This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=792 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-19. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    
Joomla Slide Menu by DART Creations
Інформація про роботу


Сертифіковано в Україні

Хмельницька міська виборча комісія повідомляє

Про головне

 

 

 

Гербові Проскурова виповнюється 215 років.  

2 січня 1796 року вийшов указ "Про герби міст Мінської, Волинської, Брацлавської та Подільської губерній". Цим указом затверджено Герб м. Проскурова: "У верхній частині щита герб Подільський. У нижній – на блакитному полі три схрещені стріли, середня вістрям донизу, а дві крайні вістрям угору".

 

Офіційна інформація про земельні ділянки право на оренду яких може бути отримано на повторному земельному аукціоні,

який відбудеться 08.02.2011р.

 

Правила благоустрою території міста Хмельницького   [pdf] (Adobe Reader)

Місцеві правила забудови м. Хмельницького [pdf] (Adobe Reader)

Порядок розміщення на території міста малих архітектурних форм [pdf] (Adobe Reader)

 

Податковий кодекс України 

ЗАКОН УКРАЇНИ  "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування". Пенсійний інформує

 

 

Запрошуємо інвесторів для дольової участі в завершенні будівництва розважально-торговельно-

сервісного комплексу на вулиці Кам’янецькій, 137

 

 

 

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради

Установчі збори з формування складу громадської ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради відбудуться

11.02.2011 року в приміщенні Дитячої школи мистецтв (вул. Гагаріна, 3/А). Початок зборів о 15.00 годин.

 

Хмельницький музей-студія фотомистецтва проводить набір дітей віком від 12 років для занять у студії фотографії. Звертатись за телефоном 61-60-56 (вул. Проскурівська, 56).

 

Спортивні новини на http://prosport.km.ua/ 

Відео та радіо новини від ТРК "Місто"

Пошук по сайту

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість оформити запитання до міського голови заповнивши приведену нижче форму
Email:
Тема:
Текст:

Поточна дата

< січня 2011 >
П В С Ч П С Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Як уберегтися від удару блискавки
Четвер, 03 червня 2010 10:56

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради інформує хмельничан…

Ураження блискавкою не дуже поширене явище. Воно складає десятимільйонну долю ризику. Але, на жаль, 30 травня в місті Хмельницькому від ураження блискавкою вже загинула людина.

Під час грози на відкритій місцевості, для зниження ризику, не можна ховатися під високі дерева, особливо поодинокі. Найбільш небезпечними з них є дуб, тополя, ялина та сосна.

Дуже рідко блискавка влучає у вербу і клен, а найменш вірогідна її атака на кущі. На відкритому просторі краще присісти у суху яму, траншею.

Детальніше...
 
Комунальні служби займаються благоустроєм міста
Четвер, 03 червня 2010 08:55

Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконанні підпорядкованими йому комунальними організаціями, за період від 27 травня до 2 червня.

Зокрема, комунальним підприємством із санітарної очистки міста вручну прибрано 986 тис. м2; навантажено та вивезено з вулиць міста 129 м3 сміття; заготовлено 210 м3 відсіву та 20 тонн солі.

Детальніше...
 
Зміни в законодавстві України
Четвер, 03 червня 2010 08:35

Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств. Станом на 3 червня 2010 року зміни внесені до наступних законодавчих актів України:

1. Закон України від 11.05.2010 року "Про внесення змін до Закону України "Про міліцію" щодо міжнародного співробітництва";

2. Наказ Мінюста від 14.05.2010 року № 1041/5 "Про затвердження Змін до Інструкції з ведення Державного реєстру актів цивільного стану громадян";

Детальніше...
 
РЕМ попереджає хмельничан
Середа, 02 червня 2010 16:22

3 червня, від 10.00 до 11.00, у зв’язку із ремонтними роботами на трансформаторній підстанції буде обмежено електропостачання будинків №№ 65, 65/1, 65/2, 65/3, 67, 71, 71/1, 71/2, 71/3, 73/1а, 80 на проспекті Миру. Про це повідомляє Хмельницький міський район електромереж. Адміністрація підприємства просить мешканців будинків, згаданих вулиць, із розумінням поставитись до нетривалих незручностей.

 
Хмельницькводоканал повідомляє
Середа, 02 червня 2010 15:55

Завтра, 3 червня, від 9.00 до 18.00, у зв’язку із проведенням ремонтних робіт, буде відсутнє водопостачання на вулиці Грушевського – від вул. Пушкіна до вул. Володимирської; на вулиці Червонофлотській – від вул. Свободи до вул. Грушевського; на вулиці Гагаріна – від вул. Кам’янецької до вул. Грушевського. Цього ж дня, у зв’язку із ремонтними роботами буде відсутнє водопостачання вулиці Паркової до вул. Примакова; на вулиці Кам’янецькій – від вул. Примакова до вул. Проскурівського підпілля. Адміністрація міського комунального підприємства "Хмельницькводоканал" просить вибачити за тимчасові незручності.

