This version of the page http://www.pg.com.ua/fairy.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-09. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Продукція / Продукція домашнього використання / Миючі та чистячі засоби / Fairy




P&G Україна  
Basic info in English

Продукція професійного призначенняПродукція домашнього використання


Інформація про продукцію



Сайти марок



Миючі та чистячі засоби

Dreft
Ariel
Tide
Bonux
ACE
Lenor
Comet
Fairy

Mr. Proper
Gala
DAX

Товари для дітей
Засоби по догляду за шкірою
Засоби жіночої гігієни
Засоби по догляду за волоссям
Засоби по догляду за тілом
Засоби для гоління
Засоби по догляду за ротовою порожниною
Електротовари та прилади для домашнього користування


Знайти на сайті





Миючі та чистячі засоби

Засіб для миття посуду Fairy

Ви втомилися купувати засіб для миття посуду кожні два тижні? Тоді спробуйте Fairy Oxi! Він дає густу і стійку піну, і тому його не треба додавати так часто, як звичайні засоби.

Формула Fairy Oxi містить мільйони мікробульбашок, що проникають у бруд та видаляють його. До того ж, Fairy Oxi має склад, який м'яко діє на руки, допомагаючи зберігти ліпідний шар шкіри. Він не подразнює шкіру рук та повністю змивається водою. А завдяки ароматичним добавкам, що входять до складу Fairy Oxi, миття посуду перетворбюється на задоволення!

Ви, напевно, знаєте, як важко іноді буває відмити жир, особливо в холодній воді. Навіть у найменшій кількості, Fairy Oxi може легко впоратись із жиром, який видалити найскладніше, розчиняючи його у воді і не дозволяючи знову осісти на посуді та руках, завдяки спеціальній запатентованій формулі. Активні компоненти настільки ефективні, що прекрасно розчиняють жир навіть у холодній воді.

Fairy Oxi прекрасно виручає господарок улітку на дачі і в місті при відключенні гарячої води. Навіть якщо немає проточної води, досить розчинити одну чайну ложку (5 мілілітрів) Fairy у 5 літрах води. Після миття посуд досить просто обполоснути, а відмитий жир не осяде знову ні на губці, ні на посуді або стінках ємності для миття.

Посуд з антипригарним покриттям зручний, але вимагає делікатного догляду. Його не можна чистити мочалками, щітками, порошковими миючими засобами або пастами. Fairy прекрасно відмиває посуд зі спеціальним покриттям, не ушкоджуючи його.

Fairy Oxi - це холодний душ для жирного посуду!

Запитання і відповіді:

Чи впливає густота засобу для миття посуду на його ефективність?
Ні. Для досягнення більшої густини в деяких засобах використовуються спеціальні загусники, які жодним чином не впливають на здатність засобу до розщеплення жиру і його економічність. Таким чином, густина не впливає на ефективність засобів для миття посуду.

Як використовувати Fairy під час миття посуду у холодній воді?
Fairy прекрасно виручає господинь влітку на дачі і в місті під час відключення гарячої води. Навіть якщо немає проточної води, достатньо розчинити одну чайну ложку (5 мл) Fairy Oxi у 5 л води. Після миття посуд буде достатньо просто сполоснути, а відмитий жир вже не осяде ні на губці, ні на посуді, ні на стінках ємності для миття.

Чи можна використовувати Fairy для миття посуду зі спеціальним покриттям проти пригоряння?
Посуд з покриттям проти пригоряння є зручним, проте він потребує делікатного догляду. Його не можна чистити грубими губками, щітками, порошковими засобами для чищення чи пастами. Fairy Oxi чудово відмиває посуд зі спеціальним покриттям проти пригоряння, не зашкоджуючи йому.

Чи можна використовувати Fairy у посудомийних і пральних машинах?
Fairy відрізняється підвищеним піноутворенням, тому його не можна використовувати в посудомийних і пральних машинах.

Як можна ще використовувати Fairy?
Fairy Oxi чудово підходить для миття скла і дзеркал. Його можна використовувати навіть для дитячих ігор! Безпечність Fairy Oxi підтверджено чисельними дослідженнями, тому ви можете порадувати своїх дітей, приготувавши за допомогою нього розчин для мильних бульбашок. Додайте в теплу воду кілька крапель Fairy Oxi і трошки гліцерину. Обережно перемішайте, стараючись не збити піни. Ваші діти отримають масу задоволення, пускаючи бульбашки, що переливатимуться веселковими кольорами!

Чи можу я використовувати Fairy для миття рук (чи інших частин тіла)?
Fairy Oxi є безпечним для шкіри і Ви можете застосовувати його для миття рук у той час, коли знаходитесь на кухні. Разом із тим, цей продукт не призначений для особистої гігієни, тому ми не радимо використовувати його для таких цілей постійно, а рекомендуємо придбати спеціальні засоби.

Що станеться, якщо дитина проковтне Fairy?
Ми проводили спеціальні тести, щоб переконатися, що Fairy Oxi є безпечним і в цьому випадку. У такій ситуації ми рекомендуємо людині випити велику кількість води, щоб розчинити засіб. Якщо кількість випитого Fairy Oxi є великою, можуть з'явитися такі симптоми, як діарея чи блювота. Вони повинні завершитися за кілька годин. Якщо симптоми залишаються, ми рекомендуємо звернутися до лікаря.

Що станеться, якщо Fairy потрапить в очі?
Якщо Fairy Oxi потрапить в очі, ми рекомендуємо промити їх проточною водою впродовж 2-3 хвилин. Якщо подразнення не проходить, слід звернутися до лікаря.

Дерматолог / лікар порадив мені при використанні засобу для миття посуду використовувати гумові рукавички. Але у Вас на етикетці написано, що Fairy є безпечним для рук. Чи можна користуватися ним без рукавичок?
Ви повинні дотримуватися поради Вашого лікаря. Якщо у Вас є ушкодження на шкірі чи якесь подразнення, ми рекомендуємо уникати тривалого контакту з будь-якими рідинами для миття посуду.

Наскільки засіб для миття посуду Fairy є безпечним для навколишнього середовища?
Інгредієнти, наявні в Fairy Oxi, є безпечними для навколишнього середовища. Формула Fairy Oxi складається з речовин, що розкладаються біологічно. Крім того, її було ретельно перевірено з точки зору безпеки для навколишнього середовища.

Нагору


© 2010 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту