This version of the page http://www.nak.ua/index.php?id=products&L=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-14. The original page over time could change.
Компанія NAK® : Продукція
про фірму | контакти

Продукція




Силова гідравліка

Наша компанія пропонує найширший вибір компонентів силової гідравліки для індустріальної і мобільної техніки. Асортимент нашої продукції включає: гідронасоси, гідроциліндри, гідроклапани, фільтри і фільтраційні системи, гідроакумулятори, гідророзподільники, системи охолодження масла.




Рукави високого і низького тиску

Один з наших підрозділів  займається виготовленням рукавів високого тиску, будь-якої складності і конфігурації, з комплектуючих таких провідних виробників як: „Parker Hannifin” (США), „Stomil” (Польща), ”Semperit”(Австрія).







Обладнання для армування РВТ

Устаткування для виробництва і ремонту армованих рукавів різних діаметрів а також труб. Маємо широкий вибір станків для порізки, обдирки, станків для пресування РВТ виробництва компанії Uniflex (Німеччина).




Труби та з'єднання

Нове покоління трубних фітингів, які забезпечують герметичне з'єднання в гідравлічних системах високого тиску. Використовуються в тих випадках, коли необхідна надійність, довговічність і простота монтажу.







Вогнестійкі та термостійкі матеріали

Захист рукавів, кабелів і інших виробів від дії надвисоких температур, бризок розплавленого металу і інших агресивних середовищ.




Фільтраційне обладнання

Компанія НАК пропонує фільтри і фільтраційні елементи, для гідравлічних, паливних, хімічних і повітряних систем, які забезпечать високу чистоту робочої рідини.







Гірничовидобувна промисловість

Наша компанія має великий досвід постачань гідравлічних рукавів і фітингів для гірничо-шахтної промисловості. Наша продукція відповідає всім стандартам і вимогам для використання виробів в умовах шахти.




Пневматика NORGREN

Пропонуємо високоякісні комплектуючі виробництва групи Norgren. Висока якість виробництва робить продукцію Norgren найкращим вибором для підприємств в різних галузях економіки.