This version of the page http://www.zaukrainu.org/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-17. The original page over time could change.
Новини та коментарі | Офіційний сайт партії "За Україну!"
НОВИНИ ТА КОМЕНТАРІ
Активісти партії «За Україну!» поставили Януковичу 25 запитань
Акція пройшла у вигляді флешмобу, коли представники партії «За Україну!» розгорнули перед вікнами Адміністрації 25 запитань, що стосуються антиукраїнської, корупційної та непрофесійної діяльності Д.Табачника на посаді міністра
Голова партії «За Україну!» закликає Януковича втрутитися в ситуацію щодо утисків УПЦ КП
Голова партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко закликає Президента України Віктора Януковича втрутитися в ситуацію щодо утисків Української Православної церкви Київського Патріархату.
«За Україну!» вимагає створення тимчасової слідчої комісії щодо діяльності Табачника, спрямованої на знищення Києво-Могилянської академії
Депутатська група «За Україну!» вимагає створення у Верховній Раді Тимчасової слідчої комісії щодо діяльності міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра ТАБАЧНИКА, «спрямованої на знищення університету «Києво-Могилянська академія»». Про це з парламентської трибуни заявив лідер партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко.
В’ячеслав Кириленко зареєстрував проект постанови парламенту про припинення повноважень Табачника
14 грудня голова партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко зареєстрував проект постанови «Про звернення до Президента України з пропозицією про припинення повноважень Табачника Д.В. на посаді Міністра освіти і науки, молоді та спорту України».
Партія «За Україну!» вимагає припинити рейдерську атаку на Києво-Могилянську академію
Партія «За Україну!» вимагає припинити рейдерську атаку на Києво-Могилянську академію, яку розпочав міністр-українофоб Табачник. Про це йдеться у заяві партії.
Кириленко: Влада Януковича продовжує політику знищення національної пам’яті українців
Своїм рішенням перетворити Інститут національної пам’яті на науково-дослідну установу при Кабміні Азарова, влада Януковича продовжила чорну справу по знищенню національної пам’яті українців. Про це заявив голова партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко.
Партія «За Україну!» вимагає припинити переслідування Української православної церкви Київського патріархату
«Утиски Української православної церкви Київського патріархату свідчать, що в Україні нехтується основоположне право людини – свобода віросповідання. Про це йдеться у заяві партії «За Україну!».
Кириленко: Вслід за українською освітою Табачник буде нищити українську культуру
У разі проведення реформи органів державної влади президент Янукович в першу чергу має звільнити міністра освіти та науки Дмитра Табачника. Про це заявив голова партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко.
В’ячеслав Кириленко: Знищивши Інститут національної пам’яті, влада продемонструє свою окупаційну суть
Партія «За Україну!» закликає Януковича відмовитися від планів ліквідації Інституту національної пам’яті. Про це йдеться у заяві голови партії В’ячеслава Кириленка.
Знесенням наметового містечка влада продемонструвала, що в Україні будують "поліцейську державу"
"Знесення наметового містечка підприємців на Майдані засвідчило - влада сьогодні будує не «нову країну», а тоталітарну державу з усіма її атрибутами: забороною зібрань громадян, цензурою та переслідуванням вільнодумства", - заявив голова партії "За Україну!" В’ячеслав Кириленко.
ГОЛОВНЕ
Кириленко: Влада Януковича продовжує політику знищення національної пам’яті українців
Своїм рішенням перетворити Інститут національної пам’яті на науково-дослідну установу при Кабміні Азарова, влада Януковича продовжила чорну справу по знищенню національної пам’яті українців. Про це заявив голова партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко.
1  |  2  |  3  |  4  |  5
Регіональні представництва
Архів
Вступити в партію
Написати листа