This version of the page http://www.pg.com.ua/action_ariel_lenor_lcd_tv.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-09. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Новини компанії / Офіційні правила та умови акції «Ariel + Lenor: отримай шанс отримати LCD-телевізор»




P&G Україна  
Basic info in English



Інформація про продукцію



Сайти марок


Знайти на сайті




Новини

Офіційні правила та умови акції «Ariel + Lenor: отримай шанс отримати LCD-телевізор» (надалі – «Правила»)

1. Організатор / Виконавець Акції, територія і строк (термін) проведення Акції.

1.1. Організатором акції «Ariel + Lenor: отримай шанс отримати LCD-телевізор» (надалі – «Акція») є ТОВ «Проктер енд Гембл Трейдінг Україна», код за ЄДРПОУ 35251089 (надалі – «Організатор»). Місцезнаходження Організатора: 04070, Україна, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 5/13, літ. А. Телефон: 0-800 505-000

1.2. За замовленням Організатора Акція проводиться такими виконавцями (надалі – «Виконавці»):

  1. ПП «Промо Сервіс» (надалі – «Виконавець 1»). Код за ЄДРПОУ 36738796. Місцезнаходження Виконавця 1: м. Львів, вул. Шевченка, 335. Телефон: (0322) 42 21 93
  2. ТОВ «СУДІС» (надалі – «Виконавець 2»). Код за ЄДРПОУ 36458382. Місцезнаходження Виконавця 2: м. Харків, пров. Новожанівський, 11. Телефон: (057) 735-26-12
  3. ДП «Пальміра» (надалі – «Виконавець 3»). Код за ЄДРПОУ 25422297. Місцезнаходження Виконавця 3: м. Одеса, вул. В.Арнаутська, 26. Телефон: (0482) 346-346
  4. ТОВ «ПРОДАКТ ПРОМОУШЕН» (надалі – «Виконавець 4»). Код за ЄДРПОУ 33972157. Місцезнаходження Виконавця 4: м. Дніпропетровськ, вул. Саранська, буд. 95. Телефон: (056) 374 36 84

Виконавці мають право залучати до проведення окремих частин Акції третіх осіб.

1.3. Акція проводиться на всій території України (надалі – «Територія проведення») відповідно до переліку місць проведення Акції, що наведений у Додатку 1 до цих Правил (надалі – Місця проведення Акції), а також на сайті www.pg.com.ua.

1.4. Акція проводиться з «1» серпня 2010 року до «31» серпня 2010 року включно (надалі – «Строк проведення Акції», або «Тривалість Акції», або «Період проведення Акції»).

2. Участь у Акції.

2.1. Учасниками Акції можуть бути будь-які особи, що є громадянами України і проживають на території України та досягли повноліття (18 років). Не визнаються учасниками Акції і не мають права брати в ній участь працівники Організатора / Виконавців Акції і будь-яких інших компаній, які беруть участь в підготовці та проведенні Акції, та їхні близькі родичі (чоловік / дружина, діти, брати / сестри, батьки), неповнолітні.

2.2. Отримати статус учасника Акції зацікавлена особа може наступним чином:

2.2.1. придбати в Період проведення Акції в торгових точках на відкритому ринку, що входить до переліку Місць проведення Акції продукцію під торговими знаками Ariel та Lenor одночасно (далі - Акційна продукція) на загальну суму не менше 119 гривень, отримати від продавців ідентифікаційний купон, що підтверджує придбання в торгових точках Акційної продукції;

2.2.2. придбати в Період проведення Акції в магазинах, що входить до переліку Місць проведення Акції Акційну продукцію на загальну суму не менше 119 гривень і зберегти касовий (фіскальний) чек, що підтверджує придбання Акційної продукції..

3. Умови отримання одного з 250 телевізорів обо одного з 62250 інших заохочень (30 000 сумок з логотипом Ariel та 32 250 пачок прального порошку Ariel Color 450г. ).

3.1. Скористатися своїм правом на отримання заохочення учасник Акціі може наступним чином: протягом Періоду проведення Акції звернутися до промоутерів в Місцях проведення Акції та пред’явити ідентифікаційний купон, визначений в п.2.2.1. даних Правил, або фіскальний чек, визначений в п.2.2.2. даних Правил, після чого учасник Акції обмінює ідентифікаційний купон визначений в п.2.2.1. даних Правил, або фіскальний чек, визначений в п.2.2.2. даних Правил, на акційну скретч-картку, яка надає право на придбання вказаного на ній одного з гарантованих заохочень, перелік яких визначений в п.4.1. даних Правил, за 0,01 грн. Кожна скретч-картка підтверджує право на отримання заохочення, зазначеного на ній. Заохочення, окрім головного заохочення Акції, вказаного в п.п.3 п. 4.1. даних Правил, учасник Акції отримує одразу від промоутера.

3.2 Учасник Акції, який здобув право на отримання головного заохочення Акції, вказаного в п.п.3 п. 4.1. даних Правил, протягом 3-х (трьох) календарних днів повинен подзвонити за одним із вказаних на скретч-картці телефонів, щоб зв’язатися з Виконавцем (№ 1, №2, №3 або № 4 залежно від регіону проживання учасника Акції) та надіслати на адресу Виконавця:

  • ідентифікаційний купон, визначений в п.2.2.1. даних Правил, або фіскальний чек, визначений в п.2.2.2. даних Правил, що підтверджує факт здійснення покупки Акційної продукції в Період проведення Акції;
  • скретч-картку, яка містить інформацію про виграш головного подарунку Акції, для підтвердження факту виграшу;
  • копію паспорта (сторінки з фото, з відомостями про те, ким паспорт виданий і сторінка з реєстрацією);
  • довідку про видачу ІІН (індивідуального ідентифікаційного номера);
  • надати свою контактну інформацію (телефон і адресу проживання, за якою можна доставити приз);

Усі умови, викладені в даному пункті, необхідно виконати протягом Періоду проведення Акції (до 31 серпня 2010 року).

3.3 Виконавець Акції (№ 1, №2, №3 або № 4 залежно від регіону проживання учасника Акції) зобов’язується доставити головне заохочення учаснику Акції, що має право на його отримання, на вказану учасником Акції адресу не пізніше 15 вересня 2010 року, за умови вчасного подання у повному обсязі учасником Акції всіх необхідних документів та підтверджень права на виграш, що визначені в п.3.2. даних Правил.

3.4. Ідентифікаційні купони або фіскальні чеки, визначені в п.2.2.1., 2.2.2. даних Правил, які будуть пред’явлені після закінчення Періоду проведення Акції, до участі в Акції не приймаються.

4. Фонд Акції - 250 телевізорів та інших 62250 заохочень (30 000 сумок з логотипом Ariel та 32 250 пачок прального порошку Ariel Color 450г.) .

4.1. Акційна скретч-картка підтверджує право на отримання за 0.01 грн одного з наступних заохочень:
1) сумки для покупок;
2) пральний порошок Ariel Color 450г. головного подарунка Акції – LCD-телевізора.

4.2. Опис головного подарунка: LCD-телевізор Samsung, довжина діагоналі екрана – 32 дюйми.

4.3. Організатор Акції залишає за собою право збільшити загальний Фонд заохочень Акції, що складає 250 телевізорів та 62250 заохочень (сумки з логотипом Ariel та рушники з логотипом Lenor), або включити в Акцію інші заохочення, не передбачені цими Правилами, або підвищити вартість наявних заохочень.

4.4. Зовнішній вигляд подарунків може незначно відрізнятися від зображення на рекламних матеріалах Акції.

4.5. Заміна подарунків грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом не допускається. Подарунки обміну та поверненню не підлягають.

4.6. Оподаткування доходу, що отримує учасник Акції, який одержав заохочення, здійснюється відповідно до чинного законодавства України. Виконавці Акції проводить нарахування та сплату податку з доходів фізичних осіб – учасників Акції, які отримали заохочення, та направляє інформацію про отримання учасниками Акції заохочення, нарахування та сплату податку до відповідних податкових органів. Надалі Організатор / Виконавці Акції не несуть відповідальності щодо зобов’язань учасників Акції, які отримали заохочення, що стосуються сплати податку з доходів фізичних осіб.

4.7. Неухильне дотримання всіх умов цих Правил є необхідною умовою отримання подарунків Акції. Невиконання всіх передбачених цими Правилами дій позбавляє відповідного переможця Акції права на одержання подарунків. За цих умов такий учасник Акції вважається таким, який відмовився від отримання Заохочення та не має права на одержання від Організатора / Виконавців Акції будь-якої компенсації.

5. Обмеження.

5.1. Заміна заохочення грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом не допускається. Заохочення обміну та поверненню не підлягають.

5.2. Організатор / Виконавці Акції не несе жодної відповідальності за достовірність інформації, наданої учасниками Акції, в т.ч. інформації щодо контактів з ними, якщо надання такої інформації передбачено цими Правилами. Якщо учасник Акції, який визначений переможцем Акції та має право на отримання заохочення, з будь-яких причин, що не залежать від Організатора / Виконавця Акції (в т.ч. якщо номер телефону або інша інформація про Учасника була змінена чи була вказана неправильно та / або нерозбірливо та ін.), не має можливості отримати заохочення, такий учасник Акції не має права на отримання жодних додаткових заохочень, компенсацій або інших виплат від Організатора / Виконавців Акції.

5.3. Організатор Акції не бере на себе відповідальності за будь-які суперечки щодо заохочень. Організатор Акції не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб учасниками Акції і прав на одержання заохочень. Організатор Акції не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

5.4. Організатор Акції не несе відповідальності в разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійне лихо, пожежа, повінь, будь-які військові дії, блокада, суттєві зміни у законодавстві, що діють на території проведення Акції, інші неконтрольовані з боку Організатора / Виконавців Акції обставини.

6. Надання інформації.

6.1. Для отримання головного заохочення в рамках цієї Акції учасник Акції має надати Організаторові / Виконавцеві інформацію (в т.ч. особисту інформацію), визначену цими Правилами.

6.2. Цю інформацію може бути змінено учасником протягом всього строку проведення Акції шляхом інформування Виконавця Акції.

6.3 Беручи участь в Акції, кожен учасник тим самим підтверджує свою згоду на безкоштовне використання наданої інформації Організатором / Виконавцем Акції з маркетинговою та / чи будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема на безплатне використання його імені, прізвища, зображень, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною / маркетинговою метою, в т.ч. право публікації (в т.ч. його імені і зображення на фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв'ю у ЗМІ, у разі отримання заохочення, а також для надсилання інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором / Виконавцем Акції та / або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди також розглядається в розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного кодексу України.

7. Порядок і спосіб інформування про умови Акції.

7.1. Інформування про Правила та умови Акції здійснюється за допомогою:
- анонсування Акції та розміщення офіційних Правил і умов Акції в журналі "Сериал" № 33 від 11 серпня 2010 року;
- розміщення скороченої інформації про Акцію на рекламних матеріалах, що розповсюджуватимуться в місцях проведення Акції;
- умови Акції на сайті www.pg.com.ua.

7.2. Ці Правила та умови можуть бути змінені та / або доповнені Організатором Акції протягом всього строку проведення Акції. Зміна та / або доповнення цих Правил та умов Акції можливі у разі їх затвердження Організатором Акції та їх оприлюднення в порядку, визначеному для інформування про Правила та умови Акції. Такі зміни і доповнення набувають чинності з моменту опублікування, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами / доповненнями до цих Правил та умов.

8. Інші умови.

8.1. У разі виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих Правил, і / або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог чинного законодавства України. При цьому рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.

8.2. Беручи участь в Акції, тим самим учасник Акції підтверджує факт ознайомлення з даними Правилами Акції і свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення учасником Акції цих Правил або відмова учасника Акції від належного виконання цих Правил (в т.ч. механізму, порядку та строків проведення Акції та / або отримання Заохочення та ін.) вважається відмовою учасника від участі в Акції та отримання заохочень, при цьому така особа не має права на одержання від Організатора / Виконавця Акції будь-якої компенсації.

8.3. Ця Акція дійсна лише для роздрібних покупців.

Додаток № 1 до Офіційних правил та умов акції «Ariel + Lenor: отримай шанс отримати LCD-телевізор»

Назва магазину/торгової точкиМістоАдреса магазину/торгової точки
АбсолютАлчевськвул. Чапаєва
ЛотосБердянськвул. Дюміна, 48
Ринок "Піщаний" Біла Церква вул. Піщана, 5а, р-к "Піщаний"
ФорумБроваривул. Красовського, 25/1
EKOБуча
ГрошВінницявул. Чехова, 23
ГрошВінницявул. Леніна, 15
Шик і БлискВінницяKozickogo Chelentano
Шик і БлискВінницявул. Фрунзе, 18
Велес 7Дніпродзержинськвул. Алтайська, 7
Велес 6Дніпродзержинськпросп. Ювілейний, 56
Велес 5Дніпродзержинськпросп. Миру, 17
Велес 8Дніпродзержинськб-р Незалежності, 7а
Велес 9Дніпродзержинськпросп. Металургів, 72
Велес 3Дніпродзержинськвул. Конституції, 10а
SparДніпропетровськвул. Братів Трофимових, 38
SparДніпропетровськвул. Робоча, 67
SparДніпропетровськвул. Запорізьке шосе, 42
SparДніпропетровськвул. 20 років Перемоги, 43д
SparДніпропетровськвул. Калинова, 9а
Вавілон (Рейнфорд)Дніпропетровськвул. М. Кюрі, 5
Вавілон (Рейнфорд)Дніпропетровськвул. Малиновського, 14а
Вавілон (Рейнфорд)Дніпропетровсьб-р Слави, 5
Вавілон (Рейнфорд)Дніпропетровськвул. Тополина, 1а
ЕпіцентрДніпропетровськвул. Бабенко, 25
БіллаДніпропетровськвул. Комунарівська, 8
БіллаДніпропетровськвул. Героїв, 2
ВарусДніпропетровськвул. Панікахи, 15 (ТК TERRA)
ВарусДніпропетровськвул. Глінки, 2, ТЦ "Мост-Сіті"
ВарусДніпропетровськвул. Героїв Сталінграда, 118 (ТК TERRA)
ВарусДніпропетровськвул. Тітова, 36 (ТРК Appolo)
ВарусДніпропетровськпросп. Гагаріна, 8а
ATBДніпропетровськпросп. Петровського, 51д
ATBДніпропетровськвул. Робоча, 158
ATBДніпропетровськДонецьке шосе, 8
ATBДніпропетровськвул. Метробудівна, 12
ATBДніпропетровськпросп. Кірова, 7
ATBДніпропетровськпл. Петровського, 5
ATBДніпропетровськпросп. Героїв, 37б
ATBДніпропетровськвул. Тітова, 29б
ATBДніпропетровськпросп. Гагаріна, 8г
ATBДніпропетровськвул. Комунарівська, 20
ATBДніпропетровськж/м Тополя-3, б. 1
ATBДніпропетровськж/м Придніпровськ, вул. 20 років Перемоги, 29
ATBДніпропетровськвул. Казакевича, 5
ATBДніпропетровськвул. Калинова, 87
ATBДніпропетровськж/м Західний, вул. Будьоного, 31
ATBДніпропетровськпросп. Героїв Сталінграда, 8
ATBДніпропетровськб-р Слави, 17а/20
ATBДніпропетровськсмт Ювілейний, вул. Совхозна, 46а
ATBДніпропетровськвул. Янтарна, 75
ATBДніпропетровськвул. Коробова, 1а
ATBДніпропетровськж/м Придніпровськ, вул. Роторна, 21
EvаДніпропетровськвул. Миронова, 4
EvаДніпропетровськвул. Курчатова, 4
EvаДніпропетровськвул. Пастера, 10
EvаДніпропетровськб-р Славы, 5a
EvаДніпропетровськпросп. Карла Маркса, 56
EvаДніпропетровськвул. Робоча, 77
EvаДніпропетровськвул. Шмідта, 2
EvаДніпропетровськпросп. Пушкіна, 25-27
ОбжораДонецькпросп. Ленінський, 6
ОбжораДонецькб-р Шевченка, 8
ОбжораДонецьквул. Артема, 13
ОбжораДонецькДонський, 9
ОбжораДонецькм-н Мирний
Сушко ринок "Сокіл"Донецькм-н Текстильщик
ЕпіцентрДонецькМакіївка, 250-річчя Донбасу, 74
Біла ВоронаДонецькпросп. Панфілова, 67
Біла ВоронаДонецьквул. Петровського, 136б
Біла ВоронаДонецьквул. Артема, 288
Біла ВоронаДонецьквул. Челюскінців, 123
ВарусДонецьквул. Артема, 130, ТРК "Сіті-Центр"
ATBДонецьквул. Терешкової, 1а
EvаДонецьквул. Університетська, 8
EvаДонецькперехід на перетині вулиць Артема і Шевченка
EvаДонецькВокзальна площа (біля к-ру "Світло")
EvаДонецьквул. Ляшенка, 1
АбсолютДружківкавул. Космонавтів
OldyЖитомирвул. Вітрука, 9
Торговий дімЖитомирвул. Київська, 120а
EKOЖитомирвул. Мала Бердичівська, 2
БіллаЖитомирпросп. Миру, 15
ЛотосЗапоріжжявул. Запорізька, 12
ЛотосЗапоріжжявул. Ладозька, 38
ЛотосЗапоріжжяпросп. Леніна, 147
ПП "Бурба"Запоріжжявул. Ладозька, 28
ПП "Яланська"Запоріжжявул. 40 років Радянської України, критий ринок
ЕпіцентрЗапоріжжявул. Запорізька, 1в
БіллаЗапоріжжявул. Яценка, 2
EvаЗапоріжжяпросп. Леніна, 218
EvаЗапоріжжяпросп. Леніна, 167
EvаЗапоріжжяпросп. Леніна, 190
EvаЗапоріжжявул. Анголенка, 11
EvаЗапоріжжявул. Перспективна, 6
EvаЗапоріжжявул. Чарівна,127
ВелесІвано-Франківськвул. Вовчинецька, 22
Гостинний дімКалушвул. Звонарська
Solnyshko, СафоноваКам'янець-Подільськийпросп. Грушевського, 25, ринок
ПП "Борисенко" Карлівка
МегамаркетКиїв
ЕпіцентрКиїввул. Берковецька, 6а
ЕпіцентрКиїввул. Братиславська, 11
ЕпіцентрКиївпросп. Григоренка, 40
ЕпіцентрКиїввул. Велика Окружна, 1б
NovusКиїв"Дрім Таун", просп. Оболонський, 1б
Din-DinКиїввул. Мишуги, 3
ЄвропейськийКиїввул. Центральна, 12
КонтинентКиїввул. Якуба Коласа, 10
БімаркетКиїввул. Лебедєва-Кумача
КрайКиївТЦ «Магелан», вул. Велика Окружна
EKOКиїв
ОболоньКиїввул. Героїв Дніпра
ринок "Дніпро"Київб-р Кольцова, 12, ринок "Дніпро"
БіллаКиїввул. Гришка, 3
БіллаКиїввул. Маяковського, 85
БіллаКиїввул. Петропавлівська, 2
Біла ВоронаКиївпросп. Мінський, 4а
