This version of the page http://rock.kiev.ua/arhiv/282/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-06. The original page over time could change.
Киевский Рок Клуб :
Ж
И
В
О
Й
 
З
В
У
К
!
W
W
W
.
R
O
C
K
.
K
I
E
V
.
U
A

НОВОСТИ
· АРХИВ
· CD.РЕЛИЗ
· БЛОГ
РОК.мастерская
· ОСНОВЫ
АФИША
РОК.лица
МУЗЫКА.mp3·  - freeze
ФОТО.банк
РОК.контакты
ОБЪЯВЛЕНИЯ
ФОРУМ
FAQ.справка

Вы вошли как Гость
Регистрация
Музторг · Киев
Гитарный дом
Тарас Бульба
Перекресток
УкрТяжМет
Live in Kiev
Route 66
Белый список 
Избранное
8.1.2011
Киев, клуб «44»
 Sunsay
13.1.2011
Киев, клуб «Хлеб»
 Helia

ЛОГОТИП · АРХИВ ПОСТЕРОВ 

Спрашивайте в магазинах
Анна - Срiбна Змiя
[2010]
От стандартного ню-метала с отечественным аматорским душком, в плане написания материала, группа нырнула в самые запутанные жанровые дебри. Львовяне рискнули, и теперь я слушаю одну из лучших отечественных пластинок текущего года>>>
АРХИВ РЕЦЕНЗИЙ 

Гуцул Каліпсо: «Бо Бочка!»

Весняний призов починається з магічної цяцьки. З давніх давен гуцули никались горами і шукали правильної форми для наливання і награвання. Поки що найдосконалішою з них була, є і буде бочка. Коли вона повна - всім весело, коли порожня - ще веселіше, бо на ній мож грати. В Кийові можна грати не лише НА бочці, але і У «Бочці». Отже 8 квітня приходьте файненько всі десь на 21:00 в милий клюб на Петрівці (Проспект Московський,17/1, навпроти «Мегамаркету електроніки»), вхід лише 10 грн. (хоча можна було б накинути ще червінчик, але то не наша парафія).

Але перш ніж відірватись від злітної смуги «Бочки», обложіться подушками перед телевізіями з ночі. 6 квітня «Гуцул Каліпсо» будут ерогенною зоною в ефірі «НОВОГО» каналу (програма «Підйом (вашу маму!)»). Це всьо дуже сурйозно і якщо хтось пропустит - хай кусає лікті.

Загалом перебування буковінських горців в столиці може бути насичене до краю, якщо збіжутси в часі всі потребні звізди та миші: можливо, що саме впродовж 6-9 квітня станутси зйомки гуцульського кліпу на одну з двох пісень - «Прєдсєдатєль» чи «Рекет-Ганстера». Оце якраз не зовсім серйозна шняга, бо для збігу цих всіх обставин май треба туєву хучу речей, без яких то просто не може стати реальністю. Пожиємо - пожуємо!!!

www.gutsulcalipso.org.ua



Найти фотографии высокого качества по теме 2 >>>
Читать в архиве по теме 6:
 
Гуцул Каліпсо - справка о группе
28.12.2007
Гуцул Каліпсо - Рекєт-Гангстєра
Банда Гуцул Каліпсо вже не однее літечко дає жару на фестах, по клюбах, та чимало де - було б місце, шоб зажечь. Окрім гастрольних роз’їздів, невгамовні чернівчани знаходять час їсти, пити, в армію сходити, тож на запис платівочки знадобився чималий строк. Як то кажуть самі хлопці, альбом писався мало не з моменту заснування гурту
18.12.2007
Рекєт-Ґангстєра з Контрабасом
13 грудня в КМЦ «Могилянки» було спекотно. Гурт Гуцул Каліпсо знайомив масси зі своїм першим альбомом, а допомагало буковинцям у цій неспростій справі полтавське угрупування Контрабас.
04.04.2005
Гуцул Каліпсо: «Бо Бочка!»
Весняний призов починається з магічної цяцьки. З давніх давен гуцули никались горами і шукали правильної форми для наливання і награвання. Поки що найдосконалішою з них була, є і буде бочка.
12.02.2005
«Гуцул Каліпсо» - Віно і Кіно, без доміно
Альбом групи «Гуцул Каліпсо» поступово з міфу переростає в реальність. Останні кілька концртів в Києві та Дніпродзержинську показали - є і матеріал і робочий настрій звести це все в єдине ціле.
14.01.2005
Гуцули в Києві!
На Старий Новий рік у столичній пивній «Бочка» мало місце святкове дійство «без даху» і кордонів. Грали «Щастя», «Гуцул Каліпсо» та «Авеню». Вів концерт неповторний Михуїл («Абздольц»).


Много ссылок
Магазины
Клубы
Фестивали
Рэкорд-лэйблы
Студии
Реп. Базы
Черный список 

РОКЕР ДНЯ!
Мотин Максим
«MakcON»

сотрудничество · добавить новость · добавить афишу · контакты
подключайтесь: Twitter
copyleft 2003-2011 www.rock.kiev.ua
No rights reserved

Реклама:
.
  • Магазин детской одежды

    Условия доставки и оплаты. Система поиска.

    4joy.ru