This version of the page http://www.kievpereklad.com.ua/ua/lable (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-20. The original page over time could change.
ПЕРЕКЛАД ЕТИКЕТОК - бюро перекладів КиївПереклад у Києві (044) 353 44 55 / БЮРО ПЕРЕКЛАДІВ Київ Переклад у Києві (044) 353 4455
  Додому   Контакти    Мапа сайту  
Відправити переклад на оцінювання

ПЕРЕКЛАД ЕТИКЕТОК - бюро перекладів КиївПереклад у Києві (044) 353 44 55

 

Бюро перекладів “Київ Переклад” (м. Київ) якісно та вчасно виконує переклад етикеток з російської (української) мови на іноземні мови та з іноземних мов на російську (українську). При перекладі ми дотримуємося формату етикетки та беремо до уваги побажання замовника щодо оформлення перекладу.

Вартість перекладу етикетки складається  з кількості друкованих знаків з пробілами (див. прайс) та терміновості перекладу.

Для попередньої оцінки вартості перекладу Ви можете надіслати етикетку в електронному вигляді на  kievpereklad@gmail.com або зв’язатися з адміністратором бюро перекладів  «Київ Переклад» за телефоном (044) 353 44 55.

Для замовників, які знаходяться не в Києві, можлива дистанційна співпраця.

Мови перекладу: англійська, арабська, болгарська, угорська, грецька, грузинська, данська, іврит, іспанська, італійська, китайська, латина, німецька, перська (фарсі), польська, португальська, російська, словацька, турецька, українська, французька, чеська, японська та інші мови.

 


  Друкувати

Зміст розділу