This version of the page http://www.olympus.ua/consumer/208_23136.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-07. The original page over time could change.
Olympus - PEN - Let your system grow
 
 
 + + + Нажаль дана пропозиція більше не дійсна. Перегляньте нові пропозиції, які представлено на сайті.  + + +

Ви вже є власником цифрової дзеркальної фотокамери Olympus E-System? І міркуєте щодо розширення Вашої E-System?  Ми маємо для Вас спеціальну пропозицію.

В разі придбання фотокамери Olympus PEN Ви можете отримати спеціальний адаптер MMF-1 лише за 1 грн. За допомогою адаптера Ви матимете можливість використовувати високоякісні об’єктиви стандарту Four Thirds з Вашою фотокамерою Olympus PEN.

Пропозиція дійсна  в разі придбання фотокамери Olympus PEN окремо, або у будь-якому комплекті (E-PL1, E-P2, E-P1) у період з 01.05.2010 по 31.07.2010 року.

Умови участі:
1. Переконайтесь, що Ваша техніка E-System зареєстрована або зареєструйте її тут.
2. Зареєструйте придбану фотокамеру PEN (E-PL1, E-P2, E-P1) тут.
3. Надішліть наступні документи:
a) копію чека (касового або товарного)
b) зображення оригінального штрих-коду з упаковки фотокамери.

Зазначені вище реєстраційні дані слід надсилати за адресою:

01030 
Olympus Europa Holding GmbH
Представництво в Україні
бул. Тараса Шевченка, 33-б, 2-й поверх
м. Київ
Україна 
тел/факс.: +38 044 224 56 99
або на електронну пошту: ukraine@olympus-europa.com

Учасник має вказати контактну інформацію та поштову адресу за якою буде відправлено обраний аксесуар. Пам’ятайте, що зареєструвати фотокамеру та надіслати необхідні документи необхідно до 31.08.2010 року.

Пам'ятка:
Акція проводиться представництвом Olympus Europa Holding GmbH в Україні.

1. В акції беруть участь лише фотокамери придбані на території України у авторизованих дистриб’юторів або дилерів за наявності коректно оформлених гарантійних талонів: європейського і українського зразків.
2. Фотокамери придбані поза межами України не можуть приймати участь в акції, акційні аксесуари не можуть бути відправлені за межі України.
3. Приймаючи участь в акції учасник підтверджує свою згоду з умовами акції.
4. Olympus не нестиме жодної відповідальності за некоректно відправлені, затримані, втрачені, пошкоджені, неповні або нерозбірливі реєстраційні дані.
5. Юридичні наслідки та судові позови виключаються.

Реєстрація