This version of the page http://www.unilever.ua/brands/eating/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-08. The original page over time could change.
Харчування | Unilever
Наші бренди
  • Продукти харчування (бренди)
  • Краса та гігієна
  • Побутова хімія (бренди)
  • Unilever Foodsolutions
  • Особистий догляд (бренди)
  • Здоровий спосіб життя
  • Домашнє господарство
  • Харчування
  • Харчування
    • Статті

Харчування

Ми прийняли політики і процедури, направлені на постійне забезпечення відповідальної поведінки нашої компанії щодо питань здоров'я і харчування.

Відповідальна поведінка

Мільйони людей по всьому світу із задоволення споживають продукти харчування і напої нашої компанії. Тому, інгредієнти, які ми використовуємо, композиції цих інгредієнтів, а також те, як ми рекламуємо нашу продукцію і проводимо її маркетинг, може мати помітний вплив на самопочуття людей по всій земній кулі.

Ми прагнемо діяти відповідально і дотримуємося строгої політики в області харчування. Ми також виробили зважений підхід до здоров'я і харчування. Даний підхід включає наступні пункти:

-популяризація добре збалансованої дієти, заснованої на оптимальному співвідношенні білків, вуглеводів, жирів, вітамінів і мінералів;

-розробка продукції з пониженим вмістом жирів, цукру, низькокалорійної продукції, а також нових продуктів «для активного життя»;

-відповідальний маркетинг наших продуктів харчування і напоїв, допомога в скороченні надмірного споживання;

-роз'яснення споживачам інформації про харчову цінність нашої продукції;

-при створенні нової продукції повинен враховуватися той факт, що люди споживатимуть тільки ті продукти харчування, які їм подобаються;

-отримання аргументованих підтверджень істинності інформації, яку ми поширюємо;

-здійснення значного внеску в дослідження взаємозв'язку між харчуванням і здоров'ям, таких як вплив «хороших жирів», фруктів і овочів, а також вітамінів і мінералів.

Чітка інформаційна політика

Ми також розробили комплекс принципів маркетингу, направлених на забезпечення розповсюдження «чесної, належної і правдивої» інформації, включаючи спеціальні принципи, пов'язані з рекламою продукції для дітей.

Крім виключення будь-яких заяв, пов'язаних з нашими маркетинговими заходами, які можуть створити відчуття нашої терпимості до надмірного споживання, ми також забороняємо використання будь-якої інформації, яка заважає популяризації здорового і збалансованого харчування, а також здорового способу життя або ж створює невірне уявлення про легкі закуски («снекі»), як про повноцінне харчування. Ми також наводитимемо наукові факти, підтверджуючі будь-яку інформацію про продукти харчування Unilever, представлену в рамках наших маркетингових заходів.

Відповідно до наших принципів маркетингу продукції для дітей, ми не використовуємо в рекламі нашої продукції інформацію, що вводить в оману, інформацію, що підриває авторитет батьків, або направлену на те, щоб дитина випрошувала той або інший товар у батьків, не створюємо враження, що пропозиція товару обмежена певними термінами або що цей товар більше не пропонуватиметься за такою (вигідною) ціною, ми проти нездорового харчування, ми також не приховуємо за допомогою рекламних прийомів суті інформації, що представляється.

Більше того, окрім розробки міжнародних кодексів саморегулювання для всіх видів маркетингу і реклами, нещодавно, ми добровільно погодилися обмежити кількість платних каналів, використовуваних для розповсюдження маркетингової (рекламної) інформації (за винятком упаковки), основною аудиторією якої є діти, що не досягли шестирічного віку.

Ми переконані, що за допомогою впровадження цих принципів, ми не тільки діємо належним чином, але, за допомогою добровільних дій по саморегулюванню, ми також робимо попереджуючі кроки, а не реагуємо на вже виниклі проблеми.