This version of the page http://www.pg.com.ua/bonux.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-09. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Продукція / Продукція домашнього використання / Миючі та чистячі засоби / Bonux




P&G Україна  
Basic info in English

Продукція професійного призначенняПродукція домашнього використання


Інформація про продукцію



Сайти марок



Миючі та чистячі засоби

Dreft
Ariel
Tide
Bonux

ACE
Lenor
Comet
Fairy
Mr. Proper
Gala
DAX

Товари для дітей
Засоби по догляду за шкірою
Засоби жіночої гігієни
Засоби по догляду за волоссям
Засоби по догляду за тілом
Засоби для гоління
Засоби по догляду за ротовою порожниною
Електротовари та прилади для домашнього користування


Знайти на сайті





Миючі та чистячі засоби

Bonux

Вперше на українському ринку пральний порошок Bonux з'явився у 1998 році. Своєї високої якості Bonux досягає завдяки постійному вдосконаленню. У грудні 1999 року компанією Procter & Gamble випущено на ринок Bonux Лимон - якісний та недорогий пральний порошок зі свіжим запахом лимону. А з середини березня 2000 року в продажу з'явився Bonux Морозна Свіжість. Вдосконалені порошки Bonux забезпечують краще відпирання, відбілювання і неперевершену свіжість білизни, чим назавжди здобули прихильність господарок. В січні 2004 року з'явився новий Bonux "Лугова Свіжість" з ароматом квітучих трав. Наприкінці 2003 року з'явився новий Bonux "Свіжий Колір". З Bonux "Свіжий Колір" не потрібно замислюватися, що важливіше: бруд випрати чи колір зберегти. Bonux "Свіжий Колір" відмінно пере та допомагає зберегти яскравість кольорів, а також надає білизні свіжості.

До складу прального порошка Bonux входять компоненти, завдяки яким белизна після прання стає чистою та свіжою. Так, наприклад, в Bonux є декілька типів поверхньо-активних речовин, які відповідають за видалення загальних та жирних забруднень. Силікати надійно захищають поверхню тканини та механізми пральної машини під час прання, а ензими видаляють складні плями, які не виводяться звичайними порошками - кров, молоко, шоколад, жовток та інші. До складу порошка Bonux також входять спеціальні відбілювачі - фотовідбілювач та оптичний. Завдяки їхній дії тканина не тільки вражає білосніжністю, але й зберігаються яскраві, натуральні кольори тканин.

Ми пропонуємо такий асортимент порошку Bonux:

Bonux Морозна Свіжість для ручного прання випускається в картонній пачці вагою 450 г та поліетиленовій упаковці вагою 900 г. Bonux Лимон для ручного прання випускається в картонній пачці вагою 450 г та поліетиленовій упаковці вагою 900 г.

Bonux Морозна Свіжість Автомат для прання в автоматичній пральній машині випускається в картонній пачці вагою 450 г та поліетиленовій упаковці вагою 1,5 кг. Bonux Лимон Автомат для прання в автоматичній пральній машині випускається в картонній пачці вагою 450 г.

Bonux "Лугова Свіжість" для ручного прання випускається в картонній пачці вагою 450 г та для прання в автоматичній пральній машині випускається в картонній пачці вагою 450 г. Bonux "Свіжий Колір" для ручного та автоматичного прання випускається в картонній пачці вагою 450 г.

Нагору


© 2010 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту