This version of the page http://www.krainamriy.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-21. The original page over time could change.
КРАЇНА МРІЙ: міжнародний фестиваль & музичне видавництво
 RSS
English
Пошук у вістях






Свіжі надбання

Воплі Відоплясова
Відпустка (single)
CD
Олег Скрипка та оркестр Ігоря Бутмана
Концерт для Скрипки і біг-бенду
mp3
Воплі Відоплясова
Закустика
mp3



Наші друзі
Новини поштою




Скасувати розсилку
  
Головна сторінка    
«Щедрик» ХХІ сторіччя: Олег Скрипка приймає естафету у Миколи Леонтовича

Минулої п’ятниці лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка вперше з’явився на сцені разом із камерним симфонічним оркестром «New Era Orchestra». Новорічний концерт під назвою «Різдвяні мелодії» пройшов у великій залі Київського Культурно-освітнього центру «Майстер-Клас».

13 грудня 2010  16:44
Увага! Оголошено програму Третьої Зимової «КРАЇНИ МРІЙ РІЗДВЯНОЇ»

Від 8 грудня по 19 січня в козацькому селищі «Мамаєва Слобода» триватиме Третя Зимова «Країна Мрій Різдвяна». Пропонуємо вам ознайомитись із детальною програмою зимових свят.

05 грудня 2010  16:12
1 грудня «Країна мрій» запрошує до козацького селища «Мамаєва Слобода» на презентацію Третього Зимового фестивалю «Країна Мрій Різдвяна» та прем’єру святкового музичного кліпу від Олега Скрипки (оновлено: змінився час початку презентації)

В перший день зими у козацькому селищі «Мамаєва Слобода» відбудеться презентація Третього Зимового фестивалю «Країна Мрій Різдвяна». На шановних гостей чекатиме особливий сюрприз – прем’єра кліпу «Щедрик» – нового музичного відео від Олега Скрипки.

29 листопада 2010  00:55

На день народження ВВ отримали раритетний кліп-подарунок від відомого російського режисера

Найціннішим подарунком, який отримали на власний День народження «Воплі Відоплясова», став відеокліп на пісню «Юра», створений молодим московським режисером Юрієм Гусєльщиковим.

09 листопада 2010  12:14

Увага! Підведено підсумки четвертого музичного фестивалю «Рок Січ»

Бабине літо, на зустріч з яким до останнього дня сподівались організатори та гості фестивалю, оминуло Київ, заблукавши десь у Карпатських горах. Проте ані хмари, ані осінні дрижаки не завадили щирим шанувальникам української музики зібратись на березі Дніпра аби вчетверте відзначити головну українську рок-подію – музичний фестиваль «Рок Січ».

12 жовтня 2010  12:02

Цьогорічний фестиваль «Рок Січ» вперше об’єднав весь український рок-бомонд. До вашої уваги програма музичного свята, яке відбудеться у Києві на Трухановому острові 2 та 3 жовтня 2010 року

Нагадуємо, що 2 та 3 жовтня на Трухановому острові у Києві відбудеться музичний фестиваль «Рок Січ» – грандіозне дійство під відкритим небом, яке вчетверте збере на своїх трьох сценах український рок-бомонд. Пропонуємо вам ознайомитись із програмою фестивалю.

29 вересня 2010  21:57

більше вістей »  
 
10 грудня DJ O’Skrypka зіграє у "Sullivan Room Kiev"
21 грудня "Воплі Відоплясова" відвідають Москву
більше подій »  
1 грудня «Країна мрій» запрошує до козацького селища «Мамаєва Слобода» на презентацію Третього Зимового фестивалю «Країна Мрій Різдвяна» та прем’єру святкового музичного кліпу від Олега Скрипки (оновлено: змінився час початку презентації)

24 серпня о 12-00 з Контрактової площі стартує Незалежна Хода «Ріка Вишиванок»

Оголошено переможців Четвертого конкурсу вишиванок від «Кока-Кола Україна», який проходив на Фестивалі «Країна Мрій»

«Країна Мрій»-2010: Співоче поле обернулось на поле бою зі стихією

більше вістей »  
 
 
 
 
© Країна Мрій, 2008-2010; Створював Богдан Гдаль