Біла ВоронаКиїввул. М. Раскової, 1г
Біла ВоронаКиїввул. Героїв Дніпра, кінцева 4-го трамвая
Біла ВоронаКиїввул. Урицького, 39
Біла ВоронаКиїввул. Тимошенка, 13а
Біла ВоронаКиїввул. Білоруська, 30
EvаКиїввул. Бажана, 3
EvаКиїввул. Здолбунівська, 7
EvаКиїввул. Підлісна, 1
EvаКиїввул. Р. Окіпної, 3б
EvаКиїввул. Луначарського, 24
ФоззіКиїввул. Промислова, 5
ФоззіКиїввул. Броварська, 2а
VAVILON (Rainford)Київвул. Дніпровська набережна, 33
VAVILON (Rainford)Київпросп. Академіка Корольова, 11
VAVILON (Rainford)Київвул. Борщагівська, 154
ATBКіровоградвул. Пашутіна, 69в
ATBКіровоградвул. Жовтневої революції, 35а
ATBКіровоградпросп. Правди, 9а
OMКіровоградвул. Карла Маркса
СтандартКраматорськвул. Дворцова
Астрая Кременчуквул. Київська, 63
ПП Lyulina Кременчуквул. 50 років Жовтня, 18а
SparКривий Рігвул. Лермонтовська, 25
СПД Костенко К.В.Кривий Рігпросп. Гагаріна
ATBКривий Рігвул. Косіора, 98
ATBКривий Рігвул. Кириленка, 17
ATBКривий Рігвул. Погребняка, 18
АбсолютЛуганськкв. Сонячний
АбсолютЛуганськкв. Зарічний
АбсолютЛуганськвул. Коцюбинського
Росія Луганськвул. 16-та лінія
Центральний ринокЛуганськ
ЕпіцентрЛуганськвул. Линьова, 124
Там-ТамЛуцькпросп. Соборності, 43
Наш КрайЛуцьквул. Ковельська, 40
АрсенЛьвіввул. Червоної калини, 60, вул. Чорновола, 93, вул. Патона
ЕпіцентрЛьвіввул. Городоцька
РукавичкаЛьвіввул. Луганська, 6
Біла ВоронаЛьвіввул. Валова, 4
Біла ВоронаЛьвіввул. Червоної калини, 109
Біла ВоронаЛьвіввул. Городоцька, 67
Біла ВоронаЛьвіввул.Володимира Великого, 26
Біла ВоронаЛьвіввул. Городоцька, 179
ОбжораМакіївкавул. Леніна, 140а
МахсмаМаріупольпросп. Металургів, 64, "У Лари"
ОбжораМаріупольвул. Леніна
ЛисенкоМаріупольпросп. Металургів, 64, М. Мускул
БіллаМаріупольвул. Митрополитська, 59/51
Біла ВоронаМаріупольвул. Курчатова, 37
Біла ВоронаМаріупольпросп. Перемоги, 98
Біла ВоронаМаріупольпросп. Перемоги, 47а
Біла ВоронаМаріупольпросп. Леніна, 108
Біла ВоронаМаріупольвул. 50 років СРСР, 61
Біла ВоронаМаріупольвул. Маміна-Сибіряка, 35
Біла ВоронаМаріупольпросп. Перемоги, 97а
Біла ВоронаМаріупольпросп. Леніна, 45
Біла ВоронаМаріупольпросп. Металургів, 64
Біла ВоронаМаріупольпросп. Металургів, 182
Біла ВоронаМаріупольвул. Сичова, 1
Біла ВоронаМаріупольвул. Азовстальська, 76
Біла ВоронаМаріупольвул. Латишева, 25
Біла ВоронаМаріупольвул. Казанцева, 26
Біла ВоронаМаріупольвул. Урицького, 63а
Біла ВоронаМаріупольб-р Шевченка, 315
Біла ВоронаМаріупольпросп. Нахімова, 31/33
ЛотосМелітопольвул. 50-річчя Перемоги, 31
ПП "Андрющенко" Миргородвул. Заводська, 12
БарваМукачевевул. Матросова, 19
Південний БугМиколаївпросп. Леніна, 259
Stella TradeМиколаївпросп. Жовтневий, 301, вул. Миру, 11
