This version of the page http://www.ukrinbank.com/index.php?PublicationID=358&Language=ukr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-13. The original page over time could change.
ПАТ Укрінбанк
                                                               
            АТ "Укрінбанк" засновано 24 січня 1989 р.
            Ліцензія НБУ №23 від 10 січня 2002 р.
Корпоративним клієнтамПриватним клієнтамБанкамРегіональна мережаПрес-центрПро нас
    Карткові послуги та еквайринг
Еквайринг –прийом карток до сплати
Зарплатні картки
Додаткові послуги
Корпоративні картки

    Банк пропонує


   » Початок / Корпоративним клієнтам / Карткові послуги та еквайринг / Корпоративні картки

Корпоративна платіжна картка стала невід’ємним атрибутом сучасного бізнесмена. Їх використання є свідченням надійності та фінансового благополуччя компанії.

АТ "Укрінбанк" пропонує вашій компанії спеціальні корпоративні картки Visa Business, що оптимально поєднують функції міжнародної платіжної картки бізнес-класу та електронної чекової книжки.

Visa Business — міжнародні платіжні картки систем Visa International, емітовані АТ "Укрінбанк"— кращий засіб безготівкової оплати представницьких, накладних витрат, витрат на відрядження та інших господарських видатків.

Переваги корпоративних карток:

• Замінює чекову книжку компанії на «електронний гаманець», що дозволяє уникнути видачі готівки співробітникам на господарські, представницькі витрати, витрати на відрядження. Вам також непотрібно буде конвертувати кошти при оплаті корпоративних витрат за кордоном (згідно з валютним законодавством).

• Забезпечує цілодобовий доступ до рахунку незалежно від режиму роботи представництв банку.

• Система щомісячних виписок дозволить вашій компанії із максимальною точністю простежити за витратами коштів співробітниками, а також дасть можливість поліпшити аналіз і планування витрат на відрядження та представницьких витрат.

• За допомогою картки можна розрахуватися за товари і послуги у понад 13 мільйонах торгових і сервісних точок по усьому світі, знімати готівку у більш ніж мільйоні банківських установ і 280 тисячах банкоматів (у тому числі в пунктах видачі готівки та банкоматах АТ "Укрінбанк"), швидко і без значних витрат бронювати авіаквитки, автомобілі, номери в готелях у всіх країнах світу, а також користуватися знижками авіакомпаній і торгово-сервісних підприємств.

Додаткові послуги

Для власників корпоративних карток АТ "Укрінбанк" пропонує:

• Керування картковим рахунком за допомогою мобільного банкінгу.

• Встановлення індивідуальних лімітів витрат коштів по картках.

Корпоративні картки випускаються:

1. За заявою компанії для її співробітників, що мають рахунок у АТ "Укрінбанк".

2. Термін дії корпоративних карток 1 рік.

3. Картковий рахунок клієнта може бути відкритий у національній валюті України, доларах США (за умови наявності відкритого розрахункового рахунку у цій валюті у АТ "Укрінбанк").




       Copyright 2004 © АТ "Укрінбанк"