 
Наші консультації: Як одержати допомогу на дітей?
Середа, 02 червня 2010 13:27

Право на допомогу на дітей мають одинокі матері, одинокі усиновителі (які не перебувають у шлюбі), якщо у свідоцтві про народження дитини відсутній запис про батька дитини або запис про батька проведено в установленому порядку за вказівкою матері.

Право на допомогу на дітей одиноким матерям мають вдови та вдівці з дітьми, які не одержують на них пенсію в разі втрати годувальника або соціальну пенсію.

Детальніше...
 
Пляжний сезон у Хмельницькому відкрито
Середа, 02 червня 2010 13:21

Відповідне рішення "Про підготовку до купального сезону 2010 року" прийняв виконавчий комітет міської ради для створення безпечних умов відпочинку в період купального сезону на міському пляжі, що розташований на лівому березі річки Південний Буг.

Детальніше...
 
Вихованка “Роксолани” вперше виставила свої роботи
Середа, 02 червня 2010 09:27

До Міжнародного дня захисту дітей у приміщенні міського Центру роботи з сім’ями, жінками та дітьми “Родинний дім” відбулося урочисте відкриття першої персональної виставки робіт юної талановитої хмельничанки, вихованки гуртка “Роксолана” міського Палацу творчості дітей та юнацтва, учениці 6-го класу НВК №4 Богдани Шерстинюк.

В експозиції представлено понад сто творчих робіт, які вражають різнобарв’ям кольорів та досконалою технікою виконання. Це – подільські Великодні писанки та вироби з бісеру. 

Детальніше...
 
Олександр Вінніков відповів на телефонні звернення хмельничан
Вівторок, 01 червня 2010 17:11

Сьогодні на прямій телефонній лінії "Міська влада відповідає" працював перший заступник міського голови Олександр Вінніков.

Впродовж години до представника міської влади від хмельничан надійшли питання різноманітного характеру. Зокрема, порушувались проблемні питання капітального ремонту вулиць, недостатнього транспортного забезпечення вулиці Тернопільської, запровадження додаткового маршруту тролейбуса, оскільки наявний великий інтервал руху тролейбусів…

Детальніше...
 
Міська жіноча рада – дітям
Вівторок, 01 червня 2010 16:49

Для Хмельницької міської жіночої ради традиційними стали благодійні заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей. Не обійшли юних хмельничан материнською увагою активісти згаданої громадської організації і цього року, провівши змістовний захід. За сприяння міського голови Сергія Мельника та за підтримки Хмельницького обласного театру ляльок (директор Алла Пундік) 240 дітей переглянули святкову виставу. З чудовим літнім святом малечу привітала керуюча справами міськвиконкому, заступник голови Правління міської жіночої ради Людмила Черевченко. Вона побажала діткам гарного настрою і веселих літніх канікул. Після вистави усі діти отримали солодкі подарунки.

Детальніше...
 
Фестиваль "Розкуття–2010" фінішував гала-концертом
Вівторок, 01 червня 2010 16:37

Цьогорічний 16 Всеукраїнський фестиваль моно-мистецтв "Розкуття–2010" тривав три дні – від 28 до 30 травня. Фестиваль відбувся за підтримки міської ради. Як завжди, головною рушійною силою та дійовою особою фестивалю був Володимир Смотритель – директор моно-театру "Кут", Заслужений артист України.

Відкрився фестиваль моновиставою за твором Лесі Українки "На полі крові" у виконанні актора Хмельницького обласного музично-драматичного театру ім. П.Старицького Володимира Веляника. Цього ж вечора присутні долучились до чудового світу поезії…

Детальніше...
 
Міська "Батьківщина" організувала дітям свято
Вівторок, 01 червня 2010 11:04

У Міжнародний день захисту дітей на майдані Незалежності України активісти міської партійної організації ВО "Батьківщина" та депутати міської ради від фракції БЮТ провели для дітей міста захід "Малюнок на асфальті".

У ході святково-розважальної програми діти мали змогу безкоштовно скуштували солодощі, морозиво, отримати повітряну кульку та пострибати на надувних атракціонах.

Переможцям конкурсу "Малюнок на асфальті" дісталися чудові м’які іграшки та ілюстровані енциклопедії для ерудитів.

Детальніше...
 
Більше статей...
  • У Всесвітній день без тютюну хмельничани міняли цигарку на цукерку
  • РЕМ попереджає хмельничан
  • Комунальні служби забезпечують діяльність міського господарства
  • Зміни в законодавстві України
  • Відбулася чергова сесія міської ради
  • Що роблять ЖЕКи
<< Початок < Попередня 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Наступна > Кінець >>

Сторінка 67 з 103
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02