This version of the page http://www.internetboom.ua/ua/events/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-19. The original page over time could change.
Новини :: Датагруп. Рішення для відпочинку
рус
укр

Новини

07.06.2010Акцію «Спекотне літо» розпочато!
З 7 червня ТМ «ІнтернетБум» пропонує для своїх нових абонентів «спекотні» ціни на підключення та користування послугою упродовж трьох літніх місяців.
01.04.2010Тарифи нижчі, швидкість вище!
З 1 квітня вартість тарифних пакетів від ТМ «ІнтернетБум» знижено до 40%. Також ми оптимізували тарифну сітку і розробили 3 тарифних пакети — «Нічний», «Домашній» і «Діловий». Тепер кожен може вибрати для себе оптимальний тариф!
25.09.2008Тепер, разом з двостороннім супутниковим Інтернетом від ТМ «Інтернетбум», Ви можете замовити прямий міський телефонний номер.
Користувачі послуги «ІНТЕРНЕТБУМ», крім швидкісного доступу до мережі Інтернет можуть отримати доступ до телефонної мережі загального користування з одержанням прямого міського номера/номерів в одному з міст України*. До супутникового термінала підключаються від одного/декількох телефонних апаратів до невеликої офісної АТС, що дає можливість з'єднання більшої кількості абонентів.
04.04.2008Прямий київський номер, БЕЗКОШТОВНИЙ вибір!
Спеціально для київської області ТМ «Інтернетбум» надає нову можливість: підключення прямого київського телефонного номеру!
22.05.2007«Датагруп» представить супутниковий Інтернет від ТМ «ІнтернетБум» на виставці «Заміська нерухомість-2007»
Шановні пані та панове! Запрошуємо на Першу Міжнародну спеціалізовану виставку-форум «Заміська нерухомість-2007», на якій компанія «Датагруп» презентує супутниковий Інтернет від ТМ «ІнтернетБум» - найкращу пропозицію для заміських будинків та віддалених офісів.

Версія для друку


Новини поштою
© ПрАТ "Датагруп", 2000 – 2011
Інтернет-партнер