This version of the page http://bete.tv/faq.php?faq=rules_bt (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-19. The original page over time could change.
BeTe.tv - КПІ бітторент трекер | КПИ битторрент трекер - ЧаПи: Правила трекеру

Украинская Баннерная Сеть

Размещение рекламы на сайте

   
BeTe.tv - КПІ бітторент трекер | КПИ битторрент трекер » ЧаПи »

Правила трекеру


Пошук у ЧаПи
Ключові слова:
Відповідність:
Пошук у:

Правила форуму
1. На форумі забороняється:
1.1 – Використання в імені користувача нецензурних слів (бан без попередження).
1.2 – Використання нецензурних слів (мат), матозамінників.
1.3 – Використання аватара непристойного змісту.
1.4 – Повторна реєстрація (реєстрація двох і більше акаунтів), реєстрація схожого ніку з наміром писати від іншого імені (бан без попередження).
1.5 – Створювати теми з назвами, не відображаючими зміст теми, а також теми з непотрібними знаками (-, _ , * , : та ін.).
1.6 – Використання у назвах тем і тексті повідомлень переважно заголовних літер (цим правом може користуватись тільки адміністрація трекеру).
1.7 – Використання у повідомленнях та підписах червоного кольору – це привілегія для адміністрації трекеру.
1.8 – Використання зображень та відео, що містять порнографію, еротику, сцени жорстокості, а також будь-яких зображень та відео, що принижують або ображають інших учасників трекеру.
1.9 – Займатися комерцією. Писати рекламні оголошення, або будь-який текст, що рекламує послугу, товар, або виробника. (бан без попередження).
1.10 – Флуд на форумі заборонений. До флуду відносяться повідомлення, що складаються лише з смайлів, беззмістовні повідомлення, флейм, істотний відхід від теми, приватна переписка.
1.11 – Використовувати у підписах зображення більші за 700*80 пікселів (або 4 рядка тексту 14 шрифтом).
1.12 – Повторне викладання релізів, що знаходяться у розділі "заборонені релізи"
1.13 – Описання або згадування засобів для блокування реклами

Створення теми
2. При створенні нової теми, переконайтесь, що:
2.1 – такої теми не існує (використовуйте пошук). Виключення - випадки, згідно пункту 4.2 дійсних правил (по узгодженню з модератором відповідного розділу).
2.2 – назва теми відображає суть питання.
2.3 – назва теми має логічний зміст.
2.4 – матеріал, який ви викладаєте, не знаходиться у "заборонених релізах"
2.5 – ви обрали вірний розділ відповідно до вашої теми

Спілкування на форумі
3. При спілкуванні на форумі забороняється:
3.1 – Використання мата та матозамінників.
3.2 – Образи учасників у будь-якій формі.
3.3 – Відхід від теми (оффтоп).
3.4 – Використовувати у повідомленнях багато смайлів.
3.5 – Створення повідомлень з закликами і висловлюваннями, що порушують чинне законодавство в Україні (бан без попередження)

Адміністрація трекеру
4. За порядком на форумі стежать модератори, глобальні модератори і адміністратори

Модератори:
4.1 – Здійснюють контроль над окремими розділами. Створювати та редагувати правила свого розділу. Можуть редагувати, видаляти повідомлення, закривати теми в своїх розділах. Мають права виписувати попередження, та закривати доступ на трекер (бан) в своїх розділах.
4.2 – Мають право видаляти/перемістити до смітнику реліз за умови, що він не сидується на протязі зазначеного часу та було викладено рівнозначний реліз, що успішно сидується. Для серіалів - 15 хв., всі інші - 1 доба з моменту викладення.

Глобальні модератори:
4.3 – Мають всі права модераторів у всіх розділах. Допомагають: модераторам у модеруванні розділів, учасникам форуму - у відповідях на питання та вирішенні конфліктних ситуацій.

Адміністратори:
4.4 – Мають виняткові права на трекері.
4.5 – Мають право встановлювати та змінювати правила форуму.
4.6 – Адміністратори залишають за собою право видалити з форуму аккаунт учасника і всі прояви активності, без пояснення причин.

4.7 – При виконанні своїх обов’язків адміністрація трекеру керується правилами трекеру та здоровим глуздом

Обговорення дій адміністрації
5. Обговорення дій адміністрації
5.1 – Категорично забороняється публічне обговорення дій адміністраторів і модераторів форуму. Всі скарги з приводу роботи модераторів направляйте у приватних повідомленнях адміністраторам трекера, або у розділ Скарги на учасників BT-Team. Скарги на дії адміністраторів направляйте у приватних повідомленнях ВолодаРю трекеру.
5.2 – Якщо ви вважаєте, що тема була несправедливо закрита, звернетеся через ЛС до модератора, вкажіть причину, по якій тему потрібно відкрити.

Загальні правила
6. Загальні правила
6.1 – Якщо ви не знаєте як створювати торренти і підтримувати роздачу, то не створюйте тему. Спочатку прочитайте ЧаПи, а також тему про ваш клієнт.
6.2 – Оформлюйте реліз згідно правил розділу, в якому ви його створююте.
6.3 – Якщо в розділі, в якому ви створюєте роздачу, не існує конкретного підфоруму, то в назві теми вказуйте "тег" в квадратних дужках. Наприклад: [music],[arcade] і тд.

На трекері категорично забороняється
7. На трекері категорично забороняється:
7.1 – Використовувати будь які програми для підміни інформації про ваш Upload і Download (бан без попередження). Дані про використання подібних програм журналюються автоматично.
7.2 – Викладати торрент файли, зареєстровані на КПІ Бітторент трекері на інших ресурсах та навпаки.
7.3 – Викладати яку-небудь інформацію, що містить:
Порнографію, відверту еротику, релігійні матеріали;
Матеріали, що містять у собі відомості щодо виготовлення або застосування наркотичних речовин, вибухівки, тощо;
Матеріали, що стосуються релігійних сект, об'єднань, фашистського, антифашистського, націонал-соціалістичного рухів, тощо та несуть пропагандистський характер;
Матеріали, розповсюдження яких заборонено чинним законодавством України; сцени жорстокості або будь-які інші речі, що принижують або ображають інших користувачів (бан без попередження).

7.4 – Повторне викладання релізів, що знаходяться у розділі "заборонені релізи"
7.5 – Розміщення в темах альтернативних посилань на web та ftp ресурси.
7.6 – Викладати релізи з не докачаними або "битими" файлами.


Шахтер Аль-Хиляль смотреть онлайн трансляцию Dubai cup


Украинская Баннерная Сеть




Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:47 Поточна дата:19.01.11.



Project by Se7enSky web studio.



DISCLAIMER - ВНИМАНИЕ - УВАГА
Сайт не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами и мы незамедлительно удалим её. Файлы для обмена на трекере bete.tv предоставлены пользователями сайта, и администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!
Please don't upload copyrighted or illegal files! All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest ©.