This version of the page http://uamedia.visti.net/mediawave/?nrub=srd00626 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-17. The original page over time could change.
Медіа Хвиля
 Проект Інформаційного Центру "Електронні Вісті" :::
Головна сторінка / Результати пошуку
Навігатор :

.: Головна сторінка
.: Про проект
.: Технологія
.: Джерела
.: Параметри Хвилі
.: Контакт
 

Посилання :

.: ElVisti
.: UAport
.: UAmedia
.: IT Server
.: Prise4All
 

Реклама :





 
 Пошук в українській пресі
 
Текст запиту:
 Допомога

  Результати пошуку
17.12.2010

Хочу познакомиться с получением новостей в полном объеме по е-mail

Сторiнка
1 з 5
Знайдено 46 документiв
  1. Артем Пшонка: Призываю журналистов использовать в своих публикациях достоверную информацию
    Народный депутат от Партии регионов Артем Пшонка призывает журналистов руководствоваться в своей профессиональной деятельности принципами журналистской этики и проверять информацию перед ее размещением в СМИ.
    Партія регіонів, 2010.12.17 18:57
  1. Владислав Забарский: БЮТ намерен дискредитировать Генпрокуратуру
    Ввиду расследования правоохранительными органами обстоятельств расхищения бюджетных средств в период премьерства Юлии Тимошенко оппозиция пытается дискредитировать Генпрокуратуру.
    Партія регіонів, 2010.12.17 18:57
  1. Віктор Янукович: Боротьба з корупцією - життєво необхідна справа, оскільки це явище загрожує національній безпеці та конституційному ладу в Україні
    Президент України Віктор Янукович вніс до Верховної Ради України проект Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції в Україні". Як повідомили у прес-службі Глави держави, Президент звернувся до Верховної Ради з проханням розглянути даний проект як невідкладний з метою найскорішого його ухвалення парламентом. Глава держави неодноразово наголошував, що боротьба з корупцією - життєво
    Партія регіонів, 2010.12.17 17:57
  1. Михаил Чечетов: Растрата средств от Киотского протокола - конкретный пример экономического преступления
    Государственные средства должны направляться исключительно на те нужды, которые предусмотрены в бюджете. Самовольное перераспределение государственных денег может привести к их растрате и нанести существенный урон всей стране, поэтому такие действия являются одним из грубейших экономических преступлений.
    Партія регіонів, 2010.12.17 17:57
  1. Юлія Ковалевська: Соціальная спрямованість - базовий принцип Державного бюджету України на 2011 рік
    Народний депутат України від Партії регіонів Юлія Ковалевська, підсумовуючи роботу Верховної Ради України за поточний тиждень, заявила, що найбільш вагомим результатом є прийняття у першому читанні проекту Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік". Зокрема, парламентар відзначила: "Це - бюджет реформ, адже він сформований з урахуванням Плану економічних реформ, запропонованого Президентом, і
    Партія регіонів, 2010.12.17 17:57
  1. Андрій Пінчук: Законопроект щодо "курильних сумішей" спрямований на обмеження, а не узаконення виробництва та продажу психотропних наркотиків
    Повідомлення ряду ЗМІ про те, що внесений до Верховної Ради законопроект спрямований на узаконення виробництва психотропних наркотиків, - є викривленням реальної мети законопроекту та не відповідає дійсності.
    Партія регіонів, 2010.12.17 16:56
  1. Підписано меморандуму про створення "Латвійсько-Українського торгового дому"
    В рамках українсько-латвійського бізнес-форуму, що відбувся під час візиту Президента України Віктора Януковича до Латвії, відбулось офіційне підписання меморандуму про створення "Латвійсько-Українського торгового дому".
    Партія регіонів, 2010.12.17 16:56
  1. Алексей Плотников: Прозрачность, контроль и ответственность - три основных механизма борьбы с нецелевым использованием бюджетных средств
    Для того, чтобы не допустить нецелевого использования бюджетных средств, необходимо законодательно прописать соответствующие защитные механизмы и ввести жесткий контроль за бюджетными расходами.
    Партія регіонів, 2010.12.17 15:56
  1. Александр Ефремов: Оппозиция спровоцировала конфликт в парламенте, отказавшись от любых компромиссов
    К конфликту, случившемуся в сессионном зале Верховной Рады в четверг вечером, привел отказ оппозиционеров пойти на компромисс, разблокировать трибуну и президиум парламента для конструктивной работы.
    Партія регіонів, 2010.12.17 15:56
  1. Володимир Олійник: Опозиція прагне зупинити процес перевірки інших фактів "досягнень" уряду Тимошенко
    Народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник вважає, що блокування трибуни парламенту здійснювалося, щоб зупинити продовження розслідування причетності Тимошенко до протизаконних оборудок під час роботи на посаді прем'єр-міністра.
    Партія регіонів, 2010.12.17 15:56
Знайдено 46 документiв Сторiнка
1 з 5

© 2002 ElVisti IC