This version of the page http://www.pg.com.ua/pantene.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-08. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Продукція / Продукція домашнього використання / Засоби по догляду за волоссям / Pantene Pro-V




P&G Україна  
Basic info in English

Продукція професійного призначенняПродукція домашнього використання


Інформація про продукцію



Сайти марок



Миючі та чистячі засоби
Товари для дітей
Засоби по догляду за шкірою
Засоби жіночої гігієни
Засоби по догляду за волоссям

Pantene Pro-V

Head & Shoulders
Clairol Herbal Essences
Shamtu
Wella
Londa
Shandy

Засоби по догляду за тілом
Засоби для гоління
Засоби по догляду за ротовою порожниною
Електротовари та прилади для домашнього користування


Знайти на сайті





Засоби по догляду за волоссям

Pantene Pro-V


Торгова марка Pantene Pro-V - один з світових лідерів ринку засобів по догляду за волоссям. Він по праву вважається експертом в області здоров'я та краси волосся. Адже Pantene знає - лише здорове волосся може бути по справжньому привабливим.

Однак сильне та міцне волосся від природи дістається далеко не кожній людині. Тому Pantene надає можливість переборювати цю несправедливість.

Оновлена колекція Pantene робить Ваше волосся в 3 рази сильнішим вже після першого тиждня використання та надає Вам можливість сяяти!

І все це завдяки унікальній формулі Pantene Pro-V, що включає Tri-Amino + Pro-V комплекс. В його склад входять про-вітаміни та аміно-кислоти, що є важливими елементами структури волосся.

Формула Pantene Pro-V з Tri-Amino + Pro-V комплексом:

  • швидко проникає в волосся,
  • живить його зсередини,
  • допомагає захистити від шкідливих зовнішніх факторів.

Сильне волосся - ось, що надає тобі підставу сяяти з дня у день!

Як і раніше, Pantene Pro-V пропонує широкий спектр різноманітних продуктів, забезпечуючи бажані результати: від гладенького як шовк волосся до грайливих кучерів. В колекції Pantene Ви знайдете всі сучасні форми засобів для догляду за волоссям. Від шампунів та бальзамів-ополіскувачів до надзвичайно унікальних захисних кремів з ефектом легкого стайлінгу. А також всі види засобів для укладки від Pantene Стайлінг для пружної та природньої фіксації вашої зачіски.


Нагору


© 2010 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту