This version of the page http://www.autoexpo.ua/index.php?part_id=52 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-01-06. The original page over time could change.
Транспорт + Логістика'2011 - Про виставку
Головна сторінка
Карта сайту
пошук
  • Головна
  • Виставки
  • Учасникам
  • Відвідувачам
  • ЗМІ
  • Про компанію
  • Контакти
28.09/2011 - 30.09/2011
Транспорт + Логістика'2011
5 - 8 жовтня

Життя сучасної людини, без усілякого перебільшення, визначається транспортом - його доступністю, частотою і зручністю використання, його "техногенною насиченістю". А говорячи про це, ми вже говоримо про логістику…

Компанія "АВТОЕКСПО" запрошує вас взяти участь у
13-й Міжнародній спеціалізованій виставці "Транспорт+Логістика'2010"!

Як авторитет учителя визначається через його учнів і послідовників, так і авторитет виставки "Транспорт+Логістика" можна відчути і оцінити за тими виставками, "праматір'ю" яких вона стала. Нинішній осінній транспортно-логістичний форум буде проходити у сузір'ї складської та будівельно-технічної виставок. Всі ці сьогодні окремі виставки у свій час були тематичними розділами "Транспорту+Логістики", та розширення транспортного ринку в цілому і його окремих сегментів обумовили потребу в їх самостійному розвиткові. Крім того, в рамках виставки проходитиме 12-а Міжнародна науково-практична конференція "Ринок послуг комплексних транспортних систем і прикладні проблеми логістики".

При цьому сама виставка не тільки не втратила забарвлення і не обідніла, а навпаки - отримала додаткову серію потужних імпульсів, розширивши свій ідейний потенціал і тематичний запас. Транспортно-логістичний комплекс настільки глибокий і багатогранний, що кожен складовий елемент може стати дуже широким полем діяльності. Тому для транспортної виставки потенціал галузі приховує величезні перспективи розвитку, і учасники виставки "Траспорт+Логістика" щорічно відчувають це на власному досвіді - адже участь у цьому найбільшому вітчизняному спеціалізованому форумі приносить їм досить відчутні дивіденди.

До списку новин
Повернутися до каталогу виставок
Партнери