This version of the page http://rozmai.com.ua/rozsl.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-19. The original page over time could change.
Медіа Центр "Розмай"
         
   
Медіа Центр РОЗМАЙ
 
 
   
   
ПОШУК :
Untitled Document
РОЗСЛІДУВАННЯ

Журналісти Медіа центру Розмай проводять журналістські розслідування подій та ситуацій, що становлять значний суспільний інтерес, де порушуються права людини, журналістів, споживачів, екологічне право, та ін. Журналісти готують статті до друку в національних та місцевих газетах і журналах, а також розробляють радіо версії розслідувань для національних та регіональних мовників. В цій діяльності Розмай співпрацює з багатьма громадськими організаціями як з України, так і з-за кордону, і зокрема з відомими правозахисними організаціями країни у висвітленні їхньої правозахисної діяльності:

Журналістські розслідування проводяться за фінансової підтримки Європейської Комісії. Зміст статей не може за жодних обставин вважатися таким, що відображає позицію Європейського Комісії. Реалізація проекту здійснюється Українсько-Американським Бюро захисту прав людини за фінансової підтримки Європейської Комісії згідно з договором № 2004 / 086–275.

 
Україна, 01042, Київ, пров. Новопечерський, 5, “Вістка” Тел/факс (380 44) 583 50 94