

ICQ 559-111-396

e-mail: info@robinzon-ua.com.ua 

 

Про насДрузіЛьвівСтрийФорумФотоМапа сайту