ВарусМиколаїввул. Шевченка, 223
ТавріяОдесавул. Гастело, 50
ТавріяОдесавул. Люстдорфська дорога, 120
ТавріяОдесапросп. Академіка Глушка, 29a
VitОдесапросп. Добровольського, 130/5
VitОдесапросп. Маршала Жукова, 65a
ПривозОдеса
БіллаОдесапросп. Добровольського, 122/1
БіллаОдесавул. Академіка Корольова, 15
Біла ВоронаОдесавул. Академіка Корольова, 76/1
Біла ВоронаОдесавул. Армійська, 6
Біла ВоронаОдесавул. Бочарова, 43
Біла ВоронаОдесавул. Фонтанська дорога, 43
Біла ВоронаОдесавул. Космонавтів, 38
Біла ВоронаОдесавул. Преображенська, 85
Біла ВоронаОдесавул. Генуезька, 20
Біла ВоронаОдесавул. Люстдорфська дорога, 50
Біла ВоронаОдесавул. Канатна, 102
ФоззіОдесавул. Середня, 83а
Сфера Павлоградвул. Степного фронту, 15
Сфера Павлоградвул. Шевченка, 126-128
Солонець АнтаПервомайськвул. Горького, 2а
Солонець АнтаПервомайськвул. Гагаріна, 39а
ПП "Порада"Решетилівкавул. Гоголя, 25
NovusРівневул. Гагаріна
ФоззіРовневул. Курчатова, 9
Novus HFSСевастопольвул. Вакуленчука, 10
АбсолютСєвєродонецькпросп. Гвардійський
Чистий дім Сімферопольвул. Київська, Куйбишевський OM
Чистий дімСімферопольвул. Козлова, 11
ВізаСімферопольвул. Київська
АбсолютСтахановвул. 50 років Жовтня
ПП "Галаєв"Сумивул. Засумська, 1, ЦР
ПП "Максеменко" Сумим. Ромни, вул. Соборна, 25, маг. "Престиж"
Sfera MaykТернівкавул. Харківська, 5
ТД "Універсальний"Тернопільвул. Злуки, 25
Центральний ринокТернопільвул. Живова, 9
Чистий дімФеодосіявул. Кримська
Кримський Феодосіявул. Кримська
МосковськаХарківр-к "Європа"
ГураХарківр-к "Центральний"
Іванов Харківр-к ХТЗ
Рост Харківвул. Клочковська, 63
Клас Харківпросп. Тракторобудівників, 86
Блиск Харківвул. Полтавський шлях, 146/2
ТаргетХарківпросп. Московський, 257
БіллаХарківвул. Клочковська, 9
БіллаХарківвул. 23 Серпня, 33а
ВарусХарківпросп. Тракторобудівників, 59/56
ATBХарківпл. Привокзальна, 2
ATBХарківпросп. Маршала Жукова, 4б
ФоззіХарківвул. Героїв праці, 9 
Північний НікаХерсонпросп. 200 років Херсона
ЦР "Ніка"Херсонвул. Бєлінського
ЕпіцентрХмельницькийвул. Зарічанська, 11/4
Прем'єрЧеркасивул. Сумгаїтська
Прем'єрЧеркасивул. Добровольського
ЄвротекЧернігів Херсона
Горбенко Чернігіввул. Щорса, 42
ринок "Калинівський"Чернівцівул. Калинівська, 103, МТК "Калинівський ринок"
Alfa + (Лобай)Шепетівкавул. Залізнодорожна, 93
ринок "Комсомольський"Ялтавул. Московська

Час роботи промоутерів *
П'ятниця – з 14-00 до 19-00, субота і неділя – з 12-00 до 17-00

* Час роботи промоутерів може змінюватись відповідно до роботи кожного окремого магазину/торгової точки.

Нагору  |  До списку всіх новин


© 2010 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту