This version of the page http://www.minagro.kiev.ua/page/?10503 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-12-15. The original page over time could change.
Звіт про базове відстеження постанови Кабінету Міністрів України „Про затвердження Методики визначення мінімальної та максимальної інтервенційної ціна об’єкта державного цінового регулювання” \ Звіти про відстеження регуляторних актів \ Відстеження результативності регуляторних актів \ Проекти регуляторних актів Мінагрополітики \ Нормативно-правова робота \ Міністерство аграрної політики України


Урядовий
портал
 


Українська
Головна / Нормативно-правова робота / Проекти регуляторних актів Мінагрополітики / Відстеження результативності регуляторних актів / Звіти про відстеження регуляторних актів / Звіт про базове відстеження постанови Кабінету Міністрів України „Про затвердження Методики визначення мінімальної та максимальної інтервенційної ціна об’єкта державного цінового регулювання”

Звіт про базове відстеження постанови Кабінету Міністрів України „Про затвердження Методики визначення мінімальної та максимальної інтервенційної ціна об’єкта державного цінового регулювання”

25.06.2010 16:35

Звіт про базове відстеження результативності 

ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВМ УКРАЇНИ

„ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ МІНІМАЛЬНОЇ ТА МАКСИМАЛЬНОЇ ІНТЕРВЕНЦІЙНОЇ ЦІНИ ОБ’ЄКТА ДЕРЖАВНОГО ЦІНОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ”

 

1.      Вид та назва регуляторного акта

Постанова Кабінету Міністрів України „Про затвердження Методики визначення мінімальної та максимальної інтервенційної ціна об’єкта державного цінового регулювання”.

2.      Назва виконавця заходів з відстеження результативності

Міністерство аграрної політики України.

3.      Цілі прийняття акта

Постанова розроблена на виконання статей 4 та 5 Закону України “Про державну підтримку сільського господарства України”  та доручення Кабінету міністрів України від 20.0.82009 № 38872/1/1-09.

Основною метою постанови є затвердження Методики визначення мінімальної та максимальної інтервенційної ціна об’єкта державного цінового регулювання, що дозволяє, з однієї сторони, забезпечити компенсацію витрат виробників такого об’єкта державного цінового регулювання на його виробництво і реалізацію, а з іншої сторони – обмежити максимальну ціну такого об’єкта до рівня, який формується під впливом кон’юнктури внутрішнього і зовнішнього ринку, за рахунок здійснення Аграрним фондом фінансових інтервенцій.

4.      Строк виконання заходів з відстеження результативності

З 03.09.2009 р. по 01.02.2010р.

5.      Тип відстеження

Базове відстеження.

6.Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних

Зазначена постанова розміщена на офіційному веб-сайті Мінагрополітики. Зауважень та пропозицій стосовно змісту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу від суб’єктів господарювання не надійшло.

7. Кількісні та якісні значення показників результативності

Показниками результативності зазначеного регуляторного акта є:

- затверджено Методику визначення мінімальної та максимальної інтервенційної ціни об’єкта державного цінового регулювання.

8. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей

Прийняття постанови сприяє стабілізації ситуації на внутрішньому ринку зерна та забезпеченню продовольчої безпеки населення за рахунок запровадження критеріїв здійснення фінансових та товарних інтервенцій.

Заступник Міністра                                                                          Є.М. Лавров

 

 

 
© 1997–2010 Міністерство аграрної політики України 01001, м.Київ, вул. Хрещатик, 24           

Усі права на матеріали, що знаходяться на даному сайті, охороняються відповідно до чинного законодавства України. При будь-якому використанні матеріалів сайта, гіперпосилання на www.minagro.gov.ua обов'язкове