This version of the page http://maps.visicom.ua/ua/project/agreement (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-23. The original page over time could change.
Користувацька угода | Компанія «Візіком»

Користувацька угода.

ЗАТ «Візіком» (надалі - “Візіком”) і Користувач мережі Інтернет (надалі - “Користувач”) заключили цю Користувацьку угоду Visicom Maps API (надалі - “Угода”) про нижчевказане:

Visicom Maps API – це послуги по розміщенню детальної карти Украіни і міст на сайті Користувача і можливості використання ГІС функцій, що надаються даним сервісом, на свій розсуд. Visicom Maps API надає безкоштовні послуги і послуги на комерційній основі

Користувач погоджується з усіма умовами Угоди, зареєструвавшись на сайті maps.visicom.ua і забов'язується їх виконувати або зупинити використання послуг Visicom Maps API.

Візіком залишає за собою право змінювати/виправляти, оновлювати як картографічну інформацію, так і ГІС функції в будь-який час за власним бажанням і без попереднього повідомлення Користувача.

Всі послуги надаються «як є» і Візіком не несе відповідальності за навідповідність Visicom Maps сподіванням та/або уявленням Користувача і ні за які затримки, збої, невірну або несвоєчасну доставку, видалення або не збереження будь-якої Користувацької персональної інформації.

Користувач забов'язується не чинити будь-яких навмисних дій, які можуть нанести шкоду Візіком або третім особам і заподіяти збитки матеріального, інтелектуального або іншого характеру.

Візіком не несе відповідальності перед Користувачем або третіми особами за збидки, які виникли побічно або випадково, в результаті використання запропонованих послуг.

Користувач не має права:

  • зберігати, змінювати або модифікувати програмний код, отриманий за допомогою Сервісу Visicom Maps;
  • видаляти, приховувати або змінювати логотип «Візіком» і посилання на сайт «Візіком» на карті, який надається через Сервіс Visicom Maps;
  • використовувати Сервіс Visicom Maps для створення сервісів, які порушують законодавство України або норми міжнародного права, а також права і інтереси третіх осіб;
  • отримувати/передавати API-ключ для третіх осіб або для використання на сайтах, які належать третім особам. Відповідальність за дії, вчинені з використання API-ключа несе Користувач;

Візіком має право в будь-який час і на свій розсуд відключати доступ Користувача до Сервісу Visicom Maps, якщо інше не обумовлено в договорі.

Всі права на Сервіс Visicom Maps, а також картографічні дані, що містяться в ньому належать ЗАТ «Візіком».

ЗАТ «Візіком» залишає за собою право в будь-який момент без повідомлення користувачів Сервісу Visicom Maps змінювати зміст даної користувацької Угоди.