This version of the page http://www.molodist.com/new_russian_cinema (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-26. The original page over time could change.
МОЛОДIСТЬ Київський мiжнародний кiнофестиваль
 

Нове російське кіно


У секції «Нове російське кіно» зазвичай представлені останні досягнення російського кінематографу. У 1997 році нове російське кіно вперше було представлене на МКФ «Молодість» у межах позаконкурсної програми «Східноєвропейська панорама». Тоді поруч зі стрічками угорських, болгарських та польських кінорежисерів було презентовано стрічку Алєксєя Балабанова «Брат». 1998 рік – у межах тієї ж програми показали стрічки Алєксєя Балабанова «Про виродків і людей» та Вадима Абдрашитова «Час танцюриста». У 2002 році програма «Нове російське кіно» вперше була представлена у межах окремої фестивальної секції.

Серед фільмів, що були презентовані на великому екрані у межах програми, були такі відомі стрічки як: «Коханець» Валерія Тодоровського (2002), який завоював нагороди за кращу операторську роботу та за кращий сценарій на кінофестивалі у Сан-Себастьяні, та його ж режисерська робота «Мій зведений брат Франкенштейн» (представлена на фестивалі у 2004), що була показана у конкурсній програмі на Кінотаврі та на фестивалі у Карлових Варах; «Богиня: як я покохала», режисерський дебют Ренати Літвінової (2004); «Гарпастум» Олексія Германа-молодшого, представлений у конкурсній програмі венеціанського кінофестивалю (2005); «Вокальні паралелі» Рустама Хамдамова, також презентованого на кінофестивалі у Венеції (2005); володар головної премії кінофестивалю Кінотавр, кінофільм «Зображаючи жертву» режисера Кіріла Сєрєбреннікова (2006) та багато іншого.

© Molodist international film festival
   
Традиційні програми
Про фестиваль
Фотогалерея
Архів
Вхід
login
password

Зареєструватися

пошук
Розсилка
Бажаєте отримувати новини?
e-mail - некоректне значення
Партнери
Всі партнери 

МКФ Молодість: вул. Хорива 39-41, офіс 53, Київ, Україна, 04071
Тел./факс: (+380 44) 461 9803 (дирекція/бухгалтерія); 425 9735 (програма);  425 9750 (дистрибуція).
© МКФ Молодість | Дизайн та концепція сайту: UpLab & Denis Nikitenko | Програмування та техпідтримка: UpLab
Копірайт та умови використання інформації | Як це працює