This version of the page http://www.ukrinbank.com/index.php?PublicationID=57&Language=ukr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-15. The original page over time could change.
ПАТ Укрінбанк
                                                               
            АТ "Укрінбанк" засновано 24 січня 1989 р.
            Ліцензія НБУ №23 від 10 січня 2002 р.
Корпоративним клієнтамПриватним клієнтамБанкамРегіональна мережаПрес-центрПро нас
    Депозитні продукти
Відсоткові ставки та види депозитів
Калькулятор
Акція "Святковий бонус"

    Банк пропонує


   » Початок / Приватним клієнтам / Депозитні продукти

Депозит (вклад) – грошові кошти у національній або іноземній валюті, передані власником або третьою особою за дорученням і за рахунок власника до банку для зберігання на встановлених договором умовах, з обов’язковим поверненням вкладнику.

Кошти на вкладні (депозитні) рахунки фізичних осіб можуть бути внесені готівкою, перераховані з власного вкладного рахунку чи з поточного рахунку в національній чи іноземній валюті.

АТ "Укрінбанк" залучає грошові кошти в національній та іноземній валюті від фізичних осіб на строкові депозити від 1 до 18 місяців.

Відсотки за депозитними рахунками можуть перераховуватись на поточний рахунок відповідно до умов депозитного договору або зараховуватися на поповнення депозиту.

Для відкриття депозитного рахунку потрібно надати:

  • резидентові – паспорт та копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
  • нерезидентові – паспорт, у разі внесення коштів готівкою - документальне підтвердження джерела походження наявних коштів.

Довідка: прибутки за відсотками по депозитах громадян не оподатковуються до 2005 року.
Вклади приймаються на термін та за процентними ставками, затвердженими рішенням Комітету Управління Активами та Пасивами АТ "Укрінбанк".




       Copyright 2004 © АТ "Укрінбанк"