This version of the page http://www.kontrakt.ua/ua/deposit_operations/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-15. The original page over time could change.
Банк "Контракт" - Депозитні операції

·  Русский  ·  English  ·

·  Головна  ·  Депозити  ·  Кредитування  ·  ЗЕД  ·  РКО  ·

Діаграми фінансової звітності
Карта сайту

Депозитні операції

Існує безліч шляхів, що дозволяють підвищити фінансову ефективність роботи підприємства. Депозити в "Контракті" - зручний і надійний спосіб заощадження та збільшення тимчасово вільних коштів для підприємців.

Розміщуючи вільні кошти в банку "Контракт", ви одержуєте наступні переваги:

  • Стабільний прибуток у вигляді відсотків — до 17,50% у національній валюті;  до 9% в іноземній валюті.
  • Можливість вибору зручних строків розміщення вкладів, у тому числі й короткострокових - від 7 днів.
  • Можливість розміщувати кошти в режимі депозитної лінії – поповнення та зняття до незнижувального залишку при стабільній процентній ставці.
  • Можливість розміщення на одному депозитному рахунку одночасно декількох траншів з різною прибутковістю за допомогою послуги "Строковий депозит". Даний продукт істотно заощаджує ресурси часу для вашої компанії за рахунок відсутності необхідності оформлювати новий пакет документів на кожний з депозитних рахунків.
  •  Можливість скористатися, якщо буде потреба, частиною депозитних коштів, без розірвання депозитного договору — перерахування відсотків здійснюється тільки на суму зняття.

Види депозитів банку "Контракт"  для юридичних осіб і суб'єктів підприємницької діяльності 

Класичний депозит. Відрізняється найбільшою прибутковістю — до 17,50% річних у грн., до 9% річних у доларах США, до 7,25% річних у Євро. Цей депозит максимально задовольняє потреби підприємства в інструментах для акумулювання коштів, одержання постійного доходу та раціонального розміщення тимчасово вільних коштів. Вклад дозволяє розмістити вільні кошти на строк від 3-х до 24-х місяців в національній валюті та в євро або від 2-х тижднів у доларах США; умови виплати відсотків - щомісяця або наприкінці строку.

Строковий депозит. Відрізняється найбільшою прибутковістю — до 17,50% річних у грн., до 9% річних у доларах США, до 7,25% річних у Євро. На одному депозитному рахунку може розміщуватися кілька траншів з різною прибутковістю та строком, що дозволить скоротити трудовитрати по вашому підприємству, тому що немає необхідності оформлювати пакет документів для відкриття додаткових рахунків. Це вклад з можливістю розміщення траншів від 7 днів, з узгодженням прибутковості - залежно від строку та суми розміщення кожного. Умови виплати відсотків - щомісяця, щокварталу, наприкінці строку.

Депозит від  "Контракту":  готовність банку розробити для вас, з урахуванням специфіки вашого бізнесу, індивідуальний продукт, що дозволить оптимізувати управління тимчасово вільними коштами вашого підприємства, структурувати фінансові операції та змусити гроші працювати максимально ефективно.

Депозити для юридичних осіб оформляються в офісі банку за адресою:

м. Київ, вул. Воздвиженська, 58

Вичерпні відповіді на питання щодо депозитів для юридичних осіб ви зможете отримати від заступника начальника відділу по роботі з VIP-клієнтами- 

Вікторії Ружицької. Тел.: +38 044 537 61 38;

e-maіl: client@kontrakt.ua

ДЕПОЗИТИ
до 17,50 % в гривні
до 9,00 % в доларах США
Акціонерним
товариствам:
дематеріалізація
випусків акцій,
послуги зберігача

Новини

14.01.2011

Капітал банку збільшився на 18 млн. грн.

05.01.2011

З 1.01.11 р. змінюється індекс головного офісу банка по вул. Воздвиженській, 58.

Всі новини
Пошук по сайту
 
 

Контакти

Відправити посилання