This version of the page http://www.altu-expo.com/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-19. The original page over time could change.
Український туристичний форум
Про проект Учасникам Відвідувачам Партнерам ЗМІ Контакти Архів
Професійний партнер: Туристичний медіа-партнер: Офіційний медіа-партнер: Туристичний мобільний зв`язок: Медіа-партнер: Медіа-партнер: Медіа-партнер: Медіа-партнер: Медіа-партнер: Медіа-партнер: Медіа-партнер: Медіа-партнер: Туристичний IT-партнер: Технічний партнер:

Готелі партнери:

UKRAINIAN TRAVEL FORUM 2010 (ОСІНЬ)


  «АЛТУ-ЕКСПО»  має честь запросити Вашу компанію відвідати V Міжнародну Туристичну Виставку  «Український туристичний форум 2010 (осінь)» (UKRAINIAN TRAVEL FORUM (UTF), що відбудеться з 5 по 7 жовтня у м. Києві у ДП ЦДКС «Український дім».

Для Вас учасниками та організаторами виставки заплановано проведення великої кількості навчальних та інтерактивних заходів, спрямованих, в першу чергу, підвищити рівень Ваших професійних знань. Це дозволить успішно реалізувати цілі, що стоять перед компанією в майбутньому сезоні.

Семінари та тренінги орієнтовані на тільки на турагентів та їх більшу обізнаність стосовно актуальних курортів та напрямків сезону осінь2010/зима 2011, але також на представників топ-менеджменту турагенцій відносно питань оподаткування в туризмі згідно положень нового податкового кодексу, питань маркетингу і менеджменту від представників провідних спеціалізованих компаній.

Для 6000 відвідувачів весіннього UTF 2010 вагомим інформаційним здобутком професійних знань та навиків стала участь в більш ніж 400 семінарах, презентаціях, конференціях та тренінгах від провідних українських та зарубіжних учасників виставки. На окрему увагу заслужили круглі столи, присвячені антикризовим методикам ведення туристичного бізнесу, а також тренінги та семінари по збільшенню рівня продажу, посиленню позицій туркомпанії на ринку, що ініціюються та вже традиційно проводяться від імені організаторів виставки компанії «АЛТУ-ЕКСПО» і туроператора «Аеролакс».

Впевнені, відвідавши V Міжнародну Туристичну Виставку UTF 2010 (осінь), Ви отримаєте неоціненний досвід успішної самореалізації як на професійному так і на особистісному рівнях від провідних професіоналів в туризмі і не тільки, які охоче готові поділитися з Вами власними досвідом та знаннями. Все це, без сумніву, дозволить Вам почуватися більш професійно та впевнено як спеціалістам в галузі туризму, з якими приємно мати справу як туроператору, так і туристу.

Бажаємо успіхів та гарних професійних результатів!

УВАГА! ВІДКРИТО ОНЛАЙН РЕЄСТРАЦІЮ НА ВІДВІДУВАННЯ ЗАХОДІВ UTF 2010 ОСІНЬ!

Всі бажаючі записатися на професійні заходи V Міжнародної Туристичної Виставки UKRAINIAN TRAVEL FORUM 2010 ОСІНЬ та ознайомитися з порядком реєстрації можуть це зробити, пройшовши за посиланням - http://workshop.uata.com.ua/registration.php.

 


 

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ:

ЦДКС "Український дім", м. Київ, вул. Хрещатик, 2 (ст. метро "МАЙДАН НЕЗАЛЕЖНОСТІ")



 


Просмотреть увеличенную карту