This version of the page http://www.pg.com.ua/camay.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-09. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Продукція / Продукція домашнього використання / Засоби по догляду за тілом / Camay




P&G Україна  
Basic info in English

Продукція професійного призначенняПродукція домашнього використання


Інформація про продукцію



Сайти марок



Миючі та чистячі засоби
Товари для дітей
Засоби по догляду за шкірою
Засоби жіночої гігієни
Засоби по догляду за волоссям
Засоби по догляду за тілом

Camay

Safeguard
Old Spice
Gillette дезодоранти та антиперспіранти

Засоби для гоління
Засоби по догляду за ротовою порожниною
Електротовари та прилади для домашнього користування


Знайти на сайті





Засоби по догляду за тілом

Camay

Camay - це серія засобів для догляду за шкірою вищої якості, що допомагають зробити кожну жінку ще більш привабливою і упевненою у своїй чарівній жіночості.

Назва "Camay" походить від французького слова Camee - "коштовність". Витончений запах властивий усім засобам догляду за шкірою Camay. Різноманітний вибір ароматів Самау надає кожній жінці можливості підкреслити свою індивідуальність.

Мило Camay у своєму складі має спеціальні компоненти, які, маючи пом'якшуючий та зволожуючий косметичний ефект, допомагають зберегти шкіру ніжною та оксамитовою. Форма мила спеціально розроблена для більш економічного та зручного використання.

Гель для душу Camay з тонкими французськими ароматами робить кожну жінку ще більш привабливою, її чари змушують тріпотіти не одне чоловіче серце. Збалансований рН для гелів для душу Camay м'яко очистить і зволожить шкіру, надаючи їй відчуття гладкості і шовковистості.

Піна для ванни Camay з ароматом духів, натхненних романтикою Парижу, містить у собі унікальне поєднання оксамитової піни та зваблюючих ароматів. Нова формула Camay допомагає зберегти природню вологість шкіри, роблячи її ніжною та шовковистою.

Camay - у тебе закохуються знову!

Нагору


© 2010